haklisin melankolera bak onayli olmadigini duymamistim dogrusu sasurdum ..türkiyeye gelince bakarim acik parfüme aslinda almanyadad cok güzel parfümler var ama dedigim gibi avonu bildigim ve cokda uygun bir fiyatta set oldugu icin almak istedim (purblanca)
purblanca yı burdada çok kullanan beğenen var ama kalıcı bilmiyorum ben onu kullanmadım hiç, mesela bende onu beğenmiyorum fres temiz bi kokusu var.. zevk meselesi tabi ama denemeden alma derim sana daha pahalıya patlar mutalaka tester falan bulup bak öyle al alacaksanda cnm..
türkiyeye geldiğinde dolum al bence bolca :)
öteki iksi cikmamais tekrar koyuyorum
tenime uygun olup olmadigini nerden anlayabilirimkalici olmasindami ?site adini verebilirmisin?bu arada sitedenden düsndüm ama kredi karti nosu isteniyor.bendede o yok kapida ödeme varsa bide posta uygunmudur?
tabi canım kalıcılığ ile.. mesela çok hafif bi koku bende hiç durmayıp uçarken sende çok kalıcı olabilir..yada çok ağır bi kokuda aynı şekilde bende uçar belki sende kalır.. oyüzden koku ağır bile olsa bazen uçuyor tenden tene değişiyor yani, birde her koku her tende farklı durur..bazen arkadaşımda çok beğendiğim bi kokuyu aldığımda bende öyle güzel durmuyor hatta bazen çok kötü bile olabiliyor..oyüzden teninde mutlaka dene
aaa hic bilmiyodum bak bu site cok faydali bilmedigim cok sey varmis :)sagol bilgilendirdigin icin:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?