Bayanlar için Parfüm önerileriniz

ben carolina herrera nin chic ini ( ama az pahali), Yves rocher nin Evidence ini, amor amor u ve Jennifer Lopezin miami glow degisikli kullaniyorum. Maimi glow u tavsiye ederim. cok sahane ve cokda kalici bi parfüm. :KK66:))))))

Ben cumartesi günü çarşı pazar gezerken parfümeriye de şööyle bi uğrayayım dedim. Nasıl olduğunu anlamadan tezgahtar hatun da benim parfüm zaafımdan faydalandı. Resmen avlandım:)))
Paco Rabbane Ultraviole alıp çıkmışım. Hafif ve güzel bi koku. Ben hissetmiyorum ama yakınımdakiler koktuğunu söylüyor.:sm_confused:
Yine hafif koku sevenlere çiçek ve temizlik kokusu.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

gıvency very süperrrrrrr

armani code (hic bır zaman vazgecmıyecegım)
clips
guccı envy me

equal kullanıyorum ben gerçi hap farklı parfüm alırım ama..

Bisürü parfüm kullandım şu ana kadar.Genelde çiçeksi kokuları seviyorum.Şekerli kokular bana çok ağır geliyor.
Caldion, Hugoboss, Amor Amor, Noa, Romance.
Bunlardan en çok Noa'yı seviyorum ama etrafımdaki kişileri hapşurtuyor onu farkettim, o yüzden kullanamıyorum.Sizde de öyle bir etki yaptı mı Noa?

dior addict.............Bayılıyorum kokusuna muhteşem tam bana göre
caldion.................Ara sıra
wısh...................Çok özel günlerde

Şöyle baharatlı iç gıcıklayıcı parfüm tavsiye edermisiniz bana.
Yada Lolita Lempicka Midnight Parfümünü kullanıpta beğenen varmı ?

viva capyu valla boylemi yaziliyordu gidip bakmadim aklimdada nasil yazildigi kalmamis benim favorim bu

Parfümde ilk tercihim CD'nin parfümleridir..

J'adore, Dune, Addict..

Armani Sensi'de yazın tercih ettiğim bir parfümdür..

Su an kullandıgım parfüm Calvin Klein - Euphoria

sevdigim diger parfümler

Gucci -Rush
Donna Karan - Cashmere
Christian Dior - Poison (mor sisede eski)
Bvlgari - Omnia (kırmızı)

avon extraordinary süper bir parfüm ama her tene gitmiyor 13 yıllık temsilciyim avonun parfümleri harika

surrender kullanıyorum çok kalıcı bir kokusu var denemelisin bence özellikle benim gibi yanmış şeker kokularını seviyorsan

X