- 31 Mart 2008
- 3.704
- 9
bende hep babama diyodum baba gel bi üni daha oku beraber gidelim diye o bu zora gelemedi
final haftaları afedersiniz nerdeyse tuvaletin yerini unutuyorum bunun için bi çalışma programı hazırlamanızı öneririm
hatta siz tüm zamanlarınız için hazırlayın ev işleri falan hep bi sisteme otursunki zorlanmayın bence
oğlunuzun tabiki bakıma ihtiyacı yok ama ergenlik zor süreç kendimi düşünüyorumda hakketten zor ebeveynlerin işi onunla konuşmayı ihmal etmeyin
tabiki çoğu konuyu babasıyla konuşmalı ama kız arkadaşlarını falan size anlatmayı tercih eder bence
ev işlerinde eşinizden oğlunuzdan düzen isteyin zaten gerisi daha kolay oluyo o zaman
siz ders çalışmaya başladığınızda sizden bişeyler istememesini söyleyin çay demle meyve yıka gibi dikkatiniz dağılmasın
mutfakta yatakta falan çalışmayın hep çalıştığınız bi yer olsunki oraya oturduğunuzda çalışma dürtüsü uyansın
sabahlara kadar ders çalışıp uyumamak için zorlamayın bi işe yaramaz çalıştığınız
kendi ev düzeninizi siz bilirsiniz tabiki ama ben yinede nacizane önerilerde bulunmak istedim
"kadınları okutunuz, kadınları okutmayan milletler yükselemez"
Hacı Bektaş i Veli
önerilerin için sağol
acaba diyorum halk eğitim ders vermiyomudur
eğer veriyosa MATEMATİK VE İNGİLİZCE İÇİN GÜNDE BİR ER SAAT DERS ALSAM ÇOK İYİ OLUR
olmazsa oğlumun gittiği dersaneyle konuşcam ders almak için
haftada 2 gün bile verseler yeter en azından anlamadığımı sorarım
düzene gelince eşim zaten hafta içi yok gibi gece işe gidiyo saat en geç 4 de eve geliyo
yemeğini yiyo biraz oturup yatıyo
oğlım okullar açılınca 6 da kalkıp 7 15 de evden çıkıp öğlen 1 de gelicek
bende ev işlerimi sabah oğlumun peşinden yaparsam öğlene kadar her gün olmasada 2 saat ayırırım
akşam herkez yatıncada 2 saat çalışsam yeter sanırım
bide işte ders alabilirsem matematik ve ingilizceden süper olur
zaten beni tek düşündüren 2 ders bu
yoksa diğerleri genelde ezber tek başıma yaparım
eşim evdeyken fazla ders çalışmayı düşünmüyorum kesin b gıcıklık yapar beni sinirlendiri
en güzeli eşim ve oğlum evde yokken yada uyurken çalışmak