Bu konuyu dalga amaçlı açıp buraya dalga amaçlı yorum yapan insan müsveddeleri...ananız bacınız aileniz yokmu sizlerin.ateist olabilirsiniz ama vicdandamı kalmadı sizde.bu forumdan silin beni ne yaparsanız yapın.sizin gibi iğrenç yaratıklarla aynı platformda olmak midemi bulandırıyor.kimin inancıyla ne hakla dalga geçersiniz siz ya ?? Biz size saldırıyormuyuz inançsız allahsız vicdansız kitapsız soysuz diyormuyuz.siz kimsiniz ya ? Bu günler elbet son bulacak ve o gün bu sözleri yüzünüze tükürerek haykıracağım.sadece sabrediyoruz size..şimdi halaya geçin hadi.zaten yaptığınız başka bişeyde yok....acıyorum yazık..yazık...
Yorumların hepsini okudum okumayada devam ediyorum.birebir tartışmaya girmemek için sabırla yazdıklarınızı bekledim.çarşaflı değilim kendi halinde başörtülü tesettürlü bir kadınım.imam hatip ve ilahiyat mezunuyum.bugüne kadar bu konuları okuyup geçer ,allah hidayet versin derdim.fakat iş dalgaya alaya geçince yazma gereği duydum.
Ha diyeceksinizki ; neden güzel dille yazmadın da; bu şekilde hakaretvari yorumda bulundun ? Açıklayayım hemen..aylar önce yine burada açılan bir konu vardı.bir kadın göğüs ve bacak dekoltesiyle tv'de sunum yapıyordu hüseyin çelik'in söylediği sözler vs o konuya çok ılımlı şekilde yazdığım yorumlar vardı.ve sonra ceza aldım engellendim yazdıklarımdan dolayı..orada hakarette etmemiştim düzgünce konuşuyordum..sonra anladımki ılımlı yaklaşınca anlamıyor bazı insanlar.o yüzden sert yazdım ve bu şekilde hakaretvari yazdım.yaptığım doğru yanlış beni ilgilendirir.tangalı bir bayandan bahsedildi yorumlarda..onuda siz zaten yeterince savunuyorsunuz.bırakında bizde kendi fikrimizdekileri savunalım..
Kısacası bugün aldığım tepkiler olumlu/olumsuz daha çok memnun etti beni..en azından benim gibi düşünen arkadaşlarım varmış burada.kimse özür beklemesin sakın.empati kurup karşı tarafa geçin bakalım kim kimden özür dilemeli.herkese teşekkür ederim.
Evet bir alevimiz eksikti o fotograf konusunda :)) Kaldı ki nem kapacagın yeri ne için denildigine bakmadan iyi bulmuşsun
O senin kuralın bu da bu kadının kuralı..Çok rahatsızsa kapa gözlerini.
Hakaretin babasını yapıp üste çıkmaya çalışmakta ayrı bir komedi
bu yorumlar gerçekten cok masummuş
keşke kapanmakla hersey bitiyor olsa dimi