Bayanlar için Parfüm önerileriniz

bu sıralar marc jacobs lola ya taktım her gün onu sıkıyorum çabuk biticek

Bende kullandım marc jacobs Oh Lola'yı 340 TL Para vermiştim ki ama tam bir hüsran hiç kalıcı değil hemen uçup gidiyor kokusu muhteşem ama kalıcılığı tam bir sıkıntı

Kesinlikle c.dior hypnotic poison. Bendeki bitti. Bugun baktim,100 ml edp fiyati 480 lira

Buraya konu actim hatta,o kokuyu herkes sevmedigi icin,ne bileyim hediye gelen falan vardir,ya da alip sevmemistir,satmak isteyen olursa talibim diye... Ama ses cikmadi.

Onu acik parfumculerde bulmak da imkansiz. Yani var tabi ama,orijinaline yakin yapamadiklari icin cok kotu kokuyor. Yani oyle bit parfum ki,o parfumu kullabip guzel kokmak icin illa orijinalini almalisin. Cakmasini yapamiyorlar. Ya da ben orijinalini kullandigimdan,cakmasi bana kotu geliyor...

Dawid Walker B17 kullanın pişman olmazsınız :)

Mizu'da 100 ml edt olanı 259 tl

100 ml edp olan ise 309 tl

Misspera sitesinde 100 ml edp 339 tl

İnternette satışı olan bir parfümü asla mağazadan almıyorum ben.
Çok kazıklıyorlar bizleri maalesef. Raf parası, mağaza kirası falan derken ürün fiyatları artıyor.
O yüzden internetten alışveriş çok avantajlıdır. Güvenilir, çok iyi siteler bunlar.
Mutlaka bakın.

Cok tesekkurler hemen bakicam. Bu sitelere hic girmemistim. Orijinalligi ile ilgili aikinti yasanmiyordur herhalde,siz aliyorsunuz sanirim.

Cok tesekkurler hemen bakicam. Bu sitelere hic girmemistim. Orijinalligi ile ilgili aikinti yasanmiyordur herhalde,siz aliyorsunuz sanirim.

Evet orijinal parfümlerimi bu sitelerden alıyorum hep.
Parfümlerim elime ulaşınca da checkcosmetic.net sitesinden şişenin altındaki kodla üretim tarihine bakıyorum.
Zaten orada hemen çıkıyor ve orijinalliğini onaylamış oluyorum.
Kesinlikle güvenebilirsiniz bu sitelere.

Ben de uzunca bir sure strawberrynet den aliyorsum ama bayagidir tr ye urun gondermiyorlar.

Bu siteye bakacagim. Cok tesekkurler tekrar.

DKNY BE DELİCİOUS FRESH BLOUSOM

Lancome la viest belle

en sevdiğim en güzeli bunlar

Dolce Gabbana The One Desire muhteşem. Bugün denedim ve kesinlikle bayıldım. Klasik olan The one' dan cok cok daha güzel. Birde Aquolina Gold Sugar denedim o da fena değildi.

Kızlar dutyden hediye aldığım gucci rush 50 ml var. Tek fıs sıktım ama bana göre değil. Dünyanın da parası.... İsteyen olursa 100 liraya vereyim. Eşim alırken 165 tl ye almış

Ben bvlgari jasmin noir hastasıydım. =(
Ama çevremde yaşı 50lerinde olan biri bu tarz bir koku kullanıyor. =(
Kokudan o kadar soğudum ki.
Bana yaşlılığı, çok olgun kadın kokusunu çağrıştırıyor artık. =(((
Elimdeki 100ml şişenin çoğu duruyor ve aşırı kalıcı bir koku. Ama ne yazık ki duruyor öyle şu an. =(
Bir köşeye bırakırım. Belki bir gün yeniden ısınırım. 100 ml parfüm almamalıyım ben.
Bayıldığınız bir parfümden gün geliyor nefret edebiliyorsunuz.

Ben senden sonra aldım bitirdim parfümü nerdeyse

Güzel bir koku bence öyle düşünme..

Ama dediğinde haklısın bazen nefret ettiğin bir parfümü sevebiliyorsun
Bazende sevdiğini sevmeyebiliyorsun..

Mesela bende chopard casmir nefret ederdim
Bu kış kullanacağım:)
La vie est belle asıktım resmen ama baydı biraz

İlk denwdiğimde hayatımın kokusu bu diyordum.

Benim için imza kokuydu jasmin noir. =(
Ama dursun kenarda artık.
Özlerim belki sonradan ve eskisi gibi severim. Ara vermem lazım.
Casmir'i alıcam ben sanırım. Çok seviyorum. Hatırlattığın iyi oldu.
La vie est belle'i naomi campbell kullanacağım için ertelemeye karar verdim.

Aynen dursun kenarda.

Özlersin çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…