Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anket kısmında da sormuşlar hangi parfüm diye bu konu tam benlik ben bir parfüm delisiyim alamazsam mutsuz olurum her zaman orjinalini kullanırım taklitlerinin çoğunun kokusu orjinaliyle uzaktan yakından ilgisi yok kalıcı da değiller. orjinaller pahalı ama taklitede para veriyosunuz bence taklite vereceğinize yerli parfüm alın ama orjinal alın. benim vazgeçilmez parfümlerim : Salvadore Ferragaus=incanto(dream) Nina RICCI=premier jour BVLGARI:Extereme Escada=Sentiment Dior=Addict 212 sexy
Nina RICCI=love in Paris ide beğeniyorum henüz satın almadım.şu an en çok kullandığım incanto dream çok tatlı.zaten yazlık kışlık ayrı kullanıyorum her parfüm her mevsime gitmz.
Ben mecburen hypnotik possıon kullanıyorum niye mi mecburum havaalanından almaları için Hypnose sipariş etmiştim ama hypnotik vermişler. Tabi ben de almak zorunda kaldım. Hypnose süper