- 14 Temmuz 2015
- 13
- 13
- 27
-
- Konu Sahibi Melisagun08
Yahuu ne demeye calisiyosunuz "farkli ibadet tarzi" derken.aile rizasi onemli.dayak cok kotu olmus.Allah islah etsin babani ama onun dogrularindan oturu onu suclayamazsin.o buna inaniyor.yani farkli ibadet tarzi ve farkli bir kultur.evlilikler sadece iki kisi arasinda degil aileleride kapsayan bir durum.anladigim kadariyla sende ibadetlerini gerceklestiren birisin.
ailesini cok iyi arastir lutfen.
Ne güzel kurtarmış akrabanız bende o günlere gidecekmiyimAynı sizin yaşadığınız durumda alevi birine aşık olmuş bi akrabam vardı değil aile tüm sulale bu evliliğe karşı idi. .Ama kızı kimse vazgeciremedi ve evlendi..Düğününde kız tarafı namına kimsecikler yoktu..Sonra ne mi oldu o alevi damat sulalenin gözbebeği oldu..Şimdi herkes mahçup belki 8 sene oldu evleneli herkes hala pismanligini anlatır durur..insanı önce insanligiyla sevmeli
aile rizasi onemli.dayak cok kotu olmus.Allah islah etsin babani ama onun dogrularindan oturu onu suclayamazsin.o buna inaniyor.yani farkli ibadet tarzi ve farkli bir kultur.evlilikler sadece iki kisi arasinda degil aileleride kapsayan bir durum.anladigim kadariyla sende ibadetlerini gerceklestiren birisin.
Anlamadım demek istediğinizi neyi vurgulamaktanFazla vurgulamadan dolayı inanmıyorum size
babanin yaptigida soyledikleride hic hos degil.Polemik yaratmaya çalışmıyorum ama aileler her zaman haklı mıdır ?
Kimse kimseyi düşüncelerinden ötürü suçlayamaz zaten. Ama eğer o kişi baba sıfatı adı altında kendi düşüncelerine uymayan birine aşık oldu diye 29 yaşındaki kızını dövebiliyorsa, kendine göre inancını yaşamaya çalışan insanlara müslüman değil yakıştırması yapabiliyorsa bence o baba suçlunun ta kendisidir.
Baban dua etsin de kendi gibi namazından, orucundan şaşmayan ama şiddeti normal gören ve ileride kızına hayatı zindan edecek biri yerine, yine ibadetini kendine göre yaşamaya çalışan ama düzgün birini bulmuşsun.
Allah raxı olsun canım saol.söyledikleriniz bir nebzede olsa ferahlatıyor.söylemeseydim dedim ama eninde sonunda ortaya cıkmayacakmıydı.o zaman sıkıntı olmasın dedim.off içim yanıyor.bayram öncesi zehir haram olduKeşke hiç söylemeseydiniz Alevi olduğunu. Ne acı insanları kategorilere ayırmak. Allah'ın yaratırken ayırmamış biz ayırıyoruz. Daha da fenası bir kadına kendi kızına şiddet uygulayan bir erkek var. Babanız olduğu için kötü bir şey de söylemek istemiyorum ama bir erkek bir kadına vurduğunda o dayağı ben yemişim gibi hissediyorum. Çok üzüldüm çok...
aile rizasi onemli.dayak cok kotu olmus.Allah islah etsin babani ama onun dogrularindan oturu onu suclayamazsin.o buna inaniyor.yani farkli ibadet tarzi ve farkli bir kultur.evlilikler sadece iki kisi arasinda degil aileleride kapsayan bir durum.anladigim kadariyla sende ibadetlerini gerceklestiren birisin.
arkadas kizacak gucenecek bir durum yok.Yahuu ne demeye calisiyosunuz "farkli ibadet tarzi" derken.
Babasinin kibar versiyonusunuz.
sizin bilginiz yoksa ben ne yapayim ya!İbadet tarzı farklı ne be?? Ey güzel Allahım