Eski konularini bilmiyorum
Bir bayram ziyareti yapsan esinin ailesine birsey kaybetmezsin diye dusunuyorum bu kadar zor birsey degil ha gitmem ille dersen esin kendi ailesine gider sen de evde oturursun ama bana sorarsan yanlis bir davranis
Keşke sebepleri yazsaydınız, kayınvalidenizi biraz/birkaç cümle anlatsaydınız bizi eski konulara göndermek yerine.
bayram bu yıllık izin deilki...örf adetlerimizi sürdürelim bence günübirlik bile gidip gelebilirsiniz..
Bayram tatili 3,5 gün
Perşembe çıkın yarım günde, akşam iftarda oradasınız kalın
Sabah kalkıp el öpün yakın akraba varsa dolaşın
Akşama yola çıkıp annenlere gidin orda da o gece yatın ertesi gün orda dolaşın
Akşama da çıkın evinize gelin Pazar da evinizde dinlenin oldu bitti
yaa eski konularına göz atayım dedim de bir sürü konu açmışsın anacım. kusura bakma kayınvalidenle geçmişini bilmiyoruz. azıcık özetlersen seviniriz.
ama yine de eşin ne olursa olsun kabul etmez tabii o teklifi. sen anana ben anama. ya ikisine de gidilir, ya hiçbirine gidilmez
çocuklarınız büyüdüğünde aynısını size yaparsa üzülmez misiniz? D damdan rumuzlu arkadaş çok güzel demiş, bi gece orda kalsanız, diğer gece de kendi ailenizde kalsanız bayramın 3. günü de dinlenirsiniz.
eski konularınızı bilemiyorum tabii ama kötülük de iyilikle yıkanıyor, içinizdeki kırgınlıklar geçmese de çocuklarınız bayramda büyüklerini ziyaret etsin, bugün ne görürlerse yarın onu yapacaklar.
Eşimin ailesi 3 saat Uzaklıkta bi Şehirde benim ailem de 1,5 saat aynı güzergah üzerideler...
Ben bayramda hiç bir yere gitmek istemiyorum. Aslında sadece eşimin ailesinin yanına gitmek istemiyorum ve sırf bu sebepten aileme de gitmeyeyim diyorum haksızlık olmasın diye
Direnirsem gitmeyiz ama eşimle sorun yaşarım susup gitmeli miyim yoksa direnmeli miyim bilemiyorum
Eşim ben giderim diyor ben de yatılı gideceksen beni de çocuklarla aileme bırak herkes kendi ailesine gitsin diyorum kabul etmiyor tabi ki
(eski konularımı bilenler bilir kayınvalidemi... Uzun uzun anlatıp kimseyi sıkmak istemiyorum)
kısaca özetleyince çok acımasız olur diye yazmamıştım
özetle ben ölümcül bi hastalık sebebiyle hastanede yatarken ve doktorlar kurtulma umudumun çok düşük olduğunu söylerken 2 aylık olan ikiz bebeklerime bakmak zorunda olmadığını söylemesiyle başladı
ben ölürsem ne yapacağının planlarını yapmasıyla da devam etti
kısaca özetleyince çok acımasız olur diye yazmamıştım
özetle ben ölümcül bi hastalık sebebiyle hastanede yatarken ve doktorlar kurtulma umudumun çok düşük olduğunu söylerken 2 aylık olan ikiz bebeklerime bakmak zorunda olmadığını söylemesiyle başladı
çocuklarım 2 yaşında şimdiye kadar saygı çerçevesinde görüştüm ancak hala tavır yapmaya devam ettikleri için artık kendimi çekmek istiyorum
Bugun iyisiniz ama yarin ne olur bilinmez. İyi olmakts fayda var.
Canim gecmis olsunkısaca özetleyince çok acımasız olur diye yazmamıştım
çocuklarım 2 yaşında şimdiye kadar saygı çerçevesinde görüştüm ancak hala tavır yapmaya devam ettikleri için artık kendimi çekmek istiyorum
Benim ailem baktı hem bana hem çocuklarıma ama taktir edersinizki Ölümle boğuşan Çocuğunuz var hem onun acısı hem de iki aylık ikiz bebek tek başına benim annem için hiç kolay değildi iki anne birlikte sahip çıkabilirlerdiSizin aileniz nerdeydi ki?