ilim Kur'an mı oluyor şimdi? çok müslo bi telefonum var Kur'an ın yazılışını hemen düzeltiyor.
Kontes, bu kızlar cemaat tarafından bu şekilde o güne özel olarak giydirildi. Günlük yaşamlarında daha farklı giyindiklerini düşünüyorum. Çünkü türkiyede böyle bir giyim tarzı pek yok. Neden her yerlerinin kapatılması seçildi o güne özel giyim şekli olarak. Kuran hocası kapalı olur tamam. Açık olmasını beklemiyorum ben oky gibi. Daha çok yüzlerin kapatılmasına şaşırdım. Gözler bile gözükmüyor. Başörtüyü bağlama şekli neden böyle seçildi? Malesef kişisel tercih yok burada. Aynı giyinen bir topluluk var. Bu kadar masumane göremiyorum ben.
bu şekilde görmemiştim. bakın orada bir tane açık bir kadın olsaydı. belki düşüncem değişirdi. yanyana bak ne güzel derdim. 2 resmide inceledim. bir tane yok.
benim savunduğum bu değil. benim savunduğum bir bileşim. yanyana olabilmek. bu şekilde ayrıştırıcı olmamak.
bende ütopya diyorumNiye olmasın demiştim...
ilim Kur'an mı oluyor şimdi?
bu derece saygısız bir insanı kaale almaya bile değmez..müslo hmm nasılda dalga geçiyorsun ya
müslo yerine Müslüman demeye dilin varmadımı?
Kontes, bu kızlar cemaat tarafından bu şekilde o güne özel olarak giydirildi. Günlük yaşamlarında daha farklı giyindiklerini düşünüyorum. Çünkü türkiyede böyle bir giyim tarzı pek yok. Neden her yerlerinin kapatılması seçildi o güne özel giyim şekli olarak. Kuran hocası kapalı olur tamam. Açık olmasını beklemiyorum ben oky gibi. Daha çok yüzlerin kapatılmasına şaşırdım. Gözler bile gözükmüyor. Başörtüyü bağlama şekli neden böyle seçildi? Malesef kişisel tercih yok burada. Aynı giyinen bir topluluk var. Bu kadar masumane göremiyorum ben.
müslo, şakirt falan ben çok severim bu lafları. kusura bakmayın rahatsız olduysanız. ama bu çok dogmatik bir şey ya içiniz de rahatsa rahatsız olmamalısınız. bunu deli birinin deli olmayan birine sen delisin demesi gibi yorumlayınız lütfen.müslo hmm nasılda dalga geçiyorsun ya
müslo yerine Müslüman demeye dilin varmadımı?
ilim Kur'an mı oluyor şimdi?
ne kadar ön yargılısın. benim adıma konuşuyorsun. neden kaçayım. ama tanımam lazım o kişiyi.çok çelişkili bi yorum
şu topikte bile çarşaflılar yadırrganırken aşağılanalırken
yan yana gelince köşe bucak kaçarsınız heralde
herkes dinini istediği gibi yaşar
siz açık olursunuz o kapalı ALLAH ve kul arasında olan bişey bu
ben hiç bi zaman mini giyen birinin inancından asla şüphe etmem ki bu benim haddim değil
lütfen biraz kabuğumuza çekilip düşünelim yaptığımız ne kadar doğru
tartışıyorsakta karşımızdaki kişilerin inançlarını,onurlarını rencide etmeden bunu yapalım
yapanbiliriz umarım herkese sevgiler
bende ütopya diyorum
İnancın nedir bilemem ama farklı bir dinin mensubu olarak bu tip bir ortamı eleştirmek kesinlikle hakkın değil diye düşünüyorum..
şu mesajınada cevap vereyim.
insanlar farklı bir inanca sahipseyada hiçbir inancı yoksa, onlara yanlış gelen şeyi eleştiremezmi.
bumudur. düşünce özgürllüğünden anladığımız.sadece aynı inançtakilermi yanlış olanı söyleyebilir.
yahu anlamıyorum şurAda biri ben ateistim dese eleştirmeyen kalmaz, burda bir dünya görüşü eleştiriliyorsa da bundan kime ne?
ne kadar ön yargılısın. benim adıma konuşuyorsun. neden kaçayım. ama tanımam lazım o kişiyi.
resimde ilim ile ilgili hadis ya da ayet incelemedim, bir şeyler yazıyor kadınların arkasındaki afişte. yani diyorum ki ilim olarak Kur'an o mı kastediyorlar, ilim dedikleri şey kur an mı? yoksa Kur'an kursunda bilimsel bir şey mi varbu ksımda ne demek istediniz anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?