- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
-
- Konu Sahibi Melisagun08
İstanbulda çalışıyorum oraya gidecm bayramdan sonra yinebi daha dönmemek üzere şu bayram çıksın bi hayırlısıyla..duramıyorum evde her dakika ağlıyorumCok üzüldüm halinize. Gidecek yeriniz yok mu? Neden onlardan onay almak zorundasiniz ki kac yasinda kadinsiniz. Ben olsam bi dakka durmazdim
Aynen hiç kötü söz bile demez sevdiğim 3 yıldır tanıyorum..baban gibi biri olmadıgı kesin.
insanlık din mezhep işi degildir. böyle insanlara öyle kızıyorum ki..
çocuk degılsın.
Yok siniri cok yok fevridir sadece..ben onun dilinden anlarım o benim huyumdan anlar.kaç git diycem ama adamında siniri varmış ıyı düşün taşın yagmurdan kaçarken doluya tutulma
Bayram öncesi gitsem daha cok üzerim diye sırf Allah rızasına bayramın cıkmasını beklerimBen olsam yarin o evi terkederdim.30 yasinda dayak yemek ne demek ? Teyzeniz ,dayiniz falan yok mu ?onlara gidin .
Doğru diyorsun Zaten ailemden gördüğüm destek maddi konuda oluyor genelde manevi destek yok.tek başıma koşturuyorum.Dinden imandan bahseden bu adam mi? Cemaat uyesiymis ama ramazanda oruclu ve akli basinda bi kizi dovup krize sokmak hastaneye goturmek yerine gebersin demek gercekten musluman olanin yapacagi sey degil. Peygamberimiz kizlarin el ustunde tutulmasi icin ornek davranislar sergilemis. Baban daha peygamber ne yapmis bilmiyo. Asil onun dinle uzaktan yakindan alakasi yok. Alevi diye asagiladigi adama dinup baksin da ornek alsin. Bence kacın. Zira o ailenin sana destegi olsa nolur olmasa nolur. Tek basina da yasarsin
Onlar izin vermese de evlen bence. İsin var sevdigin var daha ne duruyosun ki. Sen 50ne gelsen onlar yine de ikna olmaz. Baskalari icin yasama kendin icin yasa..Doğru diyorsun Zaten ailemden gördüğüm destek maddi konuda oluyor genelde manevi destek yok.tek başıma koşturuyorum.
Tek tek Allah hepinizden razı olsun..
Canlar ben hangi kapıyı calayım..öğretmenim inşallah istanbulda iş bulursam maddi yönden sıkıntı cekmeden hayatıma devam ederim.
Şimdi bizimkiler caniye gidiyor teravihe..ben de gidiyorum .Dua edicem cok yine..sizde edin ..neolur