Bak bakalım:) Bende salt çiçek kokusu hiç sevmem ama yumuşatılmış çiçek kokularını seviyorum yukardakiler gibi dene umarım seversinÇok teşekkürler , not ettim kenara.. Bulabildiklerime bakacağım . Hiç birinin kokusunu bilmiyorum çünkü :)
Bunu da kopyaladım , çok sağol denediğimde fikirlerimi söyleyeceğim :)Bak bakalım:) Bende salt çiçek kokusu hiç sevmem ama yumuşatılmış çiçek kokularını seviyorum yukardakiler gibi dene umarım seversinGivenchy Ange ou Demon Le Secret'i de not et sen oda güzeldir
Cnım şekerli koku bende çok seviyorum.. Kullanıyorum.. Prada candy bana çok çocuksu geliyor sadece.. 25 yaş üstüne yakıştıramıyorum..Şekerli kokunun yaşı mı olur kızlar ya sizde naptınız:))
Rose the one bitek bargelloda var canım buna her halukarda bargellodan bakıcaksın.. gitmişkende hepsine bargellodan bak bence..Kızlar merhaba, haftaya parfüm bakıcam. Dolca gabbana rose the one, lancome poeme,burberry the beat kokusunu merak ettiğim parfümler. Sizce bargello mu,yoksa Dp deki yapımı mı daha güzel ?
Rose the one bitek bargelloda var canım buna her halukarda bargellodan bakıcaksın.. gitmişkende hepsine bargellodan bak bence..
Yarın bargello yapımını deniycem kısmetse..Birkaç yıl önce özel parfüm yapan bir yerde satıcı bileğime sürmüştü. Gül ve pudra kokusu karışımı..durdukça pudralı bir hâl alıyor.Hoş bir kokusu vardı.Rose the one tam olarak nasıl bir koku çokk merak ediyorum da?:))
Agır bir koku mu peki?:)Yarın bargello yapımını deniycem kısmetse..Birkaç yıl önce özel parfüm yapan bir yerde satıcı bileğime sürmüştü. Gül ve pudra kokusu karışımı..durdukça pudralı bir hâl alıyor.Hoş bir kokusu vardı.
Agır bir koku mu peki?:)
İnşallah canım tesekkÜr ederim bilgilendirdiğin içinDenediğim hafif bir kokuydu.Tam bahar havası için.Tabi her yerde kokunun ağırlığı aynı olmuyor.İnşallah bargellonun ki de güzeldir.
İnşallah canım tesekkÜr ederim bilgilendirdiğin için
Rose the one tam olarak nasıl bir koku çokk merak ediyorum da?:))
Ayy denemek istedim şimdi de elimdeki parfümler bitince bakabilirim ancak. Çogu parfüm bende kalıcı olmuyor çünkürose the one bargello da denedim.. gerçekten güzel, gül kokusu ağırlıklı ama başka esanslarla birlikte tabi tek başına gül kokmuyor hatta bekledikçe gül azalıyor diğer notalar daha belirgin hale geliyor.. bahara çok uygun.. ve hafif bir koku olmasına rağmen dehşet kalıcı.. tavsiye ederim arkadaşım..
Ayy denemek istedim şimdi de elimdeki parfümler bitince bakabilirim ancak. Çogu parfüm bende kalıcı olmuyor çünkü
Canım denedim bugun cidden kalıcı ve Çok hoş bir kokusu var:)aynen bende de ama bu felaket.. ya kaç gün oldu ben onu deneyeli hala kabanımı geçirdiğimde burnuma kokusu geliyor.. ilginç vallahi..
Canım denedim bugun cidden kalıcı ve Çok hoş bir kokusu var:)
:)dimi dimi kesinlikle çok kalıcı sen daha dur kıyafete falan denediysen 1 hafta alacaksın o kokuyu mis mis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?