• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır bu forumda hamilelik belirtileri konulu içerikleri takip ediyorum. Sizde var olan semptomlarla kendimdekileri kıyaslıyorum.
Öncelikle sat tarihim 22 mart-25 mart arası. Son reglimden sonra takvimime göre 31mart-6 nisan arası yumurtlama haftamdı. O haftada 1-3-5 martları eşimle değerlendirdik. Yumurtlama dönemimden 3 gün sonra yaklaşık kasık batması, bel ağrısı şikayetleirm oldu ve bugüne kadar sürdü. Yumurtlamadan 1 hafta sonrasında sadece sol göğüs ucu hassasiyeti yaşadım. Ve o da hala devam ediyor. 2 gece önce kasık ağrım gittikçe arttı. Ben aslında bu ağrıyı geçen ay doğum kontrol hapımı bırakmama yoruyordum. Ama bugün itibariyle kasık ağrım arttı ek olarak mide yanması ve ağızda metalik bir tat semptomlarım başladı. Ben de iftardan sonra prodoctor erken gebelik testini kullandım. 7-8 Dk gibi sanki hayali bir gölge gördüm gibi hissettim. Bilmiyorum kendimi mi kandırıyorum yoksa sizler de görebiliyor musunuz?
Biraz uzun oldu. Kusuruma bakmayın. Vaktiniz için teşekkür ederim 💕

Eklentiler

• B5E76C6A-FAC4-41F9-A0D1-3B5E31AAB242.jpeg
    B5E76C6A-FAC4-41F9-A0D1-3B5E31AAB242.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 80
Herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır bu forumda hamilelik belirtileri konulu içerikleri takip ediyorum. Sizde var olan semptomlarla kendimdekileri kıyaslıyorum.
Öncelikle sat tarihim 22 mart-25 mart arası. Son reglimden sonra takvimime göre 31mart-6 nisan arası yumurtlama haftamdı. O haftada 1-3-5 martları eşimle değerlendirdik. Yumurtlama dönemimden 3 gün sonra yaklaşık kasık batması, bel ağrısı şikayetleirm oldu ve bugüne kadar sürdü. Yumurtlamadan 1 hafta sonrasında sadece sol göğüs ucu hassasiyeti yaşadım. Ve o da hala devam ediyor. 2 gece önce kasık ağrım gittikçe arttı. Ben aslında bu ağrıyı geçen ay doğum kontrol hapımı bırakmama yoruyordum. Ama bugün itibariyle kasık ağrım arttı ek olarak mide yanması ve ağızda metalik bir tat semptomlarım başladı. Ben de iftardan sonra prodoctor erken gebelik testini kullandım. 7-8 Dk gibi sanki hayali bir gölge gördüm gibi hissettim. Bilmiyorum kendimi mi kandırıyorum yoksa sizler de görebiliyor musunuz?
Biraz uzun oldu. Kusuruma bakmayın. Vaktiniz için teşekkür ederim 💕
Canım merhaba var gibi çizgi ama bu testi hiç kullanmadım o yüzden kesin biley söyleyemiyorum, inşallah gönlüne göre olur

Canım merhaba var gibi çizgi ama bu testi hiç kullanmadım o yüzden kesin biley söyleyemiyorum, inşallah gönlüne göre olur
Çok teşekkür ederim. İnanın kendimi artık paranoyak gibi hissediyorum. O kadar bilgisiz ve tecrübesizim ki bu konuda. Burdaki mesajlarınız ve bilgi paylaşımınız çok iyi geldi.
Dilerim bu ay hepimiz için mutlu haberler getirir.

Kızlar bende yerimi alayim. Benimde bat 23 nisan. Allah'ım hepimizin evini doldursun evlat ile sağlıkla sihatle. Benimde bir kimyasal gebeligim var ve ilk olacak bebegim olursa. Bu ay eşim ve ben çakışır otu suyu denedik pik gününe kadar. Sonra bıraktık. 3 ,4 gündür geçmeyen mide bulantısı var ama oruçtan mi oluyor bilmiyorum. Göğüslerim çok hassas dolgun. Koku hassasiyetim de arttı . Ama bunlar bana göre belirti değil çünkü vücudumun bana oyunu mu bilmiyorum. Her ay acaba mi diye diye kırmızıları gorunce ara verme isteği sonra tekrar başlayan umut.. inanın bir buçuk senem böyle geçti .bayramda insanların hani bebeğiniz yok mu demelerinden önce müjdeli haberi almayı nasip etsin Allaah diye dua ediyorum . ( 2 buçuk senedir evliyim) belirti sayilırsa bunlar var. Birde iftar öncesi ve sonrası bı yorgunluk yataktan çıkmama isteği var . Bilmiyorum kızlar hepimize versin Rabb'im
Bekliyoruz. İstiyoruz.

