- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
Ay ben cogu kritere uyuyorum, nerde bulusaimBen de Avrupa yakasından arkadaşlar arıyorum. Buluştuğumuzda hesabı bana yıkmayacak, buluşmalara gelirken dakik olacak
30-35 yaşlarında, doğma büyüme İstanbullu olması şart. En az yüksek lisans, hatta mümkünse doktora mezunu.
Yeri geldiğinde gıybet etmeyi yeri geldiğinde kültür-sanat konuşmayı bilecek
Mümkünse arabası olsun, çünkü bende yokarabası yoksa da tabanvayı seven bir arkadaş olsun.
Son olarak sürekli foto çekilip sosyal medyaya atma merakı olmasın.
Taliplileri bekliyorum
Ay ben cogu kritere uyuyorum, nerde bulusaim
Yas cok az biraz sikintiiiii bi de dogma buyume istanbullu degilimUymayanlar hangileri
Bazı kriterleri unutmuşum yalnız. Sabıka kaydı isterim. Bir de sürece bağlı olarak, ilk buluşmalar güvenli ve kamuya açık bi alanda olmalı
Sonra böbreğim falan gitmiş uyanmayayım
Yas cok az biraz sikintiiiii bi de dogma buyume istanbullu degilimay memedali bey lutfen yardimci olun
Tuh ama yaaaa cok yaklasmistimAaa yok, o şartı kesinlikle esnetemem. Ben aslında 3 göbek İstanbullu yazacaktım da, adayları zorlamayayım diye doğma büyüme İstanbulluya indirdim onu
Üzgünüm, benimla diyılsın
Eee beni de burdan biri evine davet ettiğinde bende böbrek örneklemesi yapmıştım sayın çok sevgili @Kazen cık cık cık kadincegiz seni evine davet ediyor sen herkese bu gözle mi bakıyorsun demişti?
Şimdi noldu da konu sahibi banlandi .
Ve halaaaaaaa böylesini güzel insanlar var diye kimse kimseye duyar kasmamış...
:)))) yine çok şaşırdım
Gerçi şimdi şöyle bir açıklama gelir
Biz bi kere seni davet edeni tanıyoruz,teyit ettik ve çok iyi insan!
Bunu ben biliyor muyum peki Hayır...
Yok bunu düzgün bir dille söyleyebilirdin diyecek olanlara meşhur böbrek sözüyle cevap vermiştim ki yine haklıyım .
Eşeğe tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz malum .
Heidi gibi çantamı alıp bilinmezliklere yola çıksam herhalde vücut bütünlüğümü merak ettigi için gece gündüz arardı kazen hiç şüphem yok ...
Gerçi kendi de karavanda yasadigi için kabul etmemişti yoksa elbetteki ederdi :)
Bu konu sahibi bugün üye olmuş
Biraz aceleci davranmış halbuki 1 yıl sonra bu teklifi yapsaydı ya :)
Neyse...
Ahhhhhhh KK çifte standartsin kabul et ...
witch hunt,
2010'dan beri üyesin değil mi? 8 senedir Kazen'e kinini taze tutmak yerine kurallara kafa yorsaydın keşke, konu bdvdeydi, bdvlik bir konu olmadığı için taşındı, üye de hem konuyu bdvye açtığı hem de şüpheli bulunduğu için rapor edilmiş, böbreklerinden korkuyorsun diye senin için önlem aldım, fena mı ettim? Hem hatırlatayım site kurallarına uymayan konular yorumlar rapor edilir, moderatörlerde raporlar doğrultusunda işlem yapılmalık bir durum varsa yapar, yoksa pas geçer.
Koca kadınsın, Heidi gibi çocuk olmadığına göre bilinmezliğe gitmeyecek kadar da aklın çalışıyorken neyin meselesi hala, ısıtıp ısıtıp Kazen'i de etiketleyerek yazıyorsun?
Siteden rahatsızsan bir butonla çıkma hakkın var, kincilik iyi değildir çabuk yaşlanırsın.
Uzun uzun yazmışsınız okuduktan sonra biraz araştırma ihtiyacı duydum ve yine aynı sonuca vardım bu konu gerçekten abartılıyor sanıldığı gibi bayan kelimesinin özellikle ifade ettiğiniz biçimde kullanıldığını düşünmüyorum baymak fiilinden gelmiyor söyle açıklayayım "sonradan uydurulan baymak fiilinden gelır
kadın yetıskin dişi
erkek eril bıreydır
bunların cocuk versıyonlarına kız ve oglan denır
hıtap etme bıcımı olarak hanımefendı beyfendı kullanılır
bay - bayan cınsıyetcı - ataerkıl toplumun sonradan uydurdugu terımdır
bır erkege erkek denıldıgı her durumda kadına da kadın denır
cınsıyet yerine kullanılamaz. bayanlar gucsuzdur ama erkekler gucludur veya Erkek ayakkabıları burda bayan ayakkabıları burda denemez.
kadın demeye utanıp bayan demelerı daha daha kotu bır algı kadın olmayı ayıp saymak demektır gericidir yanı
Aynen,Belediyelerin kursları var bence hobi edinin seveceginiz bir dalda .çocukları küçük olanlara da kreş imkanı sunuluyor ücretsiz olarak . Bence bu şekilde dostluk arkadaşlık kurmanız daha doğru olur. Ayrıca burası zaten kadınlar kulübü yani zaten kadınlar üye olabiliyor diye biliyorum .
