- 3 Aralık 2020
- 179
- 72
- 48
- 35
- Konu Sahibi misket limonu
İnşallah canım hepimize güzel sonuçlar gelirAcele ettim inşallah olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimize güzel sonuçlar gelirAcele ettim inşallah olur
Ben yerleşme kanaması yaşamamıştım mesela ilk gebeliğimde ama şu an sadece aşırı uykulu ve afedersin akıntım mevcut şimdi birde oruçluyum çok sık idrara çıkıyorum onuda bi hamileliğe bi oruca bağlıyorumnerden bakmak istersek artık bugüne kadar dişimi sıktım test yapmıcam sen yapcak mısınSenin neredeyse hiç bozulmamış düzenin ne güzel ben bu 20 günde bir olduğum zamanlarda hep erken olduğu için acaba yerleşme kanamasımı diye hep bi şüphelenip sonra devamı gelince hüsrana uğradım sonra tam dedim amann bu sürekli aynı oluyor bu seferde düzene girdiği için 20günde değil 25 günde oldu yine dedim acaba mı sonra baktım yine adet oldum yani beni deli etti bu süreç diyebilirim
6 gün kala çıkar mı bilemiyorum ben geçen sefer 2 gün kala silik çizgi görmüştüm bence en iyisi gecikme beklemek ama tabii ki bekleyemiyoruz bu yüzden ben yine 2 gün kala yapacağım sende bence bekle bir iki gğn dahaErken gebelik testinde cikarmi
Gecen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay hep degerlendirdik umutluydum bugün negatif görünce üzüldüm6 gün kala çıkar mı bilemiyorum ben geçen sefer 2 gün kala silik çizgi görmüştüm bence en iyisi gecikme beklemek ama tabii ki bekleyemiyoruz bu yüzden ben yine 2 gün kala yapacağım sende bence bekle bir iki gğn daha
Ben düşükte yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim hamileliğimi regle 2-3 gün kala olmuştu regli bekledim ama gecikti geciktiği gün test yaptım o zamanki testimin fotosunu ekledim böyle çıkmıştı benim o zamanlar idrara çok çıkma durumu öğrendikten sonraki haftalarda başlamıştı şuan bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği olması dışında başka bi belirti yok içimden test yapmak gelmiyor şuan erken diye ama meraktan çatlıyorumBen yerleşme kanaması yaşamamıştım mesela ilk gebeliğimde ama şu an sadece aşırı uykulu ve afedersin akıntım mevcut şimdi birde oruçluyum çok sık idrara çıkıyorum onuda bi hamileliğe bi oruca bağlıyorumnerden bakmak istersek artık bugüne kadar dişimi sıktım test yapmıcam sen yapcak mısın
Bence erken yapmışsınız testi, çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bidaha yaşatmasınGecen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay hep degerlendirdik umutluydum bugün negatif görünce üzüldüm
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinBence erken yapmışsınız testi, çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bidaha yaşatmasın
Ne zaman yapmalıyım testiBence erken yapmışsınız testi, çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bidaha yaşatmasın
Reglim başladı aynen test yanlışmış. Bir tane daha yaptım negatifti zatenKan testi yaptirin gebelik testleribazen yaniltiyor
Senin kaç gün kaldı ki canımBen düşükte yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim hamileliğimi regle 2-3 gün kala olmuştu regli bekledim ama gecikti geciktiği gün test yaptım o zamanki testimin fotosunu ekledim böyle çıkmıştı benim o zamanlar idrara çok çıkma durumu öğrendikten sonraki haftalarda başlamıştı şuan bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği olması dışında başka bi belirti yok içimden test yapmak gelmiyor şuan erken diye ama meraktan çatlıyorum
Bence ya tam gününüzde ya da en fazla 2 gün önce yapın çünkü 2 gün kala bile çizgi silikti bende. Herkesin vücudu farklı tabii ama hem doğru sonuç alırsınız hemde yerleşme olduktan sonra öğrenmiş olursunuzNe zaman yapmalıyım testi
Beraber bekleyelim mi bende 19 nisan19 Nisan ben de şuracıkta bekleyim .
Bekleyelim canımBeraber bekleyelim mi bende 19 nisan
Benim 6gün kaldı 20 nisan bat canımSenin kaç gün kaldı ki canım
Haklisiniz dediğiniz gibi yapayimBence ya tam gününüzde ya da en fazla 2 gün önce yapın çünkü 2 gün kala bile çizgi silikti bende. Herkesin vücudu farklı tabii ama hem doğru sonuç alırsınız hemde yerleşme olduktan sonra öğrenmiş olursunuz
Evet neyse bekleyelim bakalım predictor test var adete 4 gün var yapsam çıkar mı acaba çok mu erkenAynıları var ama işte adete yakın da aynısı oluyor
Bende aynı durumdayım 9 ay öncede kimyasal geçirdim hakkımzda hayırlısı olsun inşallahÇok şükür 1 tane var ama 3 sene oldu kalamadım,ben de ve eşimde hiç sorun yok ama olmadı .
Valla benimde aynı karın ağrısı da var ama artık beyin oyun oynuyor gibi hissediyorum yine en iyisi bat beklemekKizlar sol tarafında sancısı olan varmı ya girip girip çıkıyor sancı sancı girince vücudumda sizlma oluyor ya