Sorma sanki biz bebeğimiz olsun istemiyoruz insanların gereksiz soruları benim sinirlerimi tepeme çıkartıyor benimde mayıs ayında 2senem olucak geçen sene tam senemde hamile kalmıştım ama nasip değilmiş kürtajım gerçekleşti bi nebze de olsa ona rağmen sormuyorlardı şimdi yine başladılar ay psikolojim bozuldu gibi Allaha şükür eşiminde benimde bir sıkıntım yok uzun süre korundum son iki aydır korunmuyorum bakalım insanı böyle bu hale sokuyorlar farkında olmadan ya benim annem babam kayınvalidem kayınpederim bile bir kez sormaz aklıma gelmesin diye ama milletin ağzı torba değil ki büzesin ben biraz ılımlı cevaplar veririm ama eşim her zaman beni düşünür üzülceğimi bilir çünkü gereken cevabı yerime verir sağolsun😂😂

Çok teşekkür ederim. İnanın kendimi artık paranoyak gibi hissediyorum. O kadar bilgisiz ve tecrübesizim ki bu konuda. Burdaki mesajlarınız ve bilgi paylaşımınız çok iyi geldi.
Dilerim bu ay hepimiz için mutlu haberler getirir.
Ne demek rica ederim bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım inanın bende bilgisizim bir kez hamileliğim oldu maalesef düşükle sonuçlandı bilgim bu kadar canım. Ama prodoctor erken gebelik testini öneririm ben onunla öğrenmiştim 2 gün varken. Ayrıca paranoyak değilsin hepimiz öyleyiz bu bekleyiş döneminde kendini üzüp strese sokma böyle düşünüp 💜

Ben de prodoctor ile gördüm bu gölgeyi (inşallah yanılmıyorsam). 2 gün önce negatifti. Dün de yoktu çizgi. Bugün bu siliklikte görünce telaşlandım. 🥲

Ne demek rica ederim bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım inanın bende bilgisizim bir kez hamileliğim oldu maalesef düşükle sonuçlandı bilgim bu kadar canım. Ama prodoctor erken gebelik testini öneririm ben onunla öğrenmiştim 2 gün varken. Ayrıca paranoyak değilsin hepimiz öyleyiz bu bekleyiş döneminde kendini üzüp strese sokma böyle düşünüp 💜
İnşallah sizler de ben de olumlu sonuçlarla karşılaşırız diyorum her içimden geçirdiğimde.

Bende yok ağrılar devam.karnima bıçak sokuyolar sanki anlık saplanmalar var ve akıntım sarıya döndü.enfeksiyon değil sanmıyorum hayatimda yaşamadım çok şükür ve kaşıntı yanma yok
Bende de bel ağrısı arttı adet olacakmış gibi his yoğunlaştı karnım hafif ağrımaya başladı daha 5 gün var ama batma tarzı bi ağrı değil 😔

Bende de bel ağrısı arttı adet olacakmış gibi his yoğunlaştı karnım hafif ağrımaya başladı daha 5 gün var ama batma tarzı bi ağrı değil 😔
Evet o bendede olmuştu.sanki o dakka regl olacakmisim gibi ama hala gelmedi salı günü benim için büyük gün bakalım.rabbim ramazan vakit burda anneliği bekleyen müjdeli haber bekleyen tüm kadınları sevindir🤲🤲rabbi hebli mines salihin❤️❤️

Evet o bendede olmuştu.sanki o dakka regl olacakmisim gibi ama hala gelmedi salı günü benim için büyük gün bakalım.rabbim ramazan vakit burda anneliği bekleyen müjdeli haber bekleyen tüm kadınları sevindir🤲🤲rabbi hebli mines salihin❤️❤️
Aminn inşallah canım 🙏🏻🙏🏻
Dün stresli gün geçirdim ,çok sancım oldu bugünde var bat 19 Nisan 😑 oymasın ya bebiş olsun
Aman dikkat et stres vs canım kendini yorma çok az kalmış zaten biraz daha sabır 🙏🏻🙏🏻

Ben cuma günü kan verdim beta değeri 45 çıktı. Ama sancım hiç geçmiyor hep adet olacakmışım gibi hissediyorum. Değer düşük dedi doktor o da beni strese soktu. Napıcam bilmiyorum arada kaldım sevinemedim bile 😔

Back