çok geçmiş olsun gülşah.bende geçen sene 11 ağustosta bebeğimi görmeye gittiğimde aynı şeyi yaşadım.insan büyük bir şok yaşıyor,büyük bi hayalkırıklığına uğruyor biliyorum çok zor.ama inan beterin beteri var insanlar doğmuş bebeklerini kaybediyorlar.doktorum ilk düşükten sonra araştırma yapmaya gerek olmadığını söyledi.ama tabi benim içim hiç rahat değildi bu konuda interneti yuttum diyebilirim."neden" sorusu günlerce beynimi kemirdi.ama okuduklarımdan ve doktorumun söylediklerinden anladımki bu bir çok sebepten kaynaklanıyor olabilir.bunun başındada bebekteki kromozomal bi bozukluk olması var.yine başka büyük etken kan pıhtılaşması olabilir işte doktorum bu pıhtılaşma ihtimaline karşı bana bebe aspirini verdi.
ben aynı gün kürtaj oldum.doktor 3 ay ara verin dedi.2 ay sonra doktora kontrole gittiğimde korunmayı bırakabileceğimizi söyledi ve korunmayı bıraktığımız ay tekrar hamile kaldım.sende bi kere hamile kaldığına göre tekrar kalabilirsin.kendini psikolojik ve fizyolojik olarak hazırlamaya çalış.inanıyorumki sende en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın.a.s.