Bu not aldıklarının hiçbiri freş parfüm değil yalnız =) ama sen yine de coco mademoiselle i hiç denemediysen bir bak mutlaka.. Mükemmel bir kokudur..Evet şekerli ama boğucu olmayan fresh kokular hoşuma gidiyor. Sizin yorumlarınızı okuyarak birkaç tane not almıştım. Ange demon, hypnotic poison, coco mademoiselle vs merak ettiğim kokulardan
Yarın vaktim olucak almak için :) Demeyip en çok beğendiğimi burayada yazarım :) Tavsiyeler için tekrar teşekkürlerBu not aldıklarının hiçbiri freş parfüm değil yalnız =) ama sen yine de coco mademoiselle i hiç denemediysen bir bak mutlaka.. Mükemmel bir kokudur..
Canım bugün gidip partümleri denedim :) bu coco falan inanılmaz kötü geldi bana. Armani si dene demiştin kadın bana armani verdi denedim çok hoşuma gitti onu aldım ama düz armani sheymiş o :) ama şöylr söyliyim erkek arkadaşım da kalıcı olduğunu düşünüyo 8-9 saat olmasına rağmen az önce eve geldim abim oo parfümün güzelmiş dedi :)Bu not aldıklarının hiçbiri freş parfüm değil yalnız =) ama sen yine de coco mademoiselle i hiç denemediysen bir bak mutlaka.. Mükemmel bir kokudur..
she candır=)Canım bugün gidip partümleri denedim :) bu coco falan inanılmaz kötü geldi bana. Armani si dene demiştin kadın bana armani verdi denedim çok hoşuma gitti onu aldım ama düz armani sheymiş o :) ama şöylr söyliyim erkek arkadaşım da kalıcı olduğunu düşünüyo 8-9 saat olmasına rağmen az önce eve geldim abim oo parfümün güzelmiş dedi :)
Armani she de güzel bir seçim olmuş :) zaten armaninin benim zevkime göre kötü bir parfümü yok canım.. Hepsini beğeniyorumCanım bugün gidip partümleri denedim :) bu coco falan inanılmaz kötü geldi bana. Armani si dene demiştin kadın bana armani verdi denedim çok hoşuma gitti onu aldım ama düz armani sheymiş o :) ama şöylr söyliyim erkek arkadaşım da kalıcı olduğunu düşünüyo 8-9 saat olmasına rağmen az önce eve geldim abim oo parfümün güzelmiş dedi :)
Armani she de güzel bir seçim olmuş :) zaten armaninin benim zevkime göre kötü bir parfümü yok canım.. Hepsini beğeniyorum
Ben çok beğendim canım d&p ye gidip bi denemelisin :)ya ben de begenıyorum ama neden kullanamıyorum mesela acqua di gio cok begendım uzerıme yapıştı kaldı düşün bır de dolum olanı..
ama nedense buna da elim gitmiyor anlamadım ki
mesela armani she falan denemedım hiç canlar nasıl kokar ki o ?
Pudralı çiçeksi tarzda.. Spor bir koku.. Günlük kullanım için İdeal.. Mutlaka biryerlerde burnuna çarpmıştır.. kkokladığın zaman bu kokuyu hatırlıyorum sanki dersin..ya ben de begenıyorum ama neden kullanamıyorum mesela acqua di gio cok begendım uzerıme yapıştı kaldı düşün bır de dolum olanı..
ama nedense buna da elim gitmiyor anlamadım ki
mesela armani she falan denemedım hiç canlar nasıl kokar ki o ?
saol canım bakıyım bir))Pudralı çiçeksi tarzda.. Spor bir koku.. Günlük kullanım için İdeal.. Mutlaka biryerlerde burnuna çarpmıştır.. kkokladığın zaman bu kokuyu hatırlıyorum sanki dersin..
hımmm tamam tesekkürler canım bakayım ))Ben çok beğendim canım d&p ye gidip bi denemelisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?