• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Bvlgari Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise EDT:KK200::KK200::KK200::KK200:

Bvlgari_Jasmin_Noir_Eau-Exquise_Bottle.jpg

Çooookkk güzel, çok temiz bir koku ya.
Aşık oldum adeta. Misssss gibi.

Üst nota: Greyfurt, badem.
Kalp: Çay, yasemin.
Dip nota: Misk, sedir.

Greyfurt, çay ve yasemin bir koku içinde yer alır da o güzel olmaz mı hiç ya.
Olağanüstü. Alacaklar listemin başında geliyor.
Misspera'da şu anda 200 lira 75ml + 15ml şişeleri beraber. :KK200::KK49:

Fresh ama aynı zamanda da feminen ve şık koku arayanlara şiddetle öneririm.

Bvlgari markası fresh ve şık koku arayışında olanlar için harika bir tercih olacaktır. Omnia crystalline de vazgeçilmezlerimden.

Bvlgari Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise EDT mizu'da ise 50 ml 95 lira.
Çok uygun. 75 ml olan 145 lira.
Mutlaka koklayın. Koku durdukça çay kokusu açığa çıkıyor ki ben buna bayılıyorum.:KK200::KK51:
Haftaya mizu'dan alıcam inşallah. Maaşımı aldığımda yani. :KK45:

Givenchy - Ange Ou Demon Charnel
Zippo Fragrences
Burberry - Body Intense

Bir cok parfum kullaniyorum bunuda yeni aldim bugun geldi. Dogru secim yapmisim. Bundan sonra parfumum budur. Taaki yeni kesfim olana kadar... harika bir koku tavsiyemdir.

Eklentiler

• IMG_20151013_161729.jpg
    IMG_20151013_161729.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 148
Madame coco mağazasındaki gardenyalı vücut losyonu, el kremi kokusuna ölünecek cinsten bence.
Kokusu kalıcı, parfüm gibi.
Vücut spreyi olsa onu da alırdım.

Bu mağazadaki kokulara bakın bence.
Kendinize uyan bir şey mutlaka bulursunuz. Fiyatları da çok uygun.
Canim yorjmlari okurkwn seninkilerede goz attim. Begendigin kokulara bakilirsa tarzimi uyusuyor. Ama ben sabit kalamiyorum bvlgari noir elixir nasil bir koku bilgin var mi? Ben hep edp kullanirim edt ye oranla daha kalici oldugu icin.

Canim yorjmlari okurkwn seninkilerede goz attim. Begendigin kokulara bakilirsa tarzimi uyusuyor. Ama ben sabit kalamiyorum bvlgari noir elixir nasil bir koku bilgin var mi? Ben hep edp kullanirim edt ye oranla daha kalici oldugu icin.

Bilgim yok maalesef canım.
O da jasmin noirdan daha ağır sanırım.
Çünkü çiçeksi, balsamic diye geçiyor.
Edp edt konusunda aynı fikirde değilim. Bazen edtler de çok kalıcı oluyor ve kokuları da daha güzel olabiliyor.
Mesela jean paul gaultier classique edt çok çok kalıcı ve çok güzel.

Bilgim yok maalesef canım.
O da jasmin noirdan daha ağır sanırım.
Çünkü çiçeksi, balsamic diye geçiyor.
Edp edt konusunda aynı fikirde değilim. Bazen edtler de çok kalıcı oluyor ve kokuları da daha güzel olabiliyor.
Mesela jean paul gaultier classique edt çok çok kalıcı ve çok güzel.
Zaten parfum bulamama sebebimde o. Genelde edtler daha ferah daha guzel kokuyorlar:KK57: Ama ciceksi yazmiyordu daha cok odunsu gibiydi sanki

Eklentiler

• 2015-10-13 20.21.00.png
    2015-10-13 20.21.00.png
    262,2 KB · Görüntüleme: 72
Şişesi pek tatlıymış.. Nereden alıyorsun fiyatı vs? Ben Türkiye'de hiç görmedim de.

Bide kokuyu tarif edebilir misin?
Türkiye'de İstinye parkta var sadece ben Amsterdam'dan aldım.Tatlı ve meyve aromalı bir kokusu var birde çok kalıcı bir defa sıktığımda bile etrafımdaki herkes çok güzel koktuğunu söylüyor.Fiyatı 1000 TL

300 ler 500 ler fazla derken bir parfüme 1000 tl vermek vallahi beni de aşar bu :eek:
insanın algısı nekadar değişiyo zamanla
önceden doldurma parfüm alırdım hiç orijinal kullanmayacağımı sanırdım lisedeyken fln :D
sonra 100 küsür liralık bi parfüm aldım arkası geldi derken şimdi 300 ler fln normal gelmeye başladı :KK39:
bi gün gelir onu da alırız belki :KK6:

Türkiye'de İstinye parkta var sadece ben Amsterdam'dan aldım.Tatlı ve meyve aromalı bir kokusu var birde çok kalıcı bir defa sıktığımda bile etrafımdaki herkes çok güzel koktuğunu söylüyor.Fiyatı 1000 TL

Uuu fiyatı dudak ucuklatacak :KK53::KK53:
Beni aşar, sağol bilgi icin canım
Fiyat okadar olunca kalıcı olur heraldeo_O

Back