Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Ben bu aralar tous'la beraber Burberry Touch da kullanıyorum. Hafif günlük için güzel bir koku. Biraz acımsı bir koku. Hafif koku sevenlere...
lulu sana katılıyorum. Parfüm fiyatları inanılmaz farklı. Ben Ankara'ya gittiğimde Sevil'den alırım ama bazen burdaki iyi bir parfümeri var bilinen orda sevil'in yarı fiyatına alırım aldığım ürünü. Bazen de Sevil öyle bi indirim yapar ki orda olmasam bile sipariş veririm. Sevgililer gününde yaptığım gibi iyi takip etmek lazım.

Lulu Merhaba
Sitede Yeni Olduğum Için Nasil Kulanilacağini Tam Bilemedim . Senin Yazini Alarak Ileti Yazacaktim Ama Olmadi
Ben Senden Dolce Gabbana Nin "feminine" Parfumunun Fiyatini öğrenmek Istiyorum .
Tşk Ederim
Görüşmek üzere

bende avonun celebre parfumunu kullanıyorum çok güzel bir kokusu var

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Valla lulu senin verdiğin linkteki parfümler de çok pahalı. Bizim burdaki parfümeri daha ucuz. Online de alabiliyorsun sanırım. Bursa'nın parfümerisi 3-4 farklı yerde var. Bazen net üzerinden de alıyorum ben ya da yurt dışına giden gelen birini buldum mu istediğim sadece parfüm oluyor.

benim eşim,babam yurt dışın gittiklerinde bana hemen parfüm alıyorlar.yoksa bende chanele para yetiştiremiyorum 100ml bir ay:KK43:

Asi Valla Benimde öel 100ml Tam 1ay Gidio Wish Ve Amor Kullaniorum Ama çok Parfa Vermketende Biktim Eşi Almişti Doğum Günümde Onu Az Az Kullaniom Bitti Dersem Dicek Napitin Sen:)))))))

Asi Valla Benimde öel 100ml Tam 1ay Gidio Wish Ve Amor Kullaniorum Ama çok Parfa Vermketende Biktim Eşi Almişti Doğum Günümde Onu Az Az Kullaniom Bitti Dersem Dicek Napitin Sen:)))))))

"ya aşkım kokusu dayanmıyor(tamamen yalan gece sıkıp yattıysam sabah bütün yatak parfüm kokar)sen bunun 100ml olduğuna bakma" diyorum ben hemen:)

Lulu eminsin di mi bunların gerçek parfüm olduğuna. İnternette de satılıyor yurt dışından alınmış ama 2. kalite. Ya da burda bir parfümeri var Dubai'den getiriyor ambalajlı jelatinli ama taklit. Kendisi de söylüyor fiyatları daha uygun. Ayrıca aldık diyelim parayı kime ödeyeceğiz? Nasıl ödeyeceğiz?

davidoff - cool water woman
muhteşem bişi ya vücut kremniyle birlikte kullanmanızı tavsiye ederim :)

AVON TÜM PARFÜMLERİ VAR FAKAT GENELİ KALICI DEĞİL İÇLERİNDE FarWay / rare gold cok etkileyici özellikle FarWay kocamı cok etkiliyor.issemiyaki-davidoof ve ultra viyolet te süperler

X