Bayan arkadaşlık kurmak istiyorum

Ritassdg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
2
0
1
37
Merhaba ben 11 yıllık evli bi bayanım 1 çocuk annesiyim istanbul anadolu yakasında oturuyorum buralarda arkadaşlık kurabileceğim bayan arkadaş arıyorum inşallah dertleşeceğim iyi bi arkadaş bulurum

Merhaba ben 11 yıllık evli bi bayanım 1 çocuk annesiyim istanbul anadolu yakasında oturuyorum buralarda arkadaşlık kurabileceğim bayan arkadaş arıyorum inşallah dertleşeceğim iyi bi arkadaş bulurum
Belediyelerin kursları var bence hobi edinin seveceginiz bir dalda .çocukları küçük olanlara da kreş imkanı sunuluyor ücretsiz olarak . Bence bu şekilde dostluk arkadaşlık kurmanız daha doğru olur. Ayrıca burası zaten kadınlar kulübü yani zaten kadınlar üye olabiliyor diye biliyorum .

Sizin öyle endişeleriniz olmadığı anlaşılıyor da burdaki aklı başında bağyanlar tanımadıkları insanlarla arkadaşlık kurup organ mafyasına yem olmak istemiyorlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…