Şu konu taşınma meselesiwitch hunt,
2010'dan beri üyesin değil mi? 8 senedir Kazen'e kinini taze tutmak yerine kurallara kafa yorsaydın keşke, konu bdvdeydi, bdvlik bir konu olmadığı için taşındı, üye de hem konuyu bdvye açtığı hem de şüpheli bulunduğu için rapor edilmiş, böbreklerinden korkuyorsun diye senin için önlem aldım, fena mı ettim? Hem hatırlatayım site kurallarına uymayan konular yorumlar rapor edilir, moderatörlerde raporlar doğrultusunda işlem yapılmalık bir durum varsa yapar, yoksa pas geçer.
Koca kadınsın, Heidi gibi çocuk olmadığına göre bilinmezliğe gitmeyecek kadar da aklın çalışıyorken neyin meselesi hala, ısıtıp ısıtıp Kazen'i de etiketleyerek yazıyorsun?
Siteden rahatsızsan bir butonla çıkma hakkın var, kincilik iyi değildir çabuk yaşlanırsın.
Bende arkadaş istiyorumbende bende asds
Yok göz atmadım ama evim arabam yokcoluk cocuk cokgezmeye bayılırım
Adres konum at uarın 5 çayına sendeyiz
Not: yol parasını sen karşılarsan tabi hani sıkıntı olmaz gurup bile geliriz tanıdık araba da var hani istediğin sayıyı söyle biz geliriz
Ben de Avrupa yakasından arkadaşlar arıyorum. Buluştuğumuzda hesabı bana yıkmayacak, buluşmalara gelirken dakik olacak
30-35 yaşlarında, doğma büyüme İstanbullu olması şart. En az yüksek lisans, hatta mümkünse doktora mezunu.
Yeri geldiğinde gıybet etmeyi yeri geldiğinde kültür-sanat konuşmayı bilecek
Mümkünse arabası olsun, çünkü bende yokarabası yoksa da tabanvayı seven bir arkadaş olsun.
Son olarak sürekli foto çekilip sosyal medyaya atma merakı olmasın.
Taliplileri bekliyorum
Ay ben cogu kritere uyuyorum, nerde bulusaim
Uymayanlar hangileri
Bazı kriterleri unutmuşum yalnız. Sabıka kaydı isterim. Bir de sürece bağlı olarak, ilk buluşmalar güvenli ve kamuya açık bi alanda olmalı
Sonra böbreğim falan gitmiş uyanmayayım
Yas cok az biraz sikintiiiii bi de dogma buyume istanbullu degilimay memedali bey lutfen yardimci olun
Aaa yok, o şartı kesinlikle esnetemem. Ben aslında 3 göbek İstanbullu yazacaktım da, adayları zorlamayayım diye doğma büyüme İstanbulluya indirdim onu
Üzgünüm, benimla diyılsın
Siz tuhaf mısınız?Tuh ama yaaaa cok yaklasmistim
imam kızı gibi..imam kızımıydınız?Siz tuhaf mısınız?
Köy dışına çıkmamış imam kızı gibi utangaç ama ayıplı
Şakalaşmalar için bunu mu beklediniz?
Haddinizi bilin, nasil sakalasacagimizi size sormayacagiz heralde. Ustelik benzetmeniz cok yakisiksizSiz tuhaf mısınız?
Siz tuhaf mısınız?
Gerçi şimdi şöyle bir açıklama gelir
Biz bi kere seni davet edeni tanıyoruz,teyit ettik ve çok iyi insan!
Bunu ben biliyor muyum peki Hayır...
Yok bunu düzgün bir dille söyleyebilirdin diyecek olanlara meşhur böbrek sözüyle cevap vermiştim ki yine haklıyım .
Eşeğe tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz malum .
Heidi gibi çantamı alıp bilinmezliklere yola çıksam herhalde vücut bütünlüğümü merak ettigi için gece gündüz arardı kazen hiç şüphem yok ...
Gerçi kendi de karavanda yasadigi için kabul etmemişti yoksa elbetteki ederdi :)
Bu konu sahibi bugün üye olmuş
Biraz aceleci davranmış halbuki 1 yıl sonra bu teklifi yapsaydı ya :)
Neyse...
Ahhhhhhh KK çifte standartsin kabul et ...
heidi nin yeri yurdu belli, keçileriyle alplerde.
ayrıca sırt çantası ?
çok modernsin heidi.
bize gel. böbreklerini almam. 3 bebeğim var. birini kucağına verip ışıklarda dilencilik yaptırabilirim :))
artık nasıl bir çetenin mafya anasıyım sen düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?