baybprin gönderecek gönüllü aranıyor...

canım firma artık üretmiyormuş istanbulda bulamadım ben çocuk asprini kullanıyorum sende doktoruna bir sor istersen[/QUOT

çok sağol canım bi dahaki hafta kontrolüm var o zaman sorarım doktora.normal çocuk aspirini oluyosa onu kullanırım tabi.bu arada sende yolun sonuna gelmişsin allah kolay doğumlar nasip etsin.darısı benim başıma artık.:1rolleyes:

ya cnm bu gün ecz ilaç alıcaktım
seninkinide sorucaktım unutmuşum
yarın unutmam inş yaaaaa

canım firma artık üretmiyormuş istanbulda bulamadım ben çocuk asprini kullanıyorum sende doktoruna bir sor istersen[/QUOT

çok sağol canım bi dahaki hafta kontrolüm var o zaman sorarım doktora.normal çocuk aspirini oluyosa onu kullanırım tabi.bu arada sende yolun sonuna gelmişsin allah kolay doğumlar nasip etsin.darısı benim başıma artık.:1rolleyes:

sagol canım sende tehlikeli kısmı atlattın korkuların biraz azalmıştır umarım. gerçi o korkular hiç bitmiyor ya inşallah canım bu sefr sorunsuz bir hamiileleikle bebişini kucağına alrsın. cinsiyeti bellimi?

canim be burada sordum tanimadilar ama hafta sonu esimle tum eczanelerede sorucaz bakalim insallah vardir
sana yardimci olmayi cook istiyoruum
sevgiler

bilen bilir ilk hamileliğimde 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu.şimdi yine hamileyim ve başından beri doktorumun isteğiyle baybprin kullanıyorum.elimdekiler azaldı ve hiç biyerde bulamıyorum artık üretilmiyormuş.sormadığım ezcane kalmadı burda.istanbuldada tanıdıklarıma sordurdum ama yok hiç biyerde.yaşadığı şehirde hala baybprin satılan varsa bana özelden yazabilirlermi acaba.

merhba canım bende 14 haftalık hamileyim bende baştan bi ecz de 6 kutu buldum sonra gittigimde bitmişti ama doktorum ecoprinde aynı işe yaradığını söyledi artık onu kullanacagım bence sende öle yap çünkü artık üretilmiyomuş.

X