- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Casamorati - Gran Ballo bu parfümün üzerine tanımam benim tek ve vazgeçilmezim
Canim yorjmlari okurkwn seninkilerede goz attim. Begendigin kokulara bakilirsa tarzimi uyusuyor. Ama ben sabit kalamiyorum bvlgari noir elixir nasil bir koku bilgin var mi? Ben hep edp kullanirim edt ye oranla daha kalici oldugu icin.Madame coco mağazasındaki gardenyalı vücut losyonu, el kremi kokusuna ölünecek cinsten bence.
Kokusu kalıcı, parfüm gibi.
Vücut spreyi olsa onu da alırdım.
Bu mağazadaki kokulara bakın bence.
Kendinize uyan bir şey mutlaka bulursunuz. Fiyatları da çok uygun.
Canim yorjmlari okurkwn seninkilerede goz attim. Begendigin kokulara bakilirsa tarzimi uyusuyor. Ama ben sabit kalamiyorum bvlgari noir elixir nasil bir koku bilgin var mi? Ben hep edp kullanirim edt ye oranla daha kalici oldugu icin.
Zaten parfum bulamama sebebimde o. Genelde edtler daha ferah daha guzel kokuyorlarBilgim yok maalesef canım.
O da jasmin noirdan daha ağır sanırım.
Çünkü çiçeksi, balsamic diye geçiyor.
Edp edt konusunda aynı fikirde değilim. Bazen edtler de çok kalıcı oluyor ve kokuları da daha güzel olabiliyor.
Mesela jean paul gaultier classique edt çok çok kalıcı ve çok güzel.
Zaten parfum bulamama sebebimde o. Genelde edtler daha ferah daha guzel kokuyorlarAma ciceksi yazmiyordu daha cok odunsu gibiydi sanki
Canim supersin valla site isime yaradi sanirim hermesi denicemL'elixir olan kokuları çiçeksi. Bvlgari genelde çiçeksi oluyor zaten.
Buradan da görebilirsin.
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Jasmin-Noir-L-Elixir-Eau-de-Parfum-16458.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Mon-Jasmin-Noir-L-Elixir-Eau-de-Parfum-16459.html
Kızlar chopard wish mi casmir mi sizce
Aslında öyle bir zorunluluk yok :) güzel tatlı baymayan mis gbi vanilya istiyorumİlla ikisinden birini seçeceksen wish seç, casmir çok olgun bir koku.
Ancak buz gibi havalarda falan kullanırım herhalde..
Türkiye'de İstinye parkta var sadece ben Amsterdam'dan aldım.Tatlı ve meyve aromalı bir kokusu var birde çok kalıcı bir defa sıktığımda bile etrafımdaki herkes çok güzel koktuğunu söylüyor.Fiyatı 1000 TLŞişesi pek tatlıymış.. Nereden alıyorsun fiyatı vs? Ben Türkiye'de hiç görmedim de.
Bide kokuyu tarif edebilir misin?
Türkiye'de İstinye parkta var sadece ben Amsterdam'dan aldım.Tatlı ve meyve aromalı bir kokusu var birde çok kalıcı bir defa sıktığımda bile etrafımdaki herkes çok güzel koktuğunu söylüyor.Fiyatı 1000 TL
insanın algısı nekadar değişiyo zamanla300 ler 500 ler fazla derken bir parfüme 1000 tl vermek vallahi beni de aşar bu
Türkiye'de İstinye parkta var sadece ben Amsterdam'dan aldım.Tatlı ve meyve aromalı bir kokusu var birde çok kalıcı bir defa sıktığımda bile etrafımdaki herkes çok güzel koktuğunu söylüyor.Fiyatı 1000 TL
Fiyat okadar olunca kalıcı olur heraldeUuu fiyatı dudak ucuklatacak
Beni aşar, sağol bilgi icin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?