- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Saraylım,
başka bir üyeyi kınıyorsunuz ama sizde çok uç yazıyorsunuz, lütfen yazdıklarınıza dikkat ediniz.
Sizin söyleminize göre mini giyip göğüs çatalını göstereni de çarşaf giyeni de itlaf etsinler o zaman, siz sağ biz selamet.
Ateist, deist, yahudi, hıristiyan, müslüman, alevi, caferi hiiiç fark etmez inançlara ve insani haklara saygı göstermek hepimizin boynunun borcu.
Mune hanim, beni banlamak istiyorsunuz galiba, ama ben size bunun icin sebep yaratmadim. Herkes gibi fikrimi paylastim. Saygi verilmez, alinir diyorum, fikrim de budur. Sorun itlaf edip etmemek degil, sorun saygi duyup duymamak.. Neden hemen herseyi saldiri mantigi ile cozuyorsunuz? Bak gene aklima Madimak oteli geldi. Hangi tarafta olursa olsunlar, Turkiye'de insanlar hep yok etme mantigi ile hareket ediyor anladigim kadari ile. Kendinden olmayandan kurtul, yok et onu, ilk akla gelen olmus.. Itlaf? Saygi? nasil bir baglanti kurdunuz anlamak mumkun degil..
Ya sayacaksin, ya yok edeceksin. Ben soylemedim, siz soylediniz.
Lafimin icinde ne ateist, ne hristiyan, ne musluman var. Burada ancak bir kac ateist/deist var, gerisi musluman zaten. Inanclara saygi, derken... Biz burada islama inanak mi, inanmayak mi diye tartismiyoruz ki zaten... Tartisilan kiyafettir. Insanin bir toplumda giyecegi kiyafeti de toplum kurallari belirler. O topluma aykiri giyinen her kim olursa olsun, ister ateist, ister kokten dinci, hepsi de ayni derecede tepki uyandirirlar. Ne saygisi?