Bayram Arifesi - Fikirlerinize ihtiyacım var

Bayramda kusluk olmaz her insan cahillik yapabilir üstünüze dusen gidip bayramlasmak sonrası size ait

Bana yapsalardı bu vurdumduymazlığı biraz zaman geçtikten sonra daha esnek düşünebilirdim , ki yaptım da zamanında ama en kıymetlilerime yaptıklarında ağzımdan çıkanın aksini asla yapmam...Yaptıkllarından dolayı sevdiğim insan yani eşimde üzüldüğü için onun da üzülmesine zor durumda kalmasına neden oldukları için içimde daha da büyürdü kızgınlığım sanırım.
Ve mutlaka birşekilde neye kırıldığımı açıkca söylerdim.

Eşinizin hatrina gidip konuyu bir sekilde annenize getirip vurun gol olsun. Hem icinizde kalmaz hem de dusuncesiz buyuklerinize ders olsun.. gorundugu kadariyla esiniz gayet dusunceli ve annenizin sagligi icin cirpinan biri onu bu sekilde arada birakmayin.

Birde şu var.Çocuklara anneniz bakmış hep mesela.Yani tabiki görevleri değil bakmak heriki tarafında ama sizin omzunuzdan büyük bir yükü kaldırmış anneciğiniz.O çocuklarla uğraşırken kv kp kumrular gibi gezip tozup yaşıyorlarmış baksanıza misler gibi.Yine söylüyorum bakmak yapmak zorunda her iki taraf da değil ama hiçbirşeyin hatrı yoksa bile insan bunu düşünür evlatlarımızin yükünü haffiletmek için o yaşta çoluk çocuk kahrı çekti vs.diye düşünür ayıp ettik der insan olan.

Annenizin rahatsızlığından konuya tam odaklanamadım.
Doktorlar hastalık hakkında net olarak bilgilendirdi mi sizi?
2.atağın gelme ihtimali yok artık değil mi?

Yerinizde olsam gitmezdim ve bir şekilde tekrar gördüğünüzde içinizdekileri söyleyin.Annenizin başına daha ne gelir ki çok mu zor bir geçmiş olsun ziyareti yapmak demek ki insan değilmiş kaynananız kaynatanız çok net!!!

Sırf insanlık öğrenmeleri adına çok kısa bir süre kalmak kaydıyla bayramlaşır, çocuklarıda alıp anneme geçerdim.

Bunları sadece eşimin güzel hatrı için yapardım.

İlerleyen zaman da aramaz,sormaz,gitmezdim.

Kurban bayramında da kısa bir ziyaret yapar. Yoluma devam ederdim.

Annenize tez zamanda şifa dilerim.

Annenizin rahatsızlığından konuya tam odaklanamadım.
Doktorlar hastalık hakkında net olarak bilgilendirdi mi sizi?
2.atağın gelme ihtimali yok artık değil mi?

İlaçlarını düzenli olarak ve aksatmadan kullanması gerekiyor.
Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmesi gerekiyor.
Sigara kullanıyordu, sigarayı bıraktı, zaten bırakması gerekiyordu.
Şu anda durumu stabil, ancak hiç bir şeyin garantisi yok.
Çünkü hala beyinde damarlardan bir tanesi tıkalı, bildiğimiz bu.
Doktoların da dediği tekrardan atak gelebilir ve tıkalı olan damar, hareket kabiliyetini ciddi oranda etkileyecek bölgede (yatalakda olabilir).

2. atak ihtimali hep var.

En güzel çözümü babam buldu.
14 Haziran - 17 Haziran aralığında annem ben ve çocuklarım yakın mesafe tatile çıkıyoruz.
Sponsorluğunu da babam üstleniyor, kimseye gelip gitme derdim olmayacak.
Eşim de sevgili ailesi ile birlikte doya doya bir bayram geçirebilir.

işte bu kadar
en doğrusu

Benim kv ameliyat olmuştu annem refakatçi kaldı yanında. Benim annem ameliyat oldu kv geçmiş olsun diye ne beni ne annemi aradı. Düşünün artık. Ben çok kızıyorum kırk kat yabancıyı arıyorlar gayet güzel biliyorlar aramayı ama bana gelince hiç . Bırak onu Doğum yaptım aramadı kendi torunu düşün. Ben hep eşimin hatırı derdim hep boşverdim. Artık eşime senin hatırını ben sayıyorum ama onlar senin hatırın için beni saymıyor. Kimse kusura bakmasın artık ne giderim ne ararım dedim. Mecbur kalmadıkça konuşmam, gitmem, gelmem aramam. Bayramda kuru telefon. Ama Yanyana gelince mecbur bişey olmAmış gibi davranıyorum napalım küsmekte olmuyor. Sen de zorlama bence oluruna bırak ama artı birşey yapma. Zaten problem çözülmüş . Hayırlısı bundan sonrası

Ama eşine haksız davranıyorsun gibi geldi bana, sanki annenle hiç ilgilenmemiş, anne babasını tutmuş gibi..
Neyse hayırlısı bakalım damadı niye götürmüyor babanız?

Ama eşine haksız davranıyorsun gibi geldi bana, sanki annenle hiç ilgilenmemiş, anne babasını tutmuş gibi..
Neyse hayırlısı bakalım damadı niye götürmüyor babanız?

Babam buz dağının altını biliyor da o yüzden.
Ayrıca, eşimin gelmesine gerek yok, kalsın ailesi ile.
Babam burada değil bu arada, yurtdışında. Kendi de gelmiyor yani.
Maksat ben ve annemin kafası dağılsın, çocuklar eğlensin.
Hem de var olan probleme çözüm olsun.

Anne yolculuk yapabilecek mi? kısa mesafe de olsa?
bu arada tıkanıklığı açmak için başka tedavi yöntemleri var sadece ilaçla kalmak doğru mu acaba?
annem de anv. hastası ondan biliyorum.

Standart kayınvalide konularından biri olsaydı eşinizin hatrı için gidin derdim.

Ama şu durumda asla , asla gitmezdim. Evime geliyorlar oturmaya, durumu biliyorlar, ve bir geçmiş olsun , annen nasıl demiyorlar ... pes doğrusu.

Gitmem, aramam, konuşmam. Bu kadar net

Annenize çok geçmiş olsun, dilerim kısa zamanda toparlanır..

git gez kafanı boşalt SouvveniR
babanı da tebrik ederim. çok güzel fikir. bende bayramda tatile çıkıyorum. o geldi bu gelmedi şuna gidildi buna gidilmedi derdini çekemicem hamile halimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…