• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Senin neredeyse hiç bozulmamış düzenin ne güzel ben bu 20 günde bir olduğum zamanlarda hep erken olduğu için acaba yerleşme kanamasımı diye hep bi şüphelenip sonra devamı gelince hüsrana uğradım sonra tam dedim amann bu sürekli aynı oluyor bu seferde düzene girdiği için 20günde değil 25 günde oldu yine dedim acaba mı sonra baktım yine adet oldum yani beni deli etti bu süreç diyebilirim 🤦🏻‍♀️😅
Ben yerleşme kanaması yaşamamıştım mesela ilk gebeliğimde ama şu an sadece aşırı uykulu ve afedersin akıntım mevcut şimdi birde oruçluyum çok sık idrara çıkıyorum onuda bi hamileliğe bi oruca bağlıyorum😂😂nerden bakmak istersek artık😂 bugüne kadar dişimi sıktım test yapmıcam sen yapcak mısın 🤝

6 gün kala çıkar mı bilemiyorum ben geçen sefer 2 gün kala silik çizgi görmüştüm bence en iyisi gecikme beklemek ama tabii ki bekleyemiyoruz bu yüzden ben yine 2 gün kala yapacağım sende bence bekle bir iki gğn daha
Gecen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay hep degerlendirdik umutluydum bugün negatif görünce üzüldüm

Ben yerleşme kanaması yaşamamıştım mesela ilk gebeliğimde ama şu an sadece aşırı uykulu ve afedersin akıntım mevcut şimdi birde oruçluyum çok sık idrara çıkıyorum onuda bi hamileliğe bi oruca bağlıyorum😂😂nerden bakmak istersek artık😂 bugüne kadar dişimi sıktım test yapmıcam sen yapcak mısın 🤝
Ben düşükte yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim hamileliğimi regle 2-3 gün kala olmuştu regli bekledim ama gecikti geciktiği gün test yaptım o zamanki testimin fotosunu ekledim böyle çıkmıştı benim o zamanlar idrara çok çıkma durumu öğrendikten sonraki haftalarda başlamıştı şuan bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği olması dışında başka bi belirti yok içimden test yapmak gelmiyor şuan erken diye ama meraktan çatlıyorum 😅😅

Eklentiler

• DF306461-58B0-444B-BDCF-E565BB562135.jpeg
    DF306461-58B0-444B-BDCF-E565BB562135.jpeg
    79,8 KB · Görüntüleme: 64
Ben düşükte yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim hamileliğimi regle 2-3 gün kala olmuştu regli bekledim ama gecikti geciktiği gün test yaptım o zamanki testimin fotosunu ekledim böyle çıkmıştı benim o zamanlar idrara çok çıkma durumu öğrendikten sonraki haftalarda başlamıştı şuan bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği olması dışında başka bi belirti yok içimden test yapmak gelmiyor şuan erken diye ama meraktan çatlıyorum 😅😅
Senin kaç gün kaldı ki canım

Kizlar sol tarafında sancısı olan varmı ya 😥girip girip çıkıyor sancı sancı girince vücudumda sizlma oluyor ya

Back