Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chanel coco noır kokusunu bilen varmı...
Yorumlarsanız çok sevinirim .....
Intuition Perfume
by Estee Lauder
işte benim parfümüm türkiyede biraz zor bulunuyor ama zaten çok kalıcı bir parfüm olduğu için çok uzun süre kullanabiliyorum
Arkadaşlar merhaba 100'e yakın koku kullandım abartmıyorum ve tecrübeyle sabittir söyleyebilirim ki Avon kadar uçucu ve kokuları birbirine benzeyen bi marka yok.Sizin için şöyle a'dan z'ye sıralıycam kullandığım/bildiğim kokuları.18-25 yaş arası için önereceğim parfümler Armani Code(Klasik ama iddialı)/Diamonds/Gioia-Burberry The Beat(Spor bir kokudur)-Chloe Signature-Givenchy Play(Intense'i biraz bayıyor)/Dahlia Noir(Temizlik kokuları sevenler için)/Gucci Guilty Black-Lancome Tresor Midnight Rose-Paco Rabanne Lady Million(Yıllardır Favorim)-Yves Saint Laurent Manifesto(Tatlı bir koku hafiften Armani She'yi andırıyor)/Manifesto L Elixir Intense(Çok çok daha güzeli ) ve kişisel önerim aşırı klasikleşen parfümlerden uzak kalmak.Örneğin,Gucci Rush,Chanel Chance,Hypnotic Poison,Armani Si(Yeni bir koku ama kırk yılın şekerli liseli kız parfümü),Givenchy Amirage.Benden yorumlar bu kadar :)
Manifesto bana biraz Armani She'yi andırıyor ama l'elixir daha farklı yoğun ve şekerli bi koku ama manifestodan çok daha iyi diyebilirim :). Ama kış kokusu olarak daha çok kullanışlı bence,şu sıcakta bunaltır :/ açıkcası tester kullandım ben de kalıcılığı açısından bi yorum yapamıycam o yüzden ama sonuçta ysl ,bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum :)gazel ysl manifesto l elixir in testerini bi deniyemedim dibinde kalmamis zoru zoruna cikardim ama koku silajini olcemedim nasil bir parfum tarif edebilirmisin yogunlugu kaliciligi nasil mesela manifesto bende kokmuo
Manifesto bana biraz Armani She'yi andırıyor ama l'elixir daha farklı yoğun ve şekerli bi koku ama manifestodan çok daha iyi diyebilirim :). Ama kış kokusu olarak daha çok kullanışlı bence,şu sıcakta bunaltır :/ açıkcası tester kullandım ben de kalıcılığı açısından bi yorum yapamıycam o yüzden ama sonuçta ysl ,bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum :)