Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben carolina herrera nin chic ini ( ama az pahali), Yves rocher nin Evidence ini, amor amor u ve Jennifer Lopezin miami glow degisikli kullaniyorum. Maimi glow u tavsiye ederim. cok sahane ve cokda kalici bi parfüm. ))))))
Ben cumartesi günü çarşı pazar gezerken parfümeriye de şööyle bi uğrayayım dedim. Nasıl olduğunu anlamadan tezgahtar hatun da benim parfüm zaafımdan faydalandı. Resmen avlandım:))) Paco Rabbane Ultraviole alıp çıkmışım. Hafif ve güzel bi koku. Ben hissetmiyorum ama yakınımdakiler koktuğunu söylüyor.:sm_confused: Yine hafif koku sevenlere çiçek ve temizlik kokusu.
Bisürü parfüm kullandım şu ana kadar.Genelde çiçeksi kokuları seviyorum.Şekerli kokular bana çok ağır geliyor. Caldion, Hugoboss, Amor Amor, Noa, Romance. Bunlardan en çok Noa'yı seviyorum ama etrafımdaki kişileri hapşurtuyor onu farkettim, o yüzden kullanamıyorum.Sizde de öyle bir etki yaptı mı Noa?