Batman'da 78 kadına alime icazet belgesi !

evet o benim :)

Ben de senin bu forumda önüne gelene "Okuduğunu anlamıyorsun" triplerine gıcık oluyorum biliyor musun ?
Çok iticisin.

Okuduğumu anlayabilen, eleştirisel bakabilen ve de kritik edebilen biriyim şükür !

Senden bi eksiğim "herşeyi ben biliyorum" ayaklarım !

Her limana yanaşıp ortaya yolu bulucam diye "Herkese özgürlük" diyeceğime, tepkide çekerim, mücadelede ederim, ban da yerim.

İşte o mantığı senin veya benim kavramam gerekmiyor.
Benim mini etek veya taytla giyinebilmemin mantığınıda onlar kavrayamıyordur mutlaka.
ÖZGÜRLÜK diyorsak,kim ne isterse onu giyinecek ,ne onlar sana birşey açıklayacak,ne sen onlara.
Bu kısma sonuna kadar katılıyorum.
Ama işte onların sana yaptığını yazının üstteki kısmıyla sende onlara yapıyorsun.
Kabul edelim veya etmeyelim,bu ülkede zamanında başörtülü veya çarşaflı diye aşşağılanan insanlar bugün sırf karşı tarafın ezilmesi için ''din,iman ,başörtüsü''nü kullanan insanları sonuna kadar destekliyorlar.
Bugüne ka

Bana gıcık olman okuduğunu anlamadığın gerçeğini değiştirmiyor maalesef :) Olayları kişiselleştirip gereksiz polemik yaratma, rica ederim.

İşin yoksa bütün mesajlarımı oku, hep özgürlükçüyüm bu konuya özgü bir şey değil yani.

Mücadele etmene bir şey demiyorum ama mücadele ederken kendini doğru ifade edebilmek de önemli. Derdini kıyafetlerle falan dalga geçerek değil doğru kelimelerle ve odakla anlatırsan amacın hedefe ulaşabilir. Aksi halde kendi kendine sinirlenirsin en fazla ki öyle de oldu.

Ammada kendini önemsiyorsun sen ya :) Sinirlerimi aldıralı çok oldu sen takma o güzel kafana.

Sen önce "Herkese istediği kadar özgürlük nereye varır acaba ? " diye takkeni koyda bi düşün bakalım.

Ama önce biraz felsefe okuda, düşünnebilmene yardımcı olsun.

E o zaman ''herkese istediği kadar özgürlük bu gençleri serseri yapar'' diye başımızdakiler Şeriat yönetimini getirirse ne yapacaksın?
Sana göre çarşaflılar zararlıyken onlara göre sen zararlı olabilirsin mesela.
Senin anlattıklarını düşündüğümde ben ''GÜÇ KİMDEYSE ONUN KURALLARIYLA '' yaşayacağımız gibi bir çıkarımda bulunuyorum.Başımızdakileri bir düşünmek lazım.

Ya altta kalmayayım, laf sokayım derdiyle hala söylediklerimi çarpıtıyorsun. Ondan sonra okuduğunu anlamamışsın deyince vay sana gıcık oluyorum da kendini ne sanıyorsun da bilmem ne de. E anlamamışsın işte ben ne yapayım :)

İnsanların kılığına kıyafetine, yaşam şekline karışma diyince sonsuz özgürlüğü mü savunmuş oluyorum? Medreseye ve iffetsizlik kelimesine, bu dayatmacı cahil zihniyete itirazım niye o zaman?

Ben felsefe okurken sen de Türkçe çalış biraz o zaman, imla kurallarından başlamanı tavsiye ederim :)

Valla yettiniz. Hep ayni hikaye saygi saygi hep bana saygi.

selametle

Sen kimseye kara ninja diyemezsin. Bu forumda da bir suru carsafli insan olabilir. Hakaretsiz de elestiri yapilabilir. Bir dene istersen zor degil

Onların hayatı sonuçta bizim bir şey demeye hakkımız yok.
İffetsizliği kabul etmiyoruz derken ne demek istediklerini anlamadım ama.

benim yazıdan anladığım bu,anlama kabiliyeti çok yüksek bi insan değilim amma
Evet zaten haberin en onemli kismi da o ama carsafla dalga gecme aski o derece yuksek ki bu iffetsiz medrese isteriz aciklamalari kaale alinmiyor malesef.

banane isteyen istedigini giysin ama kimse kimseye iffetsiz diyemez buna sonuna kadar karsi cikarim savasirim.

Goruldugu uzere biz kiyafet konusundan bir turlu cikamiyoruz. Mini etek giyiyorsan iffetsiz carsafliysan orumcek beyinlisin.

Bu memleket insani yoruyor

benim yazıdan anladığım bu,anlama kabiliyeti çok yüksek bi insan değilim amma

ee bende sarışınım . fark yok:))

Siyah saçlıyım ve ben de öyle anladım :) Bu benim gibi olmayan ahlaksız diyen zihniyetin savunulacak bir tarafı yok, medrese isterük diye kimsenin tüm ülkeyi şu teknoloji çağında 100 yıl geriye götürmeye hakkı da yok.

istediğimiz kadar çarşafla dalga geçelim adamların zihniyeti kendinden olmayanı namussuz olarak görmekse bunu değiştirmemiz çok zor.o insan çarşafı üzerinden atsada aynı düşünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…