• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

O bişi mi ben sırt üstü yatınca göz seğermesi gibi mi desem karnımda minik minik atımlar hissediyorum :olamaz:🤣🤣🤣 ama ağrım var o yüzden hiç umutlu değilim
Seninkide degisikmis 😁ooo ona kalırsa ben şuan su dakka kirmizilari görecek gibiyim.belim ömrümde böyle agrimamistir on gündür sanki kopuyor.ayrica adet ağrısı ile regl ağrısı aynıymış umut kesmek yok biz hamisiz öyle düşünün hamileyiz bakın tmmi😃😃

Dündü bir gün gecikti. Ama hiç kanama falan olmadı. Bu his uzun zamandır var. Aslında kasık ağrısı göğüslerimde hassasiyet var bunlardan dolayı o his oluyor.
İnşallah değerin artar canım ilk gecikme gününde düşük değer demek için erken değil mi ya bence doktor bu yorumunu kendine saklasaymış boş yere strese sokmuş seni hergün ikiye katladığını düşünürsek bu yorumu gereksiz olmuş bekleyip tekrar test ver canım moralini bozma bence 🥰🥰

İnşallah değerin artar canım ilk gecikme gününde düşük değer demek için erken değil mi ya bence doktor bu yorumunu kendine saklasaymış boş yere strese sokmuş seni hergün ikiye katladığını düşünürsek bu yorumu gereksiz olmuş bekleyip tekrar test ver canım moralini bozma bence 🥰🥰
Teşekkür ederim aynen stres oldum baya. 😊

Kizlar yumurtlmanin üstünden 9 gün geçti test yaptım negatif çıktı acaba erkenmi daha adetimede 5 gün kaldı

Canım ben ilk gebeliğimde stresten kaybettim diyorum evlendim ilk günden hamile kaldım diye herkes çok erken vs gibi yorumlar yaptı kimse olumlu yaklaşmadı eşim annem babam dışında aldırmamı bile tavsiye edenler oldu çok üzüldüm sevincime ortak olurlar sandım yanılmışım halbuki eşimle 5yıllık ilişkimiz vardı ve yaş da 32ydi erken olduğunu düşünmedim hiç ama insanlar o kadar kötü olabiliyorlar ki dediğin gibi umursamak lazımmış ben çok üzüldüm olanda bebeğime oldu kaybettim malesef şimdi olursa karnım belirginleşene kadar söylemicem kimseye…😔
Ayy zalımlarrr ya 😡 inşallah olurcanım ve kalp atışlarını duyana kadar deme nazar değmesin .

Seninkide degisikmis 😁ooo ona kalırsa ben şuan su dakka kirmizilari görecek gibiyim.belim ömrümde böyle agrimamistir on gündür sanki kopuyor.ayrica adet ağrısı ile regl ağrısı aynıymış umut kesmek yok biz hamisiz öyle düşünün hamileyiz bakın tmmi😃😃
Hasta olacağız diye üzülürken ikiz olurmuş 😬🤣🤣🤣

Back