Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Evet şekerli ama boğucu olmayan fresh kokular hoşuma gidiyor. Sizin yorumlarınızı okuyarak birkaç tane not almıştım. Ange demon, hypnotic poison, coco mademoiselle vs merak ettiğim kokulardan
Bu not aldıklarının hiçbiri freş parfüm değil yalnız =) ama sen yine de coco mademoiselle i hiç denemediysen bir bak mutlaka.. Mükemmel bir kokudur..

Y
Bu not aldıklarının hiçbiri freş parfüm değil yalnız =) ama sen yine de coco mademoiselle i hiç denemediysen bir bak mutlaka.. Mükemmel bir kokudur..
Yarın vaktim olucak almak için :) Demeyip en çok beğendiğimi burayada yazarım :) Tavsiyeler için tekrar teşekkürler

Canım bugün gidip partümleri denedim :) bu coco falan inanılmaz kötü geldi bana. Armani si dene demiştin kadın bana armani verdi denedim çok hoşuma gitti onu aldım ama düz armani sheymiş o :) ama şöylr söyliyim erkek arkadaşım da kalıcı olduğunu düşünüyo 8-9 saat olmasına rağmen az önce eve geldim abim oo parfümün güzelmiş dedi :)

she candır=)

Armani she de güzel bir seçim olmuş :) zaten armaninin benim zevkime göre kötü bir parfümü yok canım.. Hepsini beğeniyorum

Armani she de güzel bir seçim olmuş :) zaten armaninin benim zevkime göre kötü bir parfümü yok canım.. Hepsini beğeniyorum

ya ben de begenıyorum ama neden kullanamıyorum mesela acqua di gio cok begendım uzerıme yapıştı kaldı düşün bır de dolum olanı..
ama nedense buna da elim gitmiyor anlamadım ki

mesela armani she falan denemedım hiç canlar nasıl kokar ki o ?

Ben çok beğendim canım d&p ye gidip bi denemelisin :)

Pudralı çiçeksi tarzda.. Spor bir koku.. Günlük kullanım için İdeal.. Mutlaka biryerlerde burnuna çarpmıştır.. kkokladığın zaman bu kokuyu hatırlıyorum sanki dersin..

Pudralı çiçeksi tarzda.. Spor bir koku.. Günlük kullanım için İdeal.. Mutlaka biryerlerde burnuna çarpmıştır.. kkokladığın zaman bu kokuyu hatırlıyorum sanki dersin..
saol canım bakıyım bir))

Bargello veya d&p den chloe nin signature olan parfumunun acigini almak istiyorum ama yapmamislar galiba sitelerine baktim chloe love olani var pudrali olan, ben krem rengi kurdeleli olan parfumunun acigini istiyorum yaa gecen magazada orjinalini kokladim bayildim ne kadar guzel bi koku. Armani she demissiniz bir de ona da bakayim kis icin chanel chance alicam galiba... gucci envy me nasildir acaba kullanan var mi?

birde zaranın parfümleri kesinlikle bir bak çok harika kokuyorlar fiyatlarıda çok uygunn

Lancome La Vie Est Belle ve La Prairie Pahalı ama çok kalıcı ben çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…