Bayram öncesi baba dayağı

mesleğiniz işiniz gücünüz yok mu acaba? aileye bağlı değilseniz kendi kararlarınzıı verin sevdiğiniz kişiylede konuşarak.Bizde şiddet yoktur fakat halam zamanında alevi biriyle evlenmek istemiş dedem de hocaydı kendisi izin vermemiş halamda ailesine karşı gelmeyen biridir.evlenmemiş.adam sonra tabi kendi hayatıını kurmuş,maddi olarak çok iyi konumda,aynı zamanda çok iyidir de.Ve sonuç ne mi ? dedem vefat etti.halam bekar hala,yalnız kaldı kocaman evde.45 yaşına geldi şuan tek yaptığı mahallede adamla,eşiyle karşılaşmamaya çalışmak.Çok pişman.Sen pişmanlık yaşama..

Allah sabırlar versin.. çok üzüldm gerçekten. Zamana bırakın dicem ama aileniz ikna olucak gibi de değil.. şu ramazan günü böyle akıl vermek olmaz ama resti çekin ne demek dövmek.. "ne olursa olsun kararım bu" şeklinds konuşun..

Bomba geliyor:Sevmem başka kimseyi dedim annem diyorki sevmeden evlen başka biriyle sonradan seversin.kim severek evleniyor ki diyor..bu kadar cahillik olmaz artık.
Mutsuz evlilik boşanmamı mı istiyolar demek sevmeden t-shirt almıyorum be ben.

Hiç evlenmem diye tehdit edin belki korkarlar

30 yaşına gelmişsiniz, aileniz de halden anlayacak insanlar değil. Boşa hayatınızı harcamayın. Millet mutlu olur siz mutsuz. Sonra pişman olursanız bile dersiniz ki benim tercihim benim kararımdı benim hayatım. Diğer türlü başkasının hayatını yaşamak çok daha acı. İşinizi duzeltip yuvanızı kurun. Onlar yaşlıysa hastaysa siz de gençsiniz. Bu yaşlar bir daha gelmeyecek. Büyüklük yapar eninde sonunda affederler.

Babamla aynı iftar sofrasına oturmak istemiyorum.Günah mı bu.tmm okadar emeği var bana ama ..istemiyorum işte

X