Bayanlar için Parfüm önerileriniz

üc en sevdiğim parfumum<3

en mukemmeli !! : estee lauder modern muse (pembe)
daha şekerli bir koku : calvin klein sheer beauty (pembe)
daha fresh bir koku : emporio armani aqua de gioia

Parfümün güzelliğinden çok teninizle uyumuna dikkat edin, herkeste farklı durur, yaşınıza göre parfüm seçin bence, ve en önemlisi bir kaç farklı parfümünüz olsun, biraz birini biraz birini kullanırsınız, ya değilse sıktığınız zaman size kokusu gelmez. Mesela bir odaya girdiğimizde ilk kokusunu alırız ve 2 3 dk sonra oranın kokusuna alışırız ve hissetmeyiz bu yüzden bi hafta birini bi hafta birini kullanabiliriz. Ve son olarak koku hafızası insanoğlunda müthiş bir biçimde saklanır. Ben ilk sevgilimin kokusunu hiç unutmam ve nerede o kokuyu duysam ilk sevgilimle yaşadıklarımız aklıma gelir. Koku önemlidir, parfüme önem verin kızlar :)

Madame coco mağazasındaki gardenyalı vücut losyonu, el kremi kokusuna ölünecek cinsten bence.
Kokusu kalıcı, parfüm gibi.
Vücut spreyi olsa onu da alırdım.

Bu mağazadaki kokulara bakın bence.
Kendinize uyan bir şey mutlaka bulursunuz. Fiyatları da çok uygun.

Benim gibi ölü beyazı teniniz varsa

Chloe Love- bebek gibi, misler gibi kokun
Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir- bırakın imza kokunuz olsun
Estee Lauder Modern Muse- yaşıma çok uymadı ama kokusuna bayıldım
Veeeee işte favorim Valentino Valentina

eveeet bende geçen ay valentino aldım.çok beğenerek kullanıyorum

Merhaba Calvin Klein Beauty nasıl acaba?Bir bilginiz var mı?
İnternette genellikle güzel bir çiçek kokusu olduğu fakat kalıcı olmadığı yazıyor.

Merhaba Calvin Klein Beauty nasıl acaba?Bir bilginiz var mı?
İnternette genellikle güzel bir çiçek kokusu olduğu fakat kalıcı olmadığı yazıyor.

Bvlgari jasmin noir seviyorsan bunu da seversin.
Hiç kalıcı olmaması eksi puan tabi. Önce salt çiçek kokusu geliyor. Ben sevmem yoğun çiçek kokusunu. Ama sonradan tatlılaşıyor. O zaman harika oluyor.

Çikolata, hindistan cevizi ve zencefilli LOVE POTİON EDP
Sandal ağacı, zencefil çiçeği, kuş üzümlü SO FEVER
Bunlar baharatlıydı.
İmagination edt çiçekli, masqurate böğürtlenli. Posses şipre.

Geçen gün biri absolutely irresistable sıkmıştı. Bihter kokusu dedikleri parfüm.
Nasıl güzel kokuyordu anlatamam.
Ahhh bunu kullananlar bol bol boca edin üstünüze. Ben de haftaya alacağım inşallah dpden. Koklamaya doyum olmaz ya. Aşık oldum. <3

Benim bildiğim bir sürü güzel parfüm markası var. Mesela bana hediye gelen kokusunu çok sevdiğim parfüm: Adidas fruity rhythm. Bir kaç tane çeşidi var onun Watsons'ta falan karşılaşmıştım bende pembesi var. Hala satılıyor mu bilmiyorum ama Gratis'ten satın aldığım bi Colours Pinky seti var. Kokusu çok güzel gerçekten tavsiye ederim. Bir de She'nin mor parfümü var. Kokusu çok güzel gerçekten. Tercih size kalmış ama ben bunları öneriyorum.

Kızlar ya bana da bi parfüm önerir misiniz ? Ben doldurma paris hilton kullandım uzun süre kokusunu seviyorum ama kalıcılık sıfır. Şöyle güzel kalıcı bi parfüme ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum :) hatta aynı şekilde erkek parfümü bilginiz de varsa hayır demem erkek arkadaşımla birlikte bakıyoruz da :)

doldurma paris hılton zaten yoldan gecen 10 kadından dokuzunda kokuyor ne tarz kokulardan hoslandıgını yazarsan burdan yardımcı olan cok olur..ama paris hılton tarzı artık baya sıradan gelıyor bana

Paris Hilton kullanıyorsan şekerli kokulardan hoşlanıyorsun .. sana bitane parfüm önereyim.. HeM çok kalıcı , hem tatlı birde pek herkeste bulunmuyor .. Armani si .. bir dene canım

doldurma paris hılton zaten yoldan gecen 10 kadından dokuzunda kokuyor ne tarz kokulardan hoslandıgını yazarsan burdan yardımcı olan cok olur..ama paris hılton tarzı artık baya sıradan gelıyor bana
Ya bu işlerden hiç anlamıyorum ki senin dediğin gibi çok insanda var paris hilton zaten bana da arkadaşım söylemişti ondan duymuştum. Onun dışında nasıl sevdiğimi bile bilmiyorum. Boğucu olmayan fresh kokular tercihim ama o kesin :)

Paris Hilton kullanıyorsan şekerli kokulardan hoşlanıyorsun .. sana bitane parfüm önereyim.. HeM çok kalıcı , hem tatlı birde pek herkeste bulunmuyor .. Armani si .. bir dene canım
Evet şekerli ama boğucu olmayan fresh kokular hoşuma gidiyor. Sizin yorumlarınızı okuyarak birkaç tane not almıştım. Ange demon, hypnotic poison, coco mademoiselle vs merak ettiğim kokulardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…