• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

bayanlar bu parfümü kullanan deneyen yada bilen varmi? ben ilk skinca kokusu cok hos ferah ama sonradan agir oluyor sanki.görüsünüzü alayim dedim

212 sexy
the burberry
lacoste touch of pink
kenzo flower
davidoff
j.lo
britney spears
çok deli parfümler=)

Son düzenleme:
Parfüm konusunda cok secici biriyim

1. YsL cinema

2.Ralph lauren hot

Bu iki parfümü tek geciyorum piyasada.. Beni cezbeden en farkli yönleri kokunun icinde gizli olan seksilik.. Birine yaklasirken ara ara yolladiginiz disiligi cagristiran hos kokunuz..Siz yada karsi taraf belki farkinda degilsiniz ama siz ister istemez bu mesaji yolluyorsunuz bu parfümlerle..

3.chloe henüz yeni aldim tam emin degilim.. güzel degil mi bana yakisiyor mu yakismiyor mu.. Tam anladigim an sizlerle paylasirim

he son olarak herseyde oldugu gibi insanlarin koku duyumsamasinda da hersey göreceli..

Ben sahsi fikirlerimi belirtiyorum ve kendi tenime benligime yakistirdigim ürünleri paylasiyorum..

herkese yakisacak diye bir kaide yok..

Dogru parfümü ürünü bulmak gercekten cok zor ama buldugunuz zamanda ayrilmaz parcaniz oluyorlar her zaman..

arkadaşlar bazı denediğim önereceğim kokular var bazılarıda sizlerden fikir alacağım kokular

c.dior addict :çok kalıcı bi koku ağır baharat kokusu etkileyici sanki esmer kokusu çünkü cidden kalıcı ve ağır ama bir o kadarda güzel

estee lauder sensuous : buda çok kalıcı ağır hatta addict kadar kalıcı özellikle giysilerde buda güzel bi koku

versace crystal noir : normal kalıcılıkta çok ağır değil güzel orta yaş bayan kokusu

cacharel amor amor : başkasında bayıldığım kendimde hiç sevmediğim bi koku :)

gucci by gucci : buda ehh fena değil işte kullanılabilir

BUNLARDA MERAK ETTİĞİM KOKULAR KULLANAN VARSA FİKİR VERSİN LÜTFEN

guerlain samsara

victor&rolf flower bomb

jean paul gaultier classigue

thierry mugler allien

narcio rodriguez (siyah şişe)

elizabert arden reddoor

bu parfümleri uzun uğraşlardan sonra topladım bir araya hepsini denicem ama ilk önce kullananlar varsa nasıl parfümler bi önerileri alayım

arkadaşlar bazı denediğim önereceğim kokular var bazılarıda sizlerden fikir alacağım kokular

c.dior addict :çok kalıcı bi koku ağır baharat kokusu etkileyici sanki esmer kokusu çünkü cidden kalıcı ve ağır ama bir o kadarda güzel

estee lauder sensuous : buda çok kalıcı ağır hatta addict kadar kalıcı özellikle giysilerde buda güzel bi koku

versace crystal noir : normal kalıcılıkta çok ağır değil güzel orta yaş bayan kokusu

cacharel amor amor : başkasında bayıldığım kendimde hiç sevmediğim bi koku :)

gucci by gucci : buda ehh fena değil işte kullanılabilir

BUNLARDA MERAK ETTİĞİM KOKULAR KULLANAN VARSA FİKİR VERSİN LÜTFEN

guerlain samsara

victor&rolf flower bomb

jean paul gaultier classigue

thierry mugler allien

elizabert arden reddoor

bu parfümleri uzun uğraşlardan sonra topladım bir araya hepsini denicem ama ilk önce kullananlar varsa nasıl parfümler bi önerileri alayım

cokguzelll kalıcıhalenkullanıorumm
bıde
okadarbegendımkı
pembesısesınıde almnıstımmm

cokguzelll kalıcıhalenkullanıorumm
bıde
okadarbegendımkı
pembesısesınıde almnıstımmm

listede değişmeyen parfümlerden çok seven var denicem peki escada collection piyasadan kalktımı acaba bilen varmı
kalktıysa ona eşdeğer bi parfüm varmı

joop, paco rabanna one million, cristian dior fahrenheıt, burbery brıt ve touch, ayrıca tommy hılfıger bvlgarı ve diselin kokularını merak ediyorum kızlar nasıl kokular bunlar :6: ya bura iyice parfüme kafayı taktım heee :64:

Son düzenleme:
Bulabilinir mi piyasada bilmiyorum ama Channel Allure çok hoş ve kalıcı bir parfüm, ayrıca yaz için de calvin klein euphoria tavsiye ederim...:16::16:

ben escada collection aldım yeni coooookk begendimm skerli koku svenlere tavsiye edermm.. insan o parfmü sknca mtlu hssedyo kndniii=)))
dolce gabbana the one da kullanyormm o da coookk hoosss hafif bi kokuu :52:

euphoria-calvin klein
hypnose-lancome
tresor in love-lancome
burberry weekend
absolutely irresistible-givenchy
amour-kenzo
liste çok uzun aslında bunlar en çok beğendiklerim ve bana yakışanlar birde oriflame ve avondan aldığım parfümler var ama bende pek kalıcı olmadıkları için çok nadir kullanırım

Back