Bayan arkadaşlık kurmak istiyorum

Ay ben cogu kritere uyuyorum, nerde bulusaim

Uymayanlar hangileri

Bazı kriterleri unutmuşum yalnız. Sabıka kaydı isterim. Bir de sürece bağlı olarak, ilk buluşmalar güvenli ve kamuya açık bi alanda olmalı

Sonra böbreğim falan gitmiş uyanmayayım

Yas cok az biraz sikintiiiii bi de dogma buyume istanbullu degilim ay memedali bey lutfen yardimci olun

Yas cok az biraz sikintiiiii bi de dogma buyume istanbullu degilim ay memedali bey lutfen yardimci olun

Aaa yok, o şartı kesinlikle esnetemem. Ben aslında 3 göbek İstanbullu yazacaktım da, adayları zorlamayayım diye doğma büyüme İstanbulluya indirdim onu

Üzgünüm, benimla diyılsın

Aaa yok, o şartı kesinlikle esnetemem. Ben aslında 3 göbek İstanbullu yazacaktım da, adayları zorlamayayım diye doğma büyüme İstanbulluya indirdim onu

Tuh ama yaaaa cok yaklasmistim

witch hunt,
2010'dan beri üyesin değil mi? 8 senedir Kazen'e kinini taze tutmak yerine kurallara kafa yorsaydın keşke, konu bdvdeydi, bdvlik bir konu olmadığı için taşındı, üye de hem konuyu bdvye açtığı hem de şüpheli bulunduğu için rapor edilmiş, böbreklerinden korkuyorsun diye senin için önlem aldım, fena mı ettim? Hem hatırlatayım site kurallarına uymayan konular yorumlar rapor edilir, moderatörlerde raporlar doğrultusunda işlem yapılmalık bir durum varsa yapar, yoksa pas geçer.

Koca kadınsın, Heidi gibi çocuk olmadığına göre bilinmezliğe gitmeyecek kadar da aklın çalışıyorken neyin meselesi hala, ısıtıp ısıtıp Kazen'i de etiketleyerek yazıyorsun?
Siteden rahatsızsan bir butonla çıkma hakkın var, kincilik iyi değildir çabuk yaşlanırsın.

Merhaba sevgili mune
Hayır 8 yıldır değil aslında 12 yıldır uyeyim ama bir önceki şifremi kaybetmiştim her neyse sorun bu değil ..
8 veya 12 yıldır Kazen e kin tutma gibi bir durumum olmadi .
Konuyla benzer bir olay yaşandığında tü kaka denilen ben
Şimdi böbrek yazanlara aynı tepkiyi gösterecek mi merak ettim :)
Sen neden sinirlendin hiç anlamadım .
Site kuralları belli çok kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum .
Konu BDV yerine bilmem ne de değil.
O zaman iyi poliscilik oynayan kişilerin acaba bu konuda da oynayacak mi merakı :)
Neden sinirlendin
Özgür bir platform değil mi burası
Merak ettim sordum .
Kazen cevap verecektir mutlaka
Sen yorma kendini
Sinir cilde zarar :)))

Uzun uzun yazmışsınız okuduktan sonra biraz araştırma ihtiyacı duydum ve yine aynı sonuca vardım bu konu gerçekten abartılıyor sanıldığı gibi bayan kelimesinin özellikle ifade ettiğiniz biçimde kullanıldığını düşünmüyorum baymak fiilinden gelmiyor söyle açıklayayım "
1935 yılında yürürlüğe giren Soyadı Kanunu ile "ağa", "hacı", "hafız", "hoca", "efendi", "bey", "beyefendi", "hanım", "hanımefendi", "paşa", "hazret" gibi feodaliteye ait unvan ve lakapların kullanılması yasaklandı." Bunun sonucunda da batida kullanılan kelimeler örnek alınmaya çalışılmış. Fransızca 'mösyö' ve 'madam' sözcüklerine karşı 'bay' ve 'bayan' sözcükleri türetilmiş. 'Bay' kelimesi Türkçe'de zengin, varlıklı, soylu kimse demektir, 'bayan' kelimesi ise sonuna an eki getirilerek türetilmiş. Evet uydurma bir kelime olduğu doğru ama baymak fiilinden gelmiyor bay bir isim an eki aliyor yani isimden isim yapan yapım eki .. toparlamam gerekirse esas rahatsız olunması gereken kadın kelimesini bekaretle bütünleştiren zihniyettir bayan kelimesinin kullanılmasi görüldüğü üzere gereksiz bir şekilde abartılıyor farklı anlamlar yüklenmeye çalışılıyor bu ülkede kadınlarla ilgili çok daha büyük haksızlıklar var malesef onlara yoğunlaşmak lazım ..

He bi de bir şey geldi aklıma
Üyeliği tekrar açtirinca kazen 3 ay 15 gün gibi bir şey yazmıştı :)
Orda isteyen tekrar üyelik açabilir Kazen neden kin tutuyorsun demeyen sen beni neden kin tutmakla sucluyorsun ?
Doğru kaç tane Mune ?
Güçlü mü
Haklı mi tartıyor senin terazin ???

@mune’nin konuya yazdigi uyarisini gorunce iste dedim sonunda benimle gercekten bulusup kanka olmak istedi, o da beni seviyor ama yine husran hep husran

Aynen,
DNA raporumuzun sonucunu gösterip üye oluyoruz.

Şu konu taşınma meselesi
Benim çok aklıma takılıyor, tam şimdi bölüme aykırı 10 konu bulurum bdv kısmında. Benim konum saati dolmadan taşınır, aynı dert yüzdesine sahip konu 992829493939 gün kalır.

Benim aldığım son ceza meselesi mesela Mune
Bilgin vardır sanırım,
Hakaret yok, küfür yok
Benden daha saçma yazanlar ceza almadı

Bu asla ceza puanı olayı değil. Ha desem nefret çetesi arkamdan şikayet ediyor, sisteme hakimsiniz, biliyorsunuz.

Bu site çok yararlıydı, ama artık yararı yok
Amacını aştı, google da ilk sırada tıklanmalar kulubu oldu.

Bende arkadaş istiyorum bende bende asds

Yok göz atmadım ama evim arabam yokcoluk cocuk cokgezmeye bayılırım

Adres konum at uarın 5 çayına sendeyiz

Not: yol parasını sen karşılarsan tabi hani sıkıntı olmaz gurup bile geliriz tanıdık araba da var hani istediğin sayıyı söyle biz geliriz

Tuh ama yaaaa cok yaklasmistim
Siz tuhaf mısınız?

Köy dışına çıkmamış imam kızı gibi utangaç ama ayıplı
Şakalaşmalar için bunu mu beklediniz?

Siz tuhaf mısınız?

Köy dışına çıkmamış imam kızı gibi utangaç ama ayıplı
Şakalaşmalar için bunu mu beklediniz?
Haddinizi bilin, nasil sakalasacagimizi size sormayacagiz heralde. Ustelik benzetmeniz cok yakisiksiz

heidi nin yeri yurdu belli, keçileriyle alplerde.
ayrıca sırt çantası ?
çok modernsin heidi.

bize gel. böbreklerini almam. 3 bebeğim var. birini kucağına verip ışıklarda dilencilik yaptırabilirim :))
artık nasıl bir çetenin mafya anasıyım sen düşün.

Bu da bedava bebek baktircak..
Tamam gelirim ama benim de 2 kedim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…