Bayanlar için Parfüm önerileriniz

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:smiley-cool:
kullandığım parfüm lancome mıracle,ama yıllardır kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum,çiçek ve fresh kokuları seviyorum,beyaz tenliyim,bana önerebileceğiniz parfüm var mı? şimdiden teşekkür ederim:içelim:

ultraviolet çok hoş kokuyor ve çok kalıcı. parfümlerin benim gibi teninde kalmadığından şikayetçi olanlara önerilir.

Kesinlikle, muhteşem bir koku ve oldukça kalıcı. Gün içinde asla tazelemek gerekmiyor akşam saat 12'de bile rahatlıkla hissediyorsunuz kokusunu

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:smiley-cool:
kullandığım parfüm lancome mıracle,ama yıllardır kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum,çiçek ve fresh kokuları seviyorum,beyaz tenliyim,bana önerebileceğiniz parfüm var mı? şimdiden teşekkür ederim:içelim:

Tous var Sevil parfümerinin kokusu muhteşem bi koku. Onu deneyebilirsin hem kalıcı da.
Ultraviole'yi kullanabilirsin o da yaz kokusu

Gucci Rush 2 fresh yaz kokusu

benim aklıma bunlar geldi

teşekkür ederim krdi,ultraviole şu ufo gibi şişesi olan mıydı eğer oysa hakikaten çok güzel bir koku :1rolleyes:

kesinlikle loncome miracle so magic.süper olaganüstü .ayrıca nisanlimda cıo kullanıyo onuda tek gecerim.

ya arkadaşlar haftalardır bir alacağım ama kokusu hafif olacak ne alacağım konusund BİR FİKRİM YOK BANA NE önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum.hafif ve fresh bir koku istiyorum chopard wish parfüm nasıl onu alayım diyorum kokusunu bilmiyorum yalnız bir de lolita lempica bu parfümleri almak istiyorum ama ağır olmasın...testerları yoktu denemem için parfümeride.

Michael Kors Classic.. Island da yaz ayları için çok hoş duruyor..

Türkiyede orjinalini sadece Boyner satıyor diye biliyorum.. Bir arkadaşım bir internet sitesinden bahsetti ama hatırlayamıyorum..

light blue kullanırken bu yaz başka bir koku deneyim dedim ve burberry brit aldım.etraftakiler çok hoş koktuğunu söylese de ben hala alışamadım :)

Ben Caroline Herra 212 Kullaniyorum,tenime çok Uyuyor.tavsiye Ederim,bambaşka Bir Koku

212 muhteşem bir koku ama her tene uymuyor. bende birkaç saat sonra uçtu gitti.eğer tene yakışıyorsa da koku resmen sizi peşinden sürüklüyor

kalıcı ve seksi kokuları seven biri olarak lancome miracle ve cerruti1881 i hepinize öneririm

X