-
- Konu Sahibi Melisagun08
ah ahhh... keşke empati yapamasaydim senle. Ama inan ta icimde hissettim, eski cehennem gunlerim geldi aklima agladim okuyunca. Ben sukur kurtuldum, insallah sende kendi yolunu cizersin. Ama benden iyi anlayan olamaz suan o odada buzulup oturan, kapidan gelen her tikirtidan korkan halini.İstanbulda çalışıyorum oraya gidecm bayramdan sonra yinebi daha dönmemek üzere şu bayram çıksın bi hayırlısıyla..duramıyorum evde her dakika ağlıyorum
İnşallah dediğiniz gibi olur.anlarlar birgün inşallah..canım cok yanıyor29 yasindaki kiza dayak atilir mi yahu, nasil bir adam bu?
Ondan sonrada oruc tut, namaz kil.
Kaldi ki karsindaki insan insan olsun, siz anlastiktan sonra ne önemi var.
Sabirli olup bol bol dua edin. Tursunuzu kuracak degil, siz istikrarli olursaniz mecburen kabul edecek birgün.
Allah razı olsun kardeşim .aynı o haldeyim.içim yanıyor yaram kanıyor..sen nasıl kurtuldunah ahhh... keşke empati yapamasaydim senle. Ama inan ta icimde hissettim, eski cehennem gunlerim geldi aklima agladim okuyunca. Ben sukur kurtuldum, insallah sende kendi yolunu cizersin. Ama benden iyi anlayan olamaz suan o odada buzulup oturan, kapidan gelen her tikirtidan korkan halini.
tabi ki acı çekerek ama kendi bildigimden sasmayarak. Her seçimim kahir oldu en son evlenirken burnundam getirdi ama onun istedigi olmadı sonundaAllah razı olsun kardeşim .aynı o haldeyim.içim yanıyor yaram kanıyor..sen nasıl kurtuldun