- Konu Sahibi misket limonu
Benim 3 gün kaldı belki fırsat bulur test alırsam yarın ins buraya hayırlı bir haber veriririm ay olsun istiyorum yaaaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla insan kendini tutamıyor şayet bende asla tutamıyorum ama ne kadar beklesek kârdırHaklisiniz dediğiniz gibi yapayim
Canım merhaba var gibi çizgi ama bu testi hiç kullanmadım o yüzden kesin biley söyleyemiyorum, inşallah gönlüne göre olurHerkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır bu forumda hamilelik belirtileri konulu içerikleri takip ediyorum. Sizde var olan semptomlarla kendimdekileri kıyaslıyorum.
Öncelikle sat tarihim 22 mart-25 mart arası. Son reglimden sonra takvimime göre 31mart-6 nisan arası yumurtlama haftamdı. O haftada 1-3-5 martları eşimle değerlendirdik. Yumurtlama dönemimden 3 gün sonra yaklaşık kasık batması, bel ağrısı şikayetleirm oldu ve bugüne kadar sürdü. Yumurtlamadan 1 hafta sonrasında sadece sol göğüs ucu hassasiyeti yaşadım. Ve o da hala devam ediyor. 2 gece önce kasık ağrım gittikçe arttı. Ben aslında bu ağrıyı geçen ay doğum kontrol hapımı bırakmama yoruyordum. Ama bugün itibariyle kasık ağrım arttı ek olarak mide yanması ve ağızda metalik bir tat semptomlarım başladı. Ben de iftardan sonra prodoctor erken gebelik testini kullandım. 7-8 Dk gibi sanki hayali bir gölge gördüm gibi hissettim. Bilmiyorum kendimi mi kandırıyorum yoksa sizler de görebiliyor musunuz?
Biraz uzun oldu. Kusuruma bakmayın. Vaktiniz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. İnanın kendimi artık paranoyak gibi hissediyorum. O kadar bilgisiz ve tecrübesizim ki bu konuda. Burdaki mesajlarınız ve bilgi paylaşımınız çok iyi geldi.Canım merhaba var gibi çizgi ama bu testi hiç kullanmadım o yüzden kesin biley söyleyemiyorum, inşallah gönlüne göre olur
Ne demek rica ederim bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım inanın bende bilgisizim bir kez hamileliğim oldu maalesef düşükle sonuçlandı bilgim bu kadar canım. Ama prodoctor erken gebelik testini öneririm ben onunla öğrenmiştim 2 gün varken. Ayrıca paranoyak değilsin hepimiz öyleyiz bu bekleyiş döneminde kendini üzüp strese sokma böyle düşünüpÇok teşekkür ederim. İnanın kendimi artık paranoyak gibi hissediyorum. O kadar bilgisiz ve tecrübesizim ki bu konuda. Burdaki mesajlarınız ve bilgi paylaşımınız çok iyi geldi.
Dilerim bu ay hepimiz için mutlu haberler getirir.
İnşallah sizler de ben de olumlu sonuçlarla karşılaşırız diyorum her içimden geçirdiğimde.Ne demek rica ederim bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım inanın bende bilgisizim bir kez hamileliğim oldu maalesef düşükle sonuçlandı bilgim bu kadar canım. Ama prodoctor erken gebelik testini öneririm ben onunla öğrenmiştim 2 gün varken. Ayrıca paranoyak değilsin hepimiz öyleyiz bu bekleyiş döneminde kendini üzüp strese sokma böyle düşünüp
4 gün kala normal test yaptım silik çizgi , erken gebelik testi vardı ondan yaptım negatif ama hamileydim ,erken olan testlere güvenmiyorum (gerçi kimyasal yaşamışım )Evet neyse bekleyelim bakalım predictor test var adete 4 gün var yapsam çıkar mı acaba çok mu erken
Bende yok ağrılar devam.karnima bıçak sokuyolar sanki anlık saplanmalar var ve akıntım sarıya döndü.enfeksiyon değil sanmıyorum hayatimda yaşamadım çok şükür ve kaşıntı yanma yokKızlarrr belirtilerinde değişiklik olan var mı?
Bende de bel ağrısı arttı adet olacakmış gibi his yoğunlaştı karnım hafif ağrımaya başladı daha 5 gün var ama batma tarzı bi ağrı değilBende yok ağrılar devam.karnima bıçak sokuyolar sanki anlık saplanmalar var ve akıntım sarıya döndü.enfeksiyon değil sanmıyorum hayatimda yaşamadım çok şükür ve kaşıntı yanma yok
Evet o bendede olmuştu.sanki o dakka regl olacakmisim gibi ama hala gelmedi salı günü benim için büyük gün bakalım.rabbim ramazan vakit burda anneliği bekleyen müjdeli haber bekleyen tüm kadınları sevindirrabbi hebli mines salihinBende de bel ağrısı arttı adet olacakmış gibi his yoğunlaştı karnım hafif ağrımaya başladı daha 5 gün var ama batma tarzı bi ağrı değil
Dün stresli gün geçirdim ,çok sancım oldu bugünde var bat 19 Nisan oymasın ya bebiş olsunKızlarrr belirtilerinde değişiklik olan var mı?
Gelsin bebisler hepimiz hamiş olalım bayrama çifte bayramla girelim çok amin cokkkDün stresli gün geçirdim ,çok sancım oldu bugünde var bat 19 Nisan oymasın ya bebiş olsun
Aminn inşallah canımEvet o bendede olmuştu.sanki o dakka regl olacakmisim gibi ama hala gelmedi salı günü benim için büyük gün bakalım.rabbim ramazan vakit burda anneliği bekleyen müjdeli haber bekleyen tüm kadınları sevindirrabbi hebli mines salihin
Aman dikkat et stres vs canım kendini yorma çok az kalmış zaten biraz daha sabırDün stresli gün geçirdim ,çok sancım oldu bugünde var bat 19 Nisan oymasın ya bebiş olsun
Ben cuma günü kan verdim beta değeri 45 çıktı. Ama sancım hiç geçmiyor hep adet olacakmışım gibi hissediyorum. Değer düşük dedi doktor o da beni strese soktu. Napıcam bilmiyorum arada kaldım sevinemedim bileBende de bel ağrısı arttı adet olacakmış gibi his yoğunlaştı karnım hafif ağrımaya başladı daha 5 gün var ama batma tarzı bi ağrı değil