Bayram öncesi baba dayağı

sizin bilginiz yoksa ben ne yapayim ya!

yaptıgınız terbiyesizliği devam ettirmeyin,üstüne birde ukalalık!! Ben aleviyim, ibadetim farklı falan da değil..
ha sizin eşinizin ailesinin durumuda beni alakadar etmez, her sünni bir mi? her müslüman bir mi? ki Alevi yi konusuyorsun.. kaldı ki EE süper ibadet yapan tam müslüman mı ki ibadetini sorguluyorsun.

Son düzenleme:
Allah hidayet versin babana.
Bazıları dinini çok yanlış yaşıyor.
İslam hoşgörü dinidir oysa.

Mezhep farkı olmadan yapılan tüm evlilikler süper oluyor sanki.
Gelsin de az bdv konusu okusun. Belki bakışı değişir.

Babaniza sorsaniza, onun gibi cemaatci, sunni ve sorunlari siddetle cozen bir adamla evlenmeniz mi gerekiyormus? Mesela babaniz gibi biriyle evlensrniz, olur ys babanizla esiniz arasinda bir anlasmazlik ciktiginda esiniz babanizi yete yatirip ikna edene kadar dovse, ne guzel olurmus dimi

normalde aşkı ve ailesi arasında kalanlara hep aileni ezip geçme , aile rızası olmadan atılan adımdan hayır gelmez , dövse de sövse de aile elin adamından daha önde gelir derim hep ama bu laflarım genelde neyin ne olduğunu tam idrak edememiş , 18 yaşından adamın teki için ailesine sırtını dönüp evden kaçan ergenler içindir ama siz de durum farklı.29 yaşındasınız dayak nedir ya?eğer sevdiğiniz adama güveniyorsanız , sizi yarı yolda bırakmayacağınıza dair inancınız tamsa aşkınızı tercih edin derim ben.sevdiğinizle bir yuva kurmak sizinde hakkınız

Esinizin ve ailesinin ibadet farki olabilir fakat her aleviyide bir tutmaniz cok sacma. Birde kimsenin ibadetine laf etmem demissiniz ama baska bir arkadasida siz bilmiyosaniz ben napiyim gibi sacma bir itham da bulunmussunuz tabi ki en dogruyu siz biliyosunuz

dogru konus!!!
senin benim yazdiklarimi anlamaya kapasiten yetmemis belliki.
polemigede girme.ben senin dengin degilim belliki

Tek tek okuyorum hepinizden Allah raxı olsun.iyki yaxıp rahatlatıyorsunuz.kimseye anlatamıyorum utancımdan.bu yasta dayak yemek de cok fenaymış.canım kardeşim abla diye nasıl ağladı gözümden gitmiyor.yüreğim dağlandı bugün yetiş Allahım yetiş neolur..

arkadasim gercekten saldiracak yer ariyosunuz.
ben tanidigim aleviler uzerinden muslumanligi sunni mezhebinden farkli yasiyorlar diyorum.aleviler inancsiz veya baska bir sey mi diyorum.lutfen ya!!!
bu neyin hirsi

arkadasim gercekten saldiracak yer ariyosunuz.
ben tanidigim aleviler uzerinden muslumanligi sunni mezhebinden farkli yasiyorlar diyorum.aleviler inancsiz veya baska bir sey mi diyorum.lutfen ya!!!
bu neyin hirsi
Komik olmayin lutfen ne hirsi? Dogru duzgun aciklarsaniz elbet anlayisla karsilarim fakat sunnilikle aleviligi karsilastirmaniz cok abes bi durum birde uzerine sunniligi goklere cikarmissiniz. Kimseyede haksiz yere saldirmam merak etmeyin

dogru konus!!!
senin benim yazdiklarimi anlamaya kapasiten yetmemis belliki.
polemigede girme.ben senin dengin degilim belliki

Kapasitem yetmiş yetmemiş ona da siz karar verecek değilsiniz, aynen mezhepler konusunda ki büyük fikirlerinizide bu hassas konuda uzatmamanızı tavsiye ediyorum,çünkü bende daha fazla sabırlı olamayacagım. ancak Konu sahibinin büyük üzüntüsü oldugundan sizinle tartısmıyacagım daha fazla,, sizi beni cekmek zorunda degil..

Son düzenleme:
Komik olmayin lutfen ne hirsi? Dogru duzgun aciklarsaniz elbet anlayisla karsilarim fakat sunnilikle aleviligi karsilastirmaniz cok abes bi durum birde uzerine sunniligi goklere cikarmissiniz. Kimseyede haksiz yere saldirmam merak etmeyin
komiksiniz yaanlamak istediginizi anlayin.ne diyim

Ah canim ya burdaki sorun senin sevdiginin alevi olmasi degil ki oyle bir baban ol asi bence en buyuk sorun ve kendi babama benzettim senin babani. Sen bir cesaret soylemissin ben sevdigimi soyleyemedim bile cunku biliyordum basima neler gelebilecegini. Zaten esimin ailesi istemeye gelicez deyince fikrimi alan da olmadi. Benim hayatimla ilgili birseyi kendi basina karar verip kestirip atti. Suan mi 3 bucuk yildir evliyim, 3,5 yildir babami gormuyorum sukurler olsun ki rabbime hic de pisman olmadim esimle evlendigime dunyanin en merhametli insani derim hep. 2 ay sonra da bebegimizi alicaz insallah kucagimiza. Babamsa hala benim pisman olup berbat bi hayat yasamami 4 gozle beklemekte...
hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim ama 29 yasindaymissin artik bence bu kadarina izin verme , dogruyu yanlisi gorebilecek yastasin kendi kararlarini kendin verebilirsin artik.

size eglence cikti kizlar.kolay gelsin
yanliz konu sahibini kendi yasadigi sorunlari yasadigini soyleyen bir ziyaretciye boyle kayitsiz kalmasi enteresan.herkes duymak istediginin pesinde iste.

Allah yardimcin olsun.canim.

size eglence cikti kizlar.kolay gelsin
yanliz konu sahibini kendi yasadigi sorunlari yasadigini soyleyen bir ziyaretciye boyle kayitsiz kalmasi enteresan.herkes duymak istediginin pesinde iste.
Kim yasamış görmemişimdir kafam kazan gibi zor duruyorum ağrıdan ..hangi sayfada .hepsini tek tek okuyorum

Ne güzel yuvanı kurmuşsun arkadasım inş banada nasip olur.benim babam ve annemin zihniyeti aynı.gaddarca düşünüp cok merhametliyiz ayağına yatıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…