Bayram tatili...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
Eşimin ailesi 3 saat Uzaklıkta bi Şehirde benim ailem de 1,5 saat aynı güzergah üzerideler...

Ben bayramda hiç bir yere gitmek istemiyorum. Aslında sadece eşimin ailesinin yanına gitmek istemiyorum ve sırf bu sebepten aileme de gitmeyeyim diyorum haksızlık olmasın diye

Direnirsem gitmeyiz ama eşimle sorun yaşarım susup gitmeli miyim yoksa direnmeli miyim bilemiyorum

Eşim ben giderim diyor ben de yatılı gideceksen beni de çocuklarla aileme bırak herkes kendi ailesine gitsin diyorum kabul etmiyor tabi ki

(eski konularımı bilenler bilir kayınvalidemi... Uzun uzun anlatıp kimseyi sıkmak istemiyorum)

Eski konularini bilmiyorum
Bir bayram ziyareti yapsan esinin ailesine birsey kaybetmezsin diye dusunuyorum bu kadar zor birsey degil ha gitmem ille dersen esin kendi ailesine gider sen de evde oturursun ama bana sorarsan yanlis bir davranis

bayram bu yıllık izin deilki...örf adetlerimizi sürdürelim bence günübirlik bile gidip gelebilirsiniz..

Bayram tatili 3,5 gün

Perşembe çıkın yarım günde, akşam iftarda oradasınız kalın

Sabah kalkıp el öpün yakın akraba varsa dolaşın

Akşama yola çıkıp annenlere gidin orda da o gece yatın ertesi gün orda dolaşın

Akşama da çıkın evinize gelin Pazar da evinizde dinlenin oldu bitti

yaa eski konularına göz atayım dedim de bir sürü konu açmışsın anacım. kusura bakma kayınvalidenle geçmişini bilmiyoruz. azıcık özetlersen seviniriz.

ama yine de eşin ne olursa olsun kabul etmez tabii o teklifi. sen anana ben anama. ya ikisine de gidilir, ya hiçbirine gidilmez

çocuklarınız büyüdüğünde aynısını size yaparsa üzülmez misiniz? D damdan rumuzlu arkadaş çok güzel demiş, bi gece orda kalsanız, diğer gece de kendi ailenizde kalsanız bayramın 3. günü de dinlenirsiniz.
eski konularınızı bilemiyorum tabii ama kötülük de iyilikle yıkanıyor, içinizdeki kırgınlıklar geçmese de çocuklarınız bayramda büyüklerini ziyaret etsin, bugün ne görürlerse yarın onu yapacaklar.

Eski konularini bilmiyorum
Bir bayram ziyareti yapsan esinin ailesine birsey kaybetmezsin diye dusunuyorum bu kadar zor birsey degil ha gitmem ille dersen esin kendi ailesine gider sen de evde oturursun ama bana sorarsan yanlis bir davranis

Keşke sebepleri yazsaydınız, kayınvalidenizi biraz/birkaç cümle anlatsaydınız bizi eski konulara göndermek yerine.

bayram bu yıllık izin deilki...örf adetlerimizi sürdürelim bence günübirlik bile gidip gelebilirsiniz..

kısaca özetleyince çok acımasız olur diye yazmamıştım

özetle ben ölümcül bi hastalık sebebiyle hastanede yatarken ve doktorlar kurtulma umudumun çok düşük olduğunu söylerken 2 aylık olan ikiz bebeklerime bakmak zorunda olmadığını söylemesiyle başladı
ben ölürsem ne yapacağının planlarını yapmasıyla da devam etti

çocuklarım 2 yaşında şimdiye kadar saygı çerçevesinde görüştüm ancak hala tavır yapmaya devam ettikleri için artık kendimi çekmek istiyorum

çok kasıyorsunuz biraz rahatlayın.aynı kv herkeslerde var ama bak ben bile artık rahatım.takıyorum kocamı koluma gidip yiyip içip geliyorum.ailen anlayışla karşılasın kocanı yalnız bırakma.yeterince ayrı kaldınız ve sorunların çoğu eşinizle uzaklaşmanızdan kaynaklanıyor

oof, çok kötü bu, haklısınız siz büyük büyüklüğünü bilmemiş, torun ki insanın en kıymetlisi, ona sahip çıkmamak ne demek, çok kötü...
allah herkese vicdan versin.

siz bilirsiniz.
ben de sizin yerinizde olsam ayağım gitmek istemezdi, içimden yüzlerine bakmak gelmezdi.
yine de size büyüklük sizde kalsın derim, herkes ettiğini bi gün bulsun inşallah.
şimdi ikizler de büyümüştür, siz de eşinizle hiç bozmayın aranızı, geçim idare ile oluyor, sizi dört dörtlük mutlu bi aile görsünler, bu onlara daha çok dert olur, eşiniz tek giderse; oğlum el kızını dinlememiş bana gelmiş, gelin kendi ailesine gitmeyecek der daha çok sevinirler?
bence sizi bir arada, kuvvetli görsünler.

sen hastayken olanlar benim nikah günümde başıma geldi.git mesafeli dur ama git.kocamı yalnız bırakmaya gönlüm razı gelmedi dersin.ya da artık bizden ayrı kalmak istemiyor deyip geçersin

Bugun iyisiniz ama yarin ne olur bilinmez. İyi olmakts fayda var.

Bugun iyisiniz ama yarin ne olur bilinmez. İyi olmakts fayda var.

Kötü günümde de zaten yanımda olmadılar ki
Iki aylık ikiz bebek ben hastanede yatıyorum çocuklar kaldı ortada daha kötü nasıl bi durum olabilir ki

Kv için gitmeyeceksin kocan için gideceksin

Yukarıda yazdım pazarlığını yapıp gideceksin arife gecesi orda kalınacak birinci gece annelerde ikinci gece evde

Senin hatrına akrabalar çocukları görsün diye geliyorum aşkım deyip orda da misafir olup çocuklar için lazım olanı vs de eşinden isteyeceksin

Bayram gezmesinde de en mutlu sen olacaksın maskeni tak da git çocuklar dağıtırsa çocuk de geç geçmişi hatırlatana geçmişe mazi yenmişse kuzu derler de ben gelecekteki güzel günlerin hayalini yaşıyorum vs ile idare et

Canim gecmis olsun
Kendini cek tabii arama sorma
Ama senede iki bayram esinin yaninda git bence ailesine
Bunu onlar icin degil esin icin yapmis olursun
Ben sahsen ne olursa olsun esimi ailesinin yanina ozel gunlerde yalniz gonderme taraftari degilim cunku ozellikle kvler belli bir sure sonra bu durumdan faydalanmaya basliyorlar
Bakiyorlar ki siz esinizin yaninda gitmiyorsunuz sizden hoslanmiyorlarsa zil takip oynuyorlar oh iyi ki gelmedi mendebur gelin biz de rahat ederiz diyorlar
Yetmiyor bu sefer zir zir ogullarinj arayip cagiriyorlar aloooo su oldu gel aloooo bu oldu gel diye
Ve siz esinizin ailesinden degil aslinda esinizden uzaklasmis oluyorsunuz butun suc sizin ustunuze kaliyor

Yav bu bayram tatili neymiş yav? Şu anda en trend konu... Kaç tane konu açılmış bdv de bununla ilgili... Herkes eşiyle ters düşmüş tatil yüzünden...

eğer eşiniz gitmesek de olur derse bence gitmeyin. yani gitmediğiniz zaman kırılmayacaksa.

sadece kendi ailenize gidin. ben olsam ömür boyu konuşmam ailesiyle. umarım eşiniz annesine değil size hak veriyordur.

Ne yaptılar ki size bu kadar gitmek istemiyorsunuz
bayram bu insan 1 gün kocası için dişini sıkar

Sizin aileniz nerdeydi ki?
Benim ailem baktı hem bana hem çocuklarıma ama taktir edersinizki Ölümle boğuşan Çocuğunuz var hem onun acısı hem de iki aylık ikiz bebek tek başına benim annem için hiç kolay değildi iki anne birlikte sahip çıkabilirlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…