Bayram öncesi baba dayağı

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
37
Kac yasında dayak yiyen acaba diye merak ettiniz.29 yasımdayım.
Dayak yeme sebebi:alevi biriyle evlenmek istemem.askında kendi aleviliği kabul etmiyor hanifiyim diyor.aile de dede ve anane aleviymiş.
Namaz kılıyor oruc tutuyor aynı bizim gibi normal insan yahu.nedir bu alevilik .yazık günah toplumu böyle ayrıştırdlar.ağlamaktan bitap düştm.neden diyorum kendime neden sevdin.gönül bu oluuor ne yapayım vazgec diyeceksiniz vazgecemem.cok gec.adam gibi adam.işi gücü maddi imkanı da var.cok şükür dininde imanında.akşam oldumu alır tesbihi eline boş durmaz.neymiş bizim gibi cemaate bağlı değilmiş.o dinsizmiş,dini yokmuş.haşa haşa Allah katında bi müslümana kafir demek ne günah!
Ne yapmışım yas gelmiş 30 a gönül bi seven bulmuş.bana her işime koşan biri .kusuru yok mu var ama bahane edilmez.az siniri var..onun dışında huyu suyu iyi.peşime dolaşır.ben mükemmelmiyim ki.namaza uyarır beni.dinine bağlı.cok yardımsever değer bilen biri.
Bu yastan sonra kimi bulucam.kimseyi de istemiyorum
Onu istiyorum.seviyorum cok.daha önce yanlış kişiler cıktı karsıma.evimde mutlu değilim.beni anlamıyorlar güya namaz kılıyorlar.orıc tutuyorlar.oruclu halimle dayak yedim.vurma orucum baba diye ağladım.
Annem de oturduğu yerden babama dur falan dedi.
Olay bunlada kalmadı kriz gecirdim panik atak,ağzım ve elim uyuştu kitlendim.numara yapma dediler.hastaneye götürün dedim.ağladım ağzım uyuşuk yarı konuşuyorum tam acamıyorum.keko gibi konuşuyorum.nefes alamıyorum.bana rezil mi olalım dediler.geber dediler..
ağladım ağladım ağladım..
Şindi iftar sofradında hiçbişey olmamış gibi oturuyorlar .
Allahım neyspıcam ben yardım et.zehir soluyorum içim söndü.
Ruhum daralıyor.namaz kılıp Allaha yalvarıyorum sadece ..
Ben neyapayım vazgecemiyorum Ey kalpleri evirip ceviren Allahım hakkımda hayırlı neyse ona yönelt beni ve kalbimi

Dinden imandan bahseden bu adam mi? Cemaat uyesiymis ama ramazanda oruclu ve akli basinda bi kizi dovup krize sokmak hastaneye goturmek yerine gebersin demek gercekten musluman olanin yapacagi sey degil. Peygamberimiz kizlarin el ustunde tutulmasi icin ornek davranislar sergilemis. Baban daha peygamber ne yapmis bilmiyo. Asil onun dinle uzaktan yakindan alakasi yok. Alevi diye asagiladigi adama dinup baksin da ornek alsin. Bence kacın. Zira o ailenin sana destegi olsa nolur olmasa nolur. Tek basina da yasarsin

29 yasinda dayak yemek !!! kimse kimseye dayak atamaz bu dupe duz siddettir .. baban once kendi insanligini bir goz onunden gecirsin.. kendisi cokmu muslumanmis acaba ? Kusura bakmasinda kendisinin yaptigi muslumanligina yakismiyo..

Baban kendi gibi olmadigi icin sukretsin damat adayi. Ayrica bosuna da oruc tutmasin. Oruc sadece ac kalmak degil seni doverken niyetli agziyla geber derken Allahtan sevap beklemesin
30 yasian gelmissiniz evlenmek isterseniz evlenin ailenizden de fazla hayir gordugunuz soylenemez

Reşitsiniz istediğiniz insanla evlenebilirsiniz.
Genelde ailelerin karşı Çıktığı evlilikler mutsuzlukla sonuclar ama sizde durum farklı.yobazlık var
Rıza istemişsiniz vermemişler kendileri bilirler.
Gelsinler usülden istesinler ozzamanda vermezse gidin alın nikah tarihinizi.

Cok üzüldüm halinize. Gidecek yeriniz yok mu? Neden onlardan onay almak zorundasiniz ki kac yasinda kadinsiniz. Ben olsam bi dakka durmazdim
İstanbulda çalışıyorum oraya gidecm bayramdan sonra yinebi daha dönmemek üzere şu bayram çıksın bi hayırlısıyla..duramıyorum evde her dakika ağlıyorum

Bu alevi müsluman degildir zihniyetini anliyamiyorum aleviyim ve muslumanim ayrica babanizin ne haddine milletin dinine laf uzatmak kendini Allah'la bir tutuyo herhalde.
Eger guveniyosaniz kacin cunku aileniz size pek destek olucak tipler degil 30 yasindaki kizi dovmek nedir yahu el insaf

Doğru diyorsun Zaten ailemden gördüğüm destek maddi konuda oluyor genelde manevi destek yok.tek başıma koşturuyorum.

Tek tek Allah hepinizden razı olsun..
Canlar ben hangi kapıyı calayım..öğretmenim inşallah istanbulda iş bulursam maddi yönden sıkıntı cekmeden hayatıma devam ederim.
Şimdi bizimkiler caniye gidiyor teravihe..ben de gidiyorum .Dua edicem cok yine..sizde edin ..neolur

Doğru diyorsun Zaten ailemden gördüğüm destek maddi konuda oluyor genelde manevi destek yok.tek başıma koşturuyorum.
Onlar izin vermese de evlen bence. İsin var sevdigin var daha ne duruyosun ki. Sen 50ne gelsen onlar yine de ikna olmaz. Baskalari icin yasama kendin icin yasa..

Allah yâr ve yardımcınız olsun.Çok zor ancak siz sıkmayın canınızı. Yanlış yapan onlar. Öğrenemedi bizim insanlarımız, dinin Allah ve kul arasında olduğunu, mezhep denen, bizlere illallah dedirten, o mefhumun dinimizle zerrece ilgisi olmadığını öğrenemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…