Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kızlar bende şimdiye kadar calvin klein - euphoria yı kullanıyodum ama bitmek üzere. bende bi değişiklik olsun istiyorum:) sevgilim bu kokuyu hoş buluyodu ama artık bana daha çok yaklaştırıcak ve onu biraz daha cesaretlendiricek bi parfüm arıyorum :26: yardım ederseniz çoook sevinirim :)

yine ck nın ck beauty kullanabilirsin çok kalıcı bekleyince ayrı bi güzel ama euphoria dan cok baska bi koku

Arkadaşlarrrr ne olursunuz banaaaaa yardımcııııı oluuunnnnnnnnnnnnn. . 5 parfüm seçtim sizce içlerinden hangisini kullanmalıyımm ?

1- İssey Miyake d'issey

2- Marquise BEYOND PARADISE

3- Burberry Landon

4- Gucci Envy Me

5- Bi de Armani nin bi çiçek kokusunu da sıkmıştı ordakı adam ama adını neydı unuttum onuda begendım . .

Arkadaşlar bunlar arsında sizce en güzeli hangisi ? Ben beyaz tenliyim Böyle çiçek çiçek kokmak ıstıyorum hangısı uygun sızce ? ? ?

Son düzenleme:
britnay spearsın fantasty ile naomi campell in kokukusunu aldım bugün bargellodan..ikiside süper kokuyo...

ama ikisi arasında hangisi derseniz naomi campell e bayıldım...

ondan öncede bihterin parfümünü kullanıyodum absolute givency irrestible ..o da çok hoş kokuyo

bugün lolita lift aldım.Çikolata kokuyor.Biraz da kurabiye gibi.Ama çok hoş.lolita lempicka da kullanıyorum.o daha şeker ve vanilya ağırlıklı.İkisi de süper.Tavsiye ederim

Ben Naomı Campeli hiç beğenmedim nednse kızlar yaa. . :) sıktım hiç güzel kokmadı biraz bekledim belki kaldıkça güzel oluyodur dedim hiç değişmedi yani :) direk gittim değiştirdim zaten

bugün lolita lift aldım.Çikolata kokuyor.Biraz da kurabiye gibi.Ama çok hoş.lolita lempicka da kullanıyorum.o daha şeker ve vanilya ağırlıklı.İkisi de süper.Tavsiye ederim

merak ettim kurabiye kokulu olani.ben vanilya kokusuna da bayilirim.mum bile alacak olsam vanilya alirim hemen.lolita lift agir mi?yani kis icin mi uygun yoksa yaza da uyar mi:)

kızlar bişi sorcam bazen karşıma çıkıyor. böle elinde çantayla dolaşan ve kendini havaalanında görevli diye tanıtan ve elinde parfmler olduğunu söyleyenler oluyur. Bu kişilerin sattkları parfmler sahtemidir gerçekmidir?:26:

sakın alma canım onlardan.havaalanında gorevlı herkes ıstedığı gıbı parfumalabılseydı ohooo:)dutyfreelerde cokucuz degılkıcantayla goturup satsınlar.ben gecenlerde bıyer buldumtester satan.orjınalve ucuz

kızlar bende dior hipnotic poison kullanıyorum çevremdede şimdiye kdar çok beğenildi soranlar oldu. arkdaşım bulgaria classic kullanıyorum bi ara bende kullanmıştım ama bıraktım. birde armani she tavsiye ederim.

merak ettim kurabiye kokulu olani.ben vanilya kokusuna da bayilirim.mum bile alacak olsam vanilya alirim hemen.lolita lift agir mi?yani kis icin mi uygun yoksa yaza da uyar mi:)

canım bu lolita lifti açık parfümcüler çıkarmış türk milleti herşeyi yapıyor valla.Sizin oralarda yoktur:))Portakallı kurabiye gibi.benim aldığım, açıldıkça limon yaprağı kokusuna da benziyor.Ayrıca kardeşim de almış.kış için uygun canım.Yaz için bilemiyorum.Aslında daha kokuyu tam anlayamadım.Lolita lempickaya bakabilirsin oradan.Şeker ve vanilya kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…