Doğuma Hazırlık Batu-Çınar-Kaan-Mert ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Batu-Çınar-Kaan-Mert ?

• Batu

OY: 13 21,3%
  • Çınar

OY: 22 36,1%
  • Kaan

OY: 16 26,2%
  • Mert

OY: 10 16,4%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
9 a 7 ideal olani 9 a 9 da süper zeki olur sözde.tabi bu hesaplamalar ismin hayatimizdaki önemine göre yani genetik vs etkenler hariç.

9 a 7 ideal olani 9 a 9 da süper zeki olur sözde.tabi bu hesaplamalar ismin hayatimizdaki önemine göre yani genetik vs etkenler hariç.

Bu hesaplamanın pek doğru bilgi verdiğini düşünmüyorum...kardeşlerim kuzenlerim üzerinde yaptım genelde hepsinin puanı 1-2 fln çıktı ama gayet zekiler...bu hesaplama dan harflerin çok büyük bi etkidi olmadığı anlaşılıyor bence ..

Bu hesaplamanın pek doğru bilgi verdiğini düşünmüyorum...kardeşlerim kuzenlerim üzerinde yaptım genelde hepsinin puanı 1-2 fln çıktı ama gayet zekiler...bu hesaplama dan harflerin çok büyük bi etkidi olmadığı anlaşılıyor bence ..
benim fikrimce etkisi var dediğim gibi. bu hesaplamalara genetik faktörler harici,kişinin isminin ebcedi 1-2 çıkar fakat genleri sülalenin en zekisine çekmiştir.isminin hayatında pek bir yükseltici etkisi olmaz akıl fikir anlamında.onun harici genetik zeka ve pozitif özelliklerini korur . ben ona göre isim koymak istiyorum.tabi herkesin evladı kendine.banada öyle şeyleri bilmeden isim koymuşlar.bilseler ona göre isim koyalarlardı diyorum. benim ebcedim 4-3 mesela.göbek adı pek havada kalmış benim onu da ekleyince yüksek çıkıyor.edabiyat öğretmeni yengem daha fikir sahibi bu konuda.

Kaan yada Kağan yerıne Çağan olabilir A ılemı Ğ ılemı yazılıyor dıye sorun yasamaz sanırım ıcıne en cok sınenı tercıh et eger bu seceneklerde tereddut edıyorsan daha baska alternatıf olabılır canım eskı turk ısımlerıde secenek yapabılırsın

Bende dusnmustumm cinar mert . Cagan utku. Eymen bugra . Kerem utku.. ama vazgectim butun isimler var hepside yogun sekilde kulalnilio..

URAS EFE dsunuyorum su an nasipse insallh..

İsimleri Şimdiye kadar karşılaştığım öğrencileri baz alarak yorumlayacağım. Gerçekle bir ilgisi yoktur ama bana öyle rast geldi diyebilirim. Kaanlar yaramaz ve çok hareketli, zeki ama tembel; Batu fırlama ama beyefendi , Çınar beyefendi, çalışkan ve güvenilir. Mert hakkında yorum yapamayacağım aynı özellikleri barındıran Mert görmedim hiç:)

Back
X