Bayanlar için Parfüm önerileriniz

purblanca yı burdada çok kullanan beğenen var ama kalıcı bilmiyorum ben onu kullanmadım hiç, mesela bende onu beğenmiyorum fres temiz bi kokusu var.. zevk meselesi tabi ama denemeden alma derim sana daha pahalıya patlar mutalaka tester falan bulup bak öyle al alacaksanda cnm..
türkiyeye geldiğinde dolum al bence bolca :)

Calvin Klein, Euphoria, harika ve tenime uyumlu, herkes parfümümü soruyor. Orjinelini alamadım bir kaç keredir sahtesini kullanıyorum.

Son düzenleme:

dolum markami?ya aslinda for awaye bayilyiorum kokusuna birsürüyosun 2 hafta kaliyor ama ilkten agir biraz .arkadastan skmistim da.purblancayi önerdiler .aslinda kokulari cok güzeller var ama kalici degil(tüm parfümle icin.) resimdeki mini love yi suan kullaniyorum cok hoc kokusu .adidasida fresh kokusu var oda hos ama daha almadim öteki ikisi helene darcy de cok hos ama anneme göre cok agir

öteki iksi cikmamais tekrar koyuyorum

ya işte avonun kokuları kalıcı değil sürekli tazelemk gerekiyor böyle oluncada daha çok bitiyor parfüm daha çok alman gerekiyor..e orjinal uygun fiyatlı bişey al 2 fısla tüm gün kok aynı hesap yani.. for away gibi bi kaç koku kalıcı ama onlarda ağır olduğundan..yani bende bikaç kokuyu beğeniyorum ama almamada değmiyor açıkcası..almanyadada eminim uygun fiyatlı güzel kokular vardır bence tenine uygun olanı bulduğunda zaten azda sıksan kalıcı olucaktır cnm..

cnm bu arada bazı internet sitelerindede uygun fiyata alabilirsin..ben o siteleride takip ediyorum..bi çok arkadaşımda kullanıyor..büyük indirimler oluyor gerçektende 30 a 40 a 50 ye (tl bunlar ) koku bulabiliyosun veya yurduşuna gidip gelenlerden sipariş edip havaalanındanda iste onlarda uygun oluyor

tenime uygun olup olmadigini nerden anlayabilirim kalici olmasindami ?site adini verebilirmisin?bu arada sitedenden düsndüm ama kredi karti nosu isteniyor.bendede o yok kapida ödeme varsa bide posta uygunmudur?

dün sevil'e gittim çıkmak bilemedim
naçizane tavsiyelerim
lady million kışlık harika bir koku,baharat ağırlıklı ama bal ile tatlandırılmış mmmhhh
addict'e zaten yorum bile yapamıyorum harikaa
212 Sexy kullananlar için 212 Vıp'i öneririm denedim o da gerçekten süperdi :82:
sonracıma
Secret obsession denedim bildiğiniz odun kokuyordu böğğkk oldum:83:
Dkny Delicous night bana biraz Dp nin Candy sini anımsattı,durdukça bildiğiniz jelibon koktu :90:

tenime uygun olup olmadigini nerden anlayabilirim kalici olmasindami ?site adini verebilirmisin?bu arada sitedenden düsndüm ama kredi karti nosu isteniyor.bendede o yok kapida ödeme varsa bide posta uygunmudur?

tabi canım kalıcılığ ile.. mesela çok hafif bi koku bende hiç durmayıp uçarken sende çok kalıcı olabilir..yada çok ağır bi kokuda aynı şekilde bende uçar belki sende kalır.. oyüzden koku ağır bile olsa bazen uçuyor tenden tene değişiyor yani, birde her koku her tende farklı durur..bazen arkadaşımda çok beğendiğim bi kokuyu aldığımda bende öyle güzel durmuyor hatta bazen çok kötü bile olabiliyor..oyüzden teninde mutlaka dene

elizabeth arden:red door
narcio rodriguez :femme (siyah şişe)
ysl : cinema veya opium
burbery : weekend veya brit
guerlain : l'ınstant magic veya l'ınstat de guerlain
thierry mugler allien (mor şişe) veya angel
estee lauder : sensuous
lancome hypnotic veya miracle
c.dior : addict
merak ettiğim kokular

bu parfümlerin içinde en etkili sarıp sarmalayan buram buram kalıcı olan parfüm hangisi acaba

Son düzenleme:

aaa hic bilmiyodum bak bu site cok faydali bilmedigim cok sey varmis :)sagol bilgilendirdigin icin:97:

avon ungaroo fiyatıda uygun 72 lira indirme girdiğinde 62 filan

kızlar böyle çikolata kokan bi parfüm almak istiyorum önriniz nedir

DKNY Be Delicious.. Hafif sayılabilen, çok etkili kalıcı, hafif meyvemsi çok güzeldir kızlar yıllardır kullandığım parfümüm.. Kış mevsiminin en soğuk zamanlarında da LACNOME Hypnose kullanıyorum.. Oda çok etkileyici bir koku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…