Bayram Arifesi - Fikirlerinize ihtiyacım var

Su konusu dikkatimi çekti bu tipik şeker hastalığı belirtisi...

Gitmezdim.
Ne kadar zor olabilir ki geçmiş olsun demek?
Komşun arkadaşın bile böyle bir durumda arar sorar,bir ihtiyacın var mı der kaldı ki bunlar akraba,düşman gibi davranmışlar.
Bu sebeple gitmezdim.
Bozulan bozulsun yani.

Eşin çok vefalı ki annecinle ilgilendi. Eşinin hatırına git ve eşini alıp erkenden ayrıl o evden. Hem eşinin gönlünü yaparsın hemde onları vicdanlarına başbaşa bırakırsın. Eşine de aynen söylersin senin hatırına geliyorum ama çok az durup beraber kalkariz.. bu arada çok geçmiş olsun anneniz daha iyi olur insallah

Bende olsam giderdim sadece eşim için eşinin ailesi ve eşin senin eiçin elinden geleni yapmış çok kötü insanlar da olabilirlerdi ailesi ama insanın değiştirme gibi bi lüksü yok napsın ailesi anlayışsız insanlıktan nasip almamışsa ama ilk ortamda da lafımı sokardım çok kırıldım size bi feçmiş olsun bile demediniz diye

Annenize çok geçmiş olsun. Sizin en zor zamanınızda bir geçmiş olsun demeyen insanlara bayramda küs olunur. En kötüsü de esas kocamla ayrı geçirmek istemezdim ben olsam bayramı. siz hasta annenizle çocuklarla birlikteyken eşiniz ailesinde kalacak nasıl içine sinecek?

sanırım sizin kvde de benim ki gibi oğlunu kayınvalidesinden kıskanıyor
Gelin kıskanan çok duydumda dünürünü kıskanan az ruh hastası var
Eşiniz benim eşim gibi iyi kalpli saygılı
Bu fesatlıkla böyle evlatlar nasıl yetişmiş onuda düşünürüm hep
Gidin yada gitmeyin demicem ama artık sizi çantada keklik görmesinler her yaptıkları yanlarına kalmasın

çok haklısınız ama böyle yaparak kendinizi ve çocuklarınızı cezalandiriyorsunuz.
neden birbirinizden ayrı kalacaksınız bu duygusuz vicdansız insanlar yüzünden.
bu durumun eşinizle olan ilişkinizi etkilemesine izin vermeyin bence ve çocuklarınıza sakın yansıtmayın bu durumu.
ben olsam yine giderdim bu sebeplerden dolayı. büyüklük sizde kalsin

Ben gitmezdim esimde gitsin gorsun aksama yanimiza gelsin isterdim tum bayram boyunca kocam niye orda olsun ? O da aile babasi degil mi ?

Annenizin rahatsızlığından konuya tam odaklanamadım.
Doktorlar hastalık hakkında net olarak bilgilendirdi mi sizi?
2.atağın gelme ihtimali yok artık değil mi?
Boyle bir sey diyemez doktorlar benim babamda gecirdi sukur bisey yok derken pat 2 ay sonra yine oldu. Cok sukur simdi iyi uzun bi sure tedavi gordu .

Ben olsam kesin konuşur söylerdim. Neden bu kadar düşüncesiz olduklarını sorardım. İçimdeki herşeyi söylerdim. Üstünü kapatmak Hiç bana göre değil. Bu arada geçmiş olsun.

Gayet güzel bir çözüm bulmuşsun bayram ile ilgili.Allah yardım etmiş evlatlarını da gayet güzel düzene sokmuşsun.Kv.ile kp.insan değiller.Kv.nin sana gelip kızım bu çocuklara annen bakıyordu.Ben ne yapabilirim senin için söyle bana sana faydam dokunsun diye insaniyet namına sorması gerekirdi.Ha sen yardım isterdin veya istemezdin o ayrı mesele.Ama o sormalıydı.Sonra onun derdi olup ta sen umursamayınca destek beklerler,yapmayınca kötü gelin olunur.Allah yardımcınız olsun,annene de şifa versin canım.

Öncelikle geçmiş olsun. Yetişkin insanlar ve yaptıkları düşüncesizlik. Tepki vermekle çok iyi yapmışsınız. Eşiniz ile olan konuşmanız da çok hoşuma gitti karşılıklı. Birbirinizi anlıyorsunuz gerisini umursamayın.

Bayram konusu çözülmüş
Ama ben yine de "haklısınız" demek istedim.
Kayınvalideniz,kayınpederiniz insan değillermiş.
Tıpkı benimkiler gibi, aynı durumu yaşasak eminim aynı şeyleri yaşardık.
Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden.

Gitmeyin..
Size çocukların ne olacağını dahi sormamış kadının bayramını şenlendirmeyin,başka zaman da gitmeyin.
Çok büyük görgüsüzlük,terbiyesizlik.

Eşiniz biraz daha sesini çıkarabilirdi bu konuda da çok haklısınız.
Ama en azından sizi birşeye zorlamıyor,bu açıdan bakın diyeyim.
Kafanıza da takmayın
Herkes kendi kalbine göre yaşasın.
Annenize geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin inşallah.
Yeni düzeninizde de kolaylıklar dilerim.

SouvveniR çok güzel bir çözüm bulmussunuz.Ben de bayram sabahı geçin annenize ordan da bir yere kıpırdamayin ,bu sene annem rahatsız bayramlaşmak isteyenleri annemde karsiliycam diyin demeye gelmiştim.Ama sizin çözüm size ve annenize daha iyi gelecektir.Opun annenizin ellerinden benim için de

Asla asla asla. Gitmem ayrıca programda yoksa onlar için tatile falanda gitmem. Evimde annemle vakit geçiririm. Eşim istediğini yapabilir. Annesiyle ilgileniyor gelemedi diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…