- 25 Nisan 2017
- 148
- 56
- 13
- 39
- Konu Sahibi mlknuryilmaz
Bebeğim için isim seçme konusunda tercihleri biraz azalttık bu dört isme indirdik.sizin öneriniz hangi isim olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaan diye bir isim yok arkadaşım,Kağan var ama :/
Moğolcası olduğunu ilk kez duyuyorum.bir araştırayım,merak ettim.Kağan ismini begenirim.Evet oraya yanlış yazmışım moğolcada kaan diye türkçede kağan diye yazılıyor doğru
Bende internette okumuştum kaan mı kağan mı diye doğru yazılışı hangisi merak ettiğim için ordaki yazıların içinde yazıyorMoğolcası olduğunu ilk kez duyuyorum.bir araştırayım,merak ettim.Kağan ismini begenirim.
Teşekkur ederim.Bende internette okumuştum kaan mı kağan mı diye doğru yazılışı hangisi merak ettiğim için ordaki yazıların içinde yazıyor
Cinar bence. İstatistiklere gore Kaan isminin kyllanimi Cinar in 80 kati nerdeyse. Cinar daha dusuk. Turkiye genelinde ve kendi cevrenize gore bakin. Turk dil kurumunda kaan geciyor. Kagan da ayni kaan da . Tdk da geciyorsa Turkcedir. Turkce yaziyor yaninda . Baska siteye bakip kafaniz karismasin
Buzde daha karar veremedik. Cinar kiz ismi hic duymadim. Varsada hic yakistirmadim kiza. Kimi anlamli olsun kimi soylenisi guzel olsun farkli farkli istege zevke gore seciyor. Kaan baktim yaziyor . Tdk da buyuk sozluge bak. Kaan aciklamasi hakan . Kağan bknz yaziuor. Turkce koken .Siz daha az kullanılan ismi sanırım seviyorsunuz daha önceki yorumlarınızda hep bu yönde..bende hem daha az kullanıldın ana hiç duyulmamış bilinmeyen olmadın hemde anlamı güzel olsun diye düşündüğüm için bir türlü karar veremiyorum eşimde biraz benim düşündüklerimden etkilendiği için karar veremedik..
Mesela burdaki listemizde çınarı söylenimi kokay anlaşılır birde soyadımız da ç ile başlıyor diye listeye koyduk aslında sadece ağaç ismi...bende biraz erkek için kuvvetli bir şsüm olsun istiyorum..birde çınar ın unisex isim olarak geçmesi de biraz aklımıza takıldı şuan erkeklere sıklıkla konuluyor ama...
Yorumunuzu için teşekkür ederim yine de..
Kaan için de tdk ya az önce baktım kağan ın anlamı var kaan için arama sonucu görünmüyor.sanırım türkçesi kağan
Buzde daha karar veremedik. Cinar kiz ismi hic duymadim. Varsada hic yakistirmadim kiza. Kimi anlamli olsun kimi soylenisi guzel olsun farkli farkli istege zevke gore seciyor. Kaan baktim yaziyor . Tdk da buyuk sozluge bak. Kaan aciklamasi hakan . Kağan bknz yaziuor. Turkce koken .
Çınar olmasın da :)Bebeğim için isim seçme konusunda tercihleri biraz azalttık bu dört isme indirdik.sizin öneriniz hangi isim olur..