Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Çok teşekkürler , not ettim kenara.. Bulabildiklerime bakacağım . Hiç birinin kokusunu bilmiyorum çünkü :)
Bak bakalım:) Bende salt çiçek kokusu hiç sevmem ama yumuşatılmış çiçek kokularını seviyorum yukardakiler gibi dene umarım seversin Givenchy Ange ou Demon Le Secret'i de not et sen oda güzeldir

Bak bakalım:) Bende salt çiçek kokusu hiç sevmem ama yumuşatılmış çiçek kokularını seviyorum yukardakiler gibi dene umarım seversin Givenchy Ange ou Demon Le Secret'i de not et sen oda güzeldir
Bunu da kopyaladım , çok sağol denediğimde fikirlerimi söyleyeceğim :)

Kızlar merhaba, haftaya parfüm bakıcam. Dolca gabbana rose the one, lancome poeme,burberry the beat kokusunu merak ettiğim parfümler. Sizce bargello mu,yoksa Dp deki yapımı mı daha güzel ?

Kızlar merhaba, haftaya parfüm bakıcam. Dolca gabbana rose the one, lancome poeme,burberry the beat kokusunu merak ettiğim parfümler. Sizce bargello mu,yoksa Dp deki yapımı mı daha güzel ?
Rose the one bitek bargelloda var canım buna her halukarda bargellodan bakıcaksın.. gitmişkende hepsine bargellodan bak bence..

bu ara moschino pink bouquet sıkıcam hediye gelmişti kışın tam bahar kokusu

Rose the one tam olarak nasıl bir koku çokk merak ediyorum da?:))
Yarın bargello yapımını deniycem kısmetse..Birkaç yıl önce özel parfüm yapan bir yerde satıcı bileğime sürmüştü. Gül ve pudra kokusu karışımı..durdukça pudralı bir hâl alıyor.Hoş bir kokusu vardı.

Rose the one tam olarak nasıl bir koku çokk merak ediyorum da?:))

rose the one bargello da denedim.. gerçekten güzel, gül kokusu ağırlıklı ama başka esanslarla birlikte tabi tek başına gül kokmuyor hatta bekledikçe gül azalıyor diğer notalar daha belirgin hale geliyor.. bahara çok uygun.. ve hafif bir koku olmasına rağmen dehşet kalıcı.. tavsiye ederim arkadaşım..

Ayy denemek istedim şimdi de elimdeki parfümler bitince bakabilirim ancak. Çogu parfüm bende kalıcı olmuyor çünkü

Ayy denemek istedim şimdi de elimdeki parfümler bitince bakabilirim ancak. Çogu parfüm bende kalıcı olmuyor çünkü

aynen bende de ama bu felaket.. ya kaç gün oldu ben onu deneyeli hala kabanımı geçirdiğimde burnuma kokusu geliyor.. ilginç vallahi..

Guerlaın ıncolence edt çok kalıcı çiçeksi bir koku açık tenli sayılırım keyifle kullanıp bitirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…