• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık Sorunu Yasayan Var mi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi gün batimi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar pfb vanish diye bir krem varmş başka bir forumda üyeiğim var,orda bir arka doktor tavsiye etmş ve çok işe yaramış.batıkları kaybolmş.ben şahsen kullanmadım ama bakmayı düşünüyorum çünkü bnm de çoook batığım var.googla yazınca sitesi fln çıkıo,bir de ben de o kese gibi eld,venlerden kullanıorum ve o da gaye iyi oldu.hepsini geçirmedi ama eskiye göre daha iyi bacaklarım.süprizzzzz

Valla ben de kese uyguluyorum her banyoda ve banyodan sonra biraz ponza taşıyla masaj yapıyorum ardından da limon suyu sürüyorum.Lekeler için de limon suyu ve sirkeyi karıştırıp pamuka batırıp problemli bölgeleri siliyorum,hemen olmasa da yavaş yavaş etki ediyor,eskiye göre çok daha iyi.yerimseniben a.s

lazerle kalici tedavisi varmis arama motorlarindan yardim alip bakabilirsin yerimseniben

merhaba hanımlar, düzenli kese, nemlendirici, zaman zaman da limon suyu kürüyle batıkları azaltmayı bir nebze olsun başardım fakat çıkarmaya uğraştığım zamanlardan kalma izler maalesef geçmiyor. önerebileceğiniz bir yöntem var mı:(

canım aynısı bendede war malesef dermatolojiye gittim bi kaç sefer ilaç werdi ama kremler fln ama işe yaramıyo en son 2 gün önce yine gittim başka bi dr.a yapılcak bi şey yok kıl kökleri zayıf ondan çıkamıyolar bunu geçiricek bi ilaç yazamam yok çünkü dedi.:(bende kendi kendime çözümler arıyorum kese yapmayı deniyorum,jiletle alıyorum güçlenisnler die... artık deneye deneye buluruz inş.bndede elimle sıkınca sivilce gibi içinden bişey çıkıyo sonra içte kalan kıllar çıkıo sendede öle dimi.?:(

bende de seninki gibi ne kadar sinir bozucu yaaasenağlamasenağlamasenağlama

ben de epilasyon aletiyle alıyorum aynı sorun oluyo,ooofffff ne yapıcaz yaz geldi....iğneyle denedim bu sefer yara yara oldu..senağlamasenağlamasenağlama

arkadaşlar merhaba benim de bacaklarımda batıklar vardı komşum kuaför bana bir süre jiletle al dedi sonra ağda yaptı ve ağda yaptıktan sonra bir sprey sıktı spreyin adı taracan batık için derseniz kuaför malzemeleri satan yerlerde var ve çok pahalı da değil ben 22 liraya aldım,gerçekten etkili benim batıklarım düzelmeye başladı.

ben de epilasyon aletiyle alıyorum aynı sorun oluyo,ooofffff ne yapıcaz yaz geldi....iğneyle denedim bu sefer yara yara oldu..senağlamasenağlamasenağlama
canım işine karışmak gibi olmasın ama epilasyon aletiyle kesinlikle alma. zaten bu epilasyon aleti adeta bir cilt düşmanıdır. uzman bir dr dan dinlemiştim cımbız ve epilasyon aleti kıl köklerinin patlayıp yayılmasına sebeb oluyormuş. o yüden en iyi yöntem ağda yada iple alma. ozaman böyle bir problemle karşılaşmazsın. canım biraz sabredersen o batıklar kendiliğnden geçer. cildin dinlenmesine izin ver.

Benim batıklarım cok derinde,özellikle bikini bölgesinde ve alt bacakta,arada iğneyle deşeliorum o uzun kıllar nereden çıkıyor hayrete düşüyorum.Kırmızı nokta nokta hep bacaklarım ve bikini bölgem.Görüntü faciası.Batıkları engelleyemiorum ama saklayabiliyorum,Bacak fondöteni kullanıyorum.hafif bronzda gösterior,nokta leke ne warsa kapatıyor,tavsiye ederim.Airbrush die geçior ismi,sally hanson in ki güzel

Bende de batık sorunu var. Kollarımı alıodum ağdayla orda bile oluodu, makinayla aldığımdan beri kollarım düzeldi ama bacaklarıma bi çare bulamadım. Lazer epilasyonu batıklara iyi geliomuş ama onun içinde güvenilir bir yer bulmak lazım

Batıklar için stopingrow batık spreiyi diye bi ürün var ekolayda bi haberde okumuştum 1 ay oldu alla kullanıyorum gayet iyi baya azaldı batıkalrım.

batıklar ve kırmızı noktalar bendede vardı ama inanılmaz derecede çok fazlalardı burda okudum bende epilasyon yaptıktan sonra limon suyu yaptım bacaklarıma feci yanma ve kaşıntı oldu acayip derecede ama sonrasında kıpkırmızı halde belirginleştiler ertesi sabah kalktığımda eser yoktu dayanabilirim derseniz mutlaka öneririm bende çok azaldılar bi iki tane iz kaldı sadece kesin çözüm

geçen sene bende çok batık vardı iğneyler çıkarıyordum ama yaptığıma bin pişman oldum çok kötü iz yaptı birde yaz ayındaydı etek filan giyemedim yaz günü pantolonlarla dolaştım hep gerçekten çok belli oluyordu birde ben ağdayla ve makineyle almaya üşendiğim için sürekli jiletle alıyordum ama ağdayla alınması daha iyi şimdi ağdayla alıyorum akıllandım artık batık derdimde azaldı yok denilecek kadar az şuanda inş onlardanda kurtulurum ponza taşıda işe yarıyor onunla oval hareketlerle hafiften yaparsanız batıkar yok oluyor zaten.

Kızlar bende batıklardan çok şikayetçiyim,birde dayanamayıp oynuyorum yara oluyor ve izleri kalıyor kabul ya tam hele de yazın.Gittiğim son doktor bana expigment ve stafine pomad verdi expigment lekelerin rengini açıyormuş stafine de yara geçirici antibiyotik her akşam sürüyorum henüz iki gün oldu ama gelişme olur olmaz paylaşacağım sizlerle.

arkadaşlar bende de çok vardı bunu kesin çözümü LAZER EPİLASYON şuan bacaklarımı çok seviyorum mutlaka deneyin YÜZDE YÜZ ÇÖZÜM SAĞLIYOR.

ağda yaparken bezi iyi çekilmediğinden batıklar olur genelde.eğer bacaklarında cok batık var ise bir kere mahsus olarak jilet yap.daha sonraki günlerde kücük bonza taşları vardır sunger gibi olanlardan diyorum..onunla bacaklarına oval şekiller ciziyormuş gibi cok hafif masaj yap ..batıklarının duzeldigini göreceksiniz

jilet ile alınca batıklar geçiyor mu..

bende yıllarca batık sorunuyla uğraştım ama sonunda kurtuldum
benim için tek geçerli yöntem jilet oldu.epilasyon aletleri ve daha sonra o batıkları sıkarak çıkartmaktan dolayı olduğunu düşünüyorum.dermatoloğa da gittim ilaçta kullandım peeling,ağda,ponza taşı herşeyi denedim ama tek jiletle geçirebildim ama ben herhangi bir köpük jel kullanmıyorum alırken sert alıyorumki derimi soysun alırken diye.aldıktan hemen sonra krem sürersem cildim hassas olduğundan biraz kızarıyor ama daha sonra geçiyor belki sizde böyle bir sorun olmaz.
jilet evet tüyleri sert çıkartıyor ve malesef ertesi gün azda olsa tekrar çıkıyorlar ama batık batık kahverengi kırmızı lekeli tüysüz bi bacaktan daha kötü değildir diye düşünüyorum.iki üç günlüğüne bir yere gidiceksem ağda yada makine kullanıyorum onun haricinde 2 yıldır jilet.
birde solaryum var girebilecekler için onuda tavsiye ederim vücuttaki sivilce ve benzeri kızarıklıkları yok etmekte birebir. ben yaza girmeden bi gireririm o bana yeter.tabi cilt için zararlı bir şey olduğundan aşırıya kaçmamak gerekli. o size kalmış birşey ama tek jilet de olsa bende işe yaradı .
zor bişey etek,elbise, şort giymekten çekinirdim bende. özellikle yazları bazen fondöten bile sürerdim.
umarım sizlerede iyi gelir.

yıllarca iğneyle oydum oydum iz bıraktım üstelik iltihaplı deri altından çıkanlar bazen öyle uzun ki inanamıyordum. kese falan hepsi geçici tek yol maalesef epilasyon. ben IPL lazer yaptırdım 4-6 seans okadar pahalı değil aslında, paket aldığınız için, üstelik okadar rahatsızsanız bikaç ay biriktir yaptırırsınız. kıllar bitmiyor fakat batıklar %90 bitiyor, izler için sonrasında banyoda kese ve nemlendirici kremler losyonlar çok işe yaricaktır. lütfen başka şeylere para harcamayın daha az tutar belki ama boşa zaman kaybı. sadece lazerle kurtulabilirsiniz.

ah ahh. bendede var aynı sorun ponza taşı mantıklı geldi bana bende denycem :)

ben de ileri seviyede batık sorunu var öyle ki yıllardır etek giyemiyorum,jilet önerisini ben de aldım ve kullandım ama hiç bi yararı olmadı üstüne üstlük sertleşen kıllarım çıkarken cildimi daha da zedeledi..kese ve ponza taşını da denedim onlar da işe yaramadı,sorunun ben de olduğunu biliyorum en son limon ve tuzu denicem.çok acımasına rağmen kesin sonuç veriyomuş,umarım limon bana da yardım eder :(

Back