• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık Sorunu Yasayan Var mi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi gün batimi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de ileri seviyede batık sorunu var öyle ki yıllardır etek giyemiyorum,jilet önerisini ben de aldım ve kullandım ama hiç bi yararı olmadı üstüne üstlük sertleşen kıllarım çıkarken cildimi daha da zedeledi..kese ve ponza taşını da denedim onlar da işe yaramadı,sorunun ben de olduğunu biliyorum en son limon ve tuzu denicem.çok acımasına rağmen kesin sonuç veriyomuş,umarım limon bana da yardım eder :(

ben bebe yagına bagdem yagını karıstırdım ve sürdüm bacaklarıma ve cok iyi geldi.bı kac hafta da yararını göreceksınız.kime tavsıye ettıysem tesekkur ettıler cok etkılı bı yontem

tavsiyen için teşekkür ederim bunu da deneyeyim bi umarım iyi gelir... :)

ben bebe yagına bagdem yagını karıstırdım ve sürdüm bacaklarıma ve cok iyi geldi.bı kac hafta da yararını göreceksınız.kime tavsıye ettıysem tesekkur ettıler cok etkılı bı yontem
bu arada nasıl kullandığını da belirtebilir misin?

ya bişii sorucam jiletle alın geçer fln demişsiniz peki jiletle alınca daha çok çıkmıo mu yada sertleşmio mu kıllar?çünkü benim bacaklarım jiletle ala ala çok kötü oldular hem kalınlaştılar hemde çoğaldılarsenağlama o yüzden artık jileti elime bile almıorum bende makine kullanıorum ve ne yazık ki benimde batık problemim war..kese yapınca baya çıkıolar fakat bu sıcaklarda terden hergün kese yapmak gerekio o da olmuo yoruluorum resmen kese yaparken..ay keşke kesin bi çözüm olsa da kurtulsak bu dertten..

cıks jileti nasıl kullandığınla ilgili eğer banyoda ıslak olarak kullanırsan dediğin gibi oluyor. ama kuru kuru ve tüylerin tersine doğru yaparsan hem azalıyor hem inceliyor. o zaman da tek sorun işte erken çıkıyo bu arada jilet olarakta öyle banyo jileti falan kullanmamalısın iki bıçaklı üç bıçaklı jiletler varya ciddi ciddi onlardan almalısın onlar hem cildi tahriş etmiyor hem de tüyleri daha derinden alıyor

badem yağı tüyleri çoğaltan bişey ama bu yüzden saçlara sürüyolar ya o nasıl olacak o zaman:44::44::44::44::44:

ağdadan önce kese yap hem derin incelmiş olur. ağda da deriyi temziliyo biraz bi de haftada 2-3 kere düzenli keseleyip nemlendirici sür. cilt kuru olunca kılın çıkması zor oluyomuş bana gittiğim güzellik salonunda sölediler. umarım işine yarar. kremi ihmal etme;)

evet keseyi ben deduymuştum

cıks jileti nasıl kullandığınla ilgili eğer banyoda ıslak olarak kullanırsan dediğin gibi oluyor. ama kuru kuru ve tüylerin tersine doğru yaparsan hem azalıyor hem inceliyor. o zaman da tek sorun işte erken çıkıyo bu arada jilet olarakta öyle banyo jileti falan kullanmamalısın iki bıçaklı üç bıçaklı jiletler varya ciddi ciddi onlardan almalısın onlar hem cildi tahriş etmiyor hem de tüyleri daha derinden alıyor

ama jilet kılları çoğaltmaz mı

ağdadan önce kese yap hem derin incelmiş olur. ağda da deriyi temziliyo biraz bi de haftada 2-3 kere düzenli keseleyip nemlendirici sür. cilt kuru olunca kılın çıkması zor oluyomuş bana gittiğim güzellik salonunda sölediler. umarım işine yarar. kremi ihmal etme;)

Konu açılalı uzun zaman olmuş.Ancak yukarda yanlış bilgi vermişsin Nosey. Derin incelmiş olur demişsin. En kötü şey deri incelmesidir, daha hassaslaşır deri incelirse, yıpranır, kızarır, güneşe karşı daha zayıf olur.

Benimde bacağımda var kılın içten büyümesi. Prof. bayan doktora gittim üniversitede. Dedi ki : " Lazer e git ". Bunu denicem.Ama geçeceğini sanmıyorum.

evet keseyi ben deduymuştum

Kardeş deri incelmesi iyi bir şey değil. Tam tersi kötü birşey. Cilt tehlikelere daha açık olur, yanma, kızarma, güneşten etkilenme, en ufak darbede morarma vs. vs.

Kılın cilt altında büyümesi , ilerlemesi konusuna bakan Kayseri yada Konya idi sanırım bir uzman doktor varmış. Ameliyatla kıl köklerini alıyormuş. Bir daha olmuyormuş kılın içte büyümesi. internette bir sitede okumuştum. Ama kaydetmedim isim ve adresi. Bilen var mı ? Böyle bir tedaviyi olan iyi gelen var mı ?

bacaklar için tavsiye edebileceğiniz kullanıp cok memnun kaldıgınız nemlendırıcıler varmı varsa adlarını soyleyebılır mısınız ?

Back