Bayanlar için Parfüm önerileriniz

bvgl yasmin noi gerçekten çok güzel bir parfüm özellikle dudrukça güzelleşiyor.cinemayıda seviyorum.

absolutely ırresistible :)))) tek tek tek... hatta bugün sipariş verdim bir şişe daha, 2 güne eskisi bitmeden yenisi elimde olur. mutlaka deneyin kızlar :))

ralph lauren şekerimsi bi kokusu var.avondan da far away cok kalıcıdır ama yazın sıkıp otobüse binerseniz kesin kovarlar:90: yani biraz ağır bi koku.celebre wish of love little white purblanca yı oneririm.

konuyu rast gele gördüm ilgimi çekti benimde size güzel tavsiyelerim vr arkadaşlar açık parfümlerden ; bihter kokusu , lolita ve bitter çikolata bunları severek kullandım tavsiye ederim suanda bihter kokusunu kullanıyorum bu sene açık pafümde favoriler arasında

bihter kokusunu cok merak ediyorum bende açıkta gördüm ama almaya cesaret edemedim fiyatıda cok uygun ..kalıcımı acaba??

kalıcı ve iddialı parfüm arayanlara ben gucci rush'ı öneririm.kırmızı olanından..meyveli ve şekerli kokuları sevmeyen biri olarak ben bu parfümü severek kullanıyorum..o kadar kalıcı ki iki fıslatmak yeterli oluyo bütün gün üstümde kalıyo koku..çevremdekiler hemen farkediyor..tabi herkesin teninde farklı duracağından ve herkesin koku beğenisi farklı olduğu için denemeden almamak lazım..bu sitede bu kokuyu sevmeyenleri gördüm çok şaşırmıştım..ama ben ve çevremdeki herkes çok beğeniyo

bulgari : jasmin noir
dolce&gabbana : the one
christian dior : addict
christian dior : hypnotic poison
shisiedo:zen
armani : she

Merhaba kızlar ELIZABETH ARDEN 5th AVENUE kalıcımıdır bileniniz varmı strawberryde indirimde alsammı kararsız kaldım kokusunu biliyorum ama kalıcılığı hakkında bilgim yok

Ben de kullandığım parfümlerden tavsiye edeyim.ARMANI IDOLE hoş bir koku bu kış aldım.Turunçgil ve çok az gül (hissedilmiyor bile)ve biraz da baharat var .Yaz için ağır olmakla birlikte kış için çok ideal bir koku.CHLOE INTENSE diğer parfümümde onu da da çoktandır istiyordum.Fiyatı çok pahalı olduğu için alamıyordum.Neyse sonuç olarak onun da için de gül var ve onun önemli kısmını oluşturan sandal ağacı .Çok soft olmasını sağlıyor.Farklı ve naif bir koku bence .Aynı zamanda bir karaktere de sahip .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…