• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık Sorunu Yasayan Var mi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi gün batimi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım batık sorunu işte peeling uygula ve ağda yapmaya özen gster makine batık yapıyor bnmde var ama artık kullanmıyorummmmmm

o bahsettığınız tas olayını bende duydum hatta gecen gun bı tv proramnda kadının bırı yenı cıkan 'bıtkıderman' urununu tanıtırken uygulamanın nasıl yapılcagını gosterdı ve daha sonra topuk tasına benzer bı tasla uygulama yaptıgı bolgeyı hefıfce surttu boylelıkle vucut ölü derılerden ve batıklardan kurtuluyomus sonucta tas surterken kıl donmesı olan derının uzerını acıyo. bana mantıklı gıbı geldı...

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum umarım güzel vakit geçiririz

benim bir sıkıntım var herkeste de vardır muhtemelen
bacaklarımı aldıktan sonra batık oluyor ne yapmam gerek lütfen yardımlarıızı bekliorum
şimidilik hoşçakalın

sana çok basit ama çok kolay bir tawsiye JİLET kullan tek batık kalmıyor gerçi benim sert we çok koyu renkli diil tüylerim o yüzden jilet sonrasndan rahatsız diilim ama sen daha zorlu bir tüy yapısına sahipsen rahatsız olabilirsin

aprilcim onu bana söylediler ama ben güvenemeedim ya dahada çoğaltırsa zaten yeterince var :)

canım bende oluyor.ağda sonrası pek olmuyor ama genelde epilatörle aldığımda oluyor.sen ne ile alıyorsun?

arkadaslar batik diye neye diosunuz siz:uhm:

canım tüyler alındıktan sonra tekrar uzamaya başladıklarında bazıları derinin altında kalıyor.ağda yapsanda gelmiyor.buna batık deniyor işte.tam bir bela yani...

bende de var. bir çözüm duydum ama dend-emedeim.
tend skın losyon bu işe yarıyormuş. henüz almadım. eczanelerde var.

canım tüyler alındıktan sonra tekrar uzamaya başladıklarında bazıları derinin altında kalıyor.ağda yapsanda gelmiyor.buna batık deniyor işte.tam bir bela yani...

heaaaa anladim ben onu:1closedeyes:
evet cok uyuz ediyor insani cözüm nedirki jilet denmis zaten cogunlukla
jilet kullaniyorum ve yine oluyor:kızgın:

Arkadaşlar Benim Kuaförüm Batiklarla Ilgili Birşey Söyledi Ve Hoşuma Gitti.
Ciltte Batik Olmasi Tüylerin Cilizlaştiği Anlamina Geliyormuş. Batik Olan Yerde De Tüy çikmiyomuş Sonra.
çare Için Bol Bol Kese Yapin

Arkadaşlar Benim Bir Doktor Arkadaşim Da Bir Krem önerdi Ihtiyol Pomad Isimli ;çokta Ucuz Ben 1.7 Ytl Ye Aldim..işe Yaradi Benim Batiklar özel Bölgemdeydi çok Rahatsiz Ediyordu şimdi Azaldilar Baya+ Bu Krem Antibiyotikte Içeriyor Buda Batiğin