kokuyu tarif edebilrmisin canım merak ettim
açık parfüm dışında her parfümü öneririm
yeterki açık parfüm kullanmayın
sağlıksız, çevredekiler için çok rahatsız edici,
kendinizi düşünmüyorsanız çevrenizi düşünün lütfen ve açık parfüm kullanmayın
canım nasıl tarif etsem ki bilemedim baharatlı değil çok ağır değil öyle bişey
yaa:S bende evdekileri bitirince artık parfüme o kadar para vermeyim 1 parfüme verdiğim 30 tl ye 3 tane parfüm alırım çeşit çeşit kullanırdım diye düşünüyodum... bu kötü oldu:S nası rahatsız ediyo ekşi falan mı kokuyo acaba? tarif edebilirmisin canım
bugün 4 parfüm denedim arkadaşlar izlenimlerimi paylaşayım sizlerle
t.m allien : güzel bi koku ama bence esmer kokusu değil böle hanım hanımcık bi koku gibi hiç oryantal tarzında gelmedi bana keskin bi çiçeğin kokusundan başka bişi alamadım ama açık tenlilerde çok hoş duracağa benzior.
givenchy organza : güzel koku ve çok kalıcı ama yok bana bi parfümü hatırlattı eşsiz değil ama hatırlattığı kokuyu anımsayamadım
gucci by gucci : hiç beğenmedim hiç ama ekşimsi bi koku kaldı tenimde vede erkeksi bi parfüm sanki
narcio rodriguez for her : çok ilginç en merak ettiğim parfümlerden biriydi şaşırtıcı şekilde ilk tenimden uçan koku bu oldu soft bi koku çarpıcı değil yada bende öle durdu bilemiorum
Hımmm anladım canım.Umarım kullanan birinden deneyebilirim .SAĞOL
Bu saydığın kokunları parfüm almadan önce ben de denemiştim.Ben açık tenli biri olduğum halde bende de kalmamıştı.Sadece narcio rodriguez for her bana ağır ve de yoğun gelmişti ama onu da sevmedim.Özellikle Alien'dan hiç hazetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?