Gucci Guilty'nin orjinali çok güzeldir. Ayrıca çiçeksi derken oryantal sınıfına girer. Saf çiçek kokusu asla değil. Tatlı baharatlıdır. Tabi bunlar benim görüşlerim.Bugün açık parfüm olarak gucci guilty, absolutely irresistable, burberry body ve light blue denedim.
Gucci guilty çok kötü bence. Çok ağır. Çiçeksi bayağı.
Burberry body de hoşuma gitmedi. Garip bir koku. Çok farklı ama kötü bir farklılık.
Light blue çok hoş. İlk başta limon kolonyası gibi olsa da kısa sürede çok güzel oluyor ama hiç kalıcı değil.Sanırım Orijinali de öyleymiş.
Absolutely irresistable'ı daha önce de denemiştim ama algılayamıyordum kokusunu bir türlü.
Farklı bir koku değil. Ama çok güzel geldi bana. Yine de çarpmadı tabi. Çünkü ben bu kokuyu biliyorum, bir yerlerden hatırlıyorum gibi hisler yaratıyor. Çarpıcılığını kaybediyor böyle olunca. Buna rağmen alasım geldi. Bileğimi koklayıp duruyorum. Bence denemeyen denesin. Bahara da uyar.
Bende gucci guilty nin orjinalini koklamistim oryantel cicek boyle tatlimsi bi kokuydu cokta kalici ayrica kiyafetimden uzun bi sure cikmamisti kokusu :)Gucci Guilty'nin orjinali çok güzeldir. Ayrıca çiçeksi derken oryantal sınıfına girer. Saf çiçek kokusu asla değil. Tatlı baharatlıdır. Tabi bunlar benim görüşlerim.
evet tatlımsı bir kokudur severim gucci guilty'i ben:) açığını hiç koklamadım ama orjinali güzeldir yani.Bende gucci guilty nin orjinalini koklamistim oryantel cicek boyle tatlimsi bi kokuydu cokta kalici ayrica kiyafetimden uzun bi sure cikmamisti kokusu :)
Bende begenmistim :) anemlerin apartmaninda oturan bi seyda abla var genc oda evli o kullaniyordu bunu asansore siniyodu kokusu :) cidden orjinali cok guzel bende acigina bakmadim hicevet tatlımsı bir kokudur severim gucci guilty'i ben:) açığını hiç koklamadım ama orjinali güzeldir yani.
Gucci Guilty'nin orjinali çok güzeldir. Ayrıca çiçeksi derken oryantal sınıfına girer. Saf çiçek kokusu asla değil. Tatlı baharatlıdır. Tabi bunlar benim görüşlerim.
pembe biberde kendini baya hissettiriyor. hatta ben en çok onu alıyorum nerdeyse.:) zaten cok fazla çiçek notası yok içinde nedense. leylak, paçuli,sardunya var sanırım birtek.Sırf çiçeksi değil. Oldukça çiçeksi. Floral ve soft spicy diye geçen bir koku zaten. Orijinali farklı olabilir ama seninle parfüm zevklerimiz pek uymuyor. =) o yüzden orijinali de denesem beğenmem büyük ihtimalle. Leylak baskınmış bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?