Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben yeni bir parfüm keşfettim..bir süredir piyasada var gerçi ama ilgimi çekemediği için denemek aklıma gelmemişti...
angie nin lovely vanilla sı..senelerdir arayıp da bulamadığım bir parfüm..tam istediğim yoğunlukta ve kalıcılıkta bir vanilya kokusu...
merak edenler bu ayki cosmo girl dergisini alabilirler..bu parfümün testerini veriyor..hem de dandik bir tester değil baya büyük boy ve da kalın bir kalem büyüklüğünde ve fısfıslı...3-4 milyon verip dergiyi alıp bi deneyin bence ne çıkar ki ? iyiki almışım valla o dergiyi..
Ayrıca bu angie nin çilek kokulusu meyve kokulusu falan filan çeşitleri de varmış Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
avonun parfümlerinden vinki kullanıyorum kokusu çok hafif çok güzel ama kalıcı değil. hafif kokulardan, meyve kokularından tavsiye edeceğiniz parfüm varmı ?
avonun bütün parfümlerini denedim güzel kokanlar var ama kalıcı değiller bi daha asla almam burberry weekend ve hugo ıntense güzel şimdi onları kullanıyorum