- 5 Nisan 2015
- 23
- 2
- 3
Avon kesinlikle kötü bir marka. Alien parfümünü öneririm.bende avon un celebre parfümü nü kullanıyorum zaten avon temsilcisiyim
eveeet bende geçen ay valentino aldım.çok beğenerek kullanıyorumBenim gibi ölü beyazı teniniz varsa
Chloe Love- bebek gibi, misler gibi kokun
Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir- bırakın imza kokunuz olsun
Estee Lauder Modern Muse- yaşıma çok uymadı ama kokusuna bayıldım
Veeeee işte favorim Valentino Valentina
Ah bir de azıcık daha kalıcı olsa diyor insan ama çooooook güzel koku çokkkeveeet bende geçen ay valentino aldım.çok beğenerek kullanıyorum
Merhaba Calvin Klein Beauty nasıl acaba?Bir bilginiz var mı?
İnternette genellikle güzel bir çiçek kokusu olduğu fakat kalıcı olmadığı yazıyor.
Kızlar ya bana da bi parfüm önerir misiniz ? Ben doldurma paris hilton kullandım uzun süre kokusunu seviyorum ama kalıcılık sıfır. Şöyle güzel kalıcı bi parfüme ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum :) hatta aynı şekilde erkek parfümü bilginiz de varsa hayır demem erkek arkadaşımla birlikte bakıyoruz da :)
Paris Hilton kullanıyorsan şekerli kokulardan hoşlanıyorsun .. sana bitane parfüm önereyim.. HeM çok kalıcı , hem tatlı birde pek herkeste bulunmuyor .. Armani si .. bir dene canımKızlar ya bana da bi parfüm önerir misiniz ? Ben doldurma paris hilton kullandım uzun süre kokusunu seviyorum ama kalıcılık sıfır. Şöyle güzel kalıcı bi parfüme ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum :) hatta aynı şekilde erkek parfümü bilginiz de varsa hayır demem erkek arkadaşımla birlikte bakıyoruz da :)
Ya bu işlerden hiç anlamıyorum kidoldurma paris hılton zaten yoldan gecen 10 kadından dokuzunda kokuyor ne tarz kokulardan hoslandıgını yazarsan burdan yardımcı olan cok olur..ama paris hılton tarzı artık baya sıradan gelıyor bana
Evet şekerli ama boğucu olmayan fresh kokular hoşuma gidiyor. Sizin yorumlarınızı okuyarak birkaç tane not almıştım. Ange demon, hypnotic poison, coco mademoiselle vs merak ettiğim kokulardanParis Hilton kullanıyorsan şekerli kokulardan hoşlanıyorsun .. sana bitane parfüm önereyim.. HeM çok kalıcı , hem tatlı birde pek herkeste bulunmuyor .. Armani si .. bir dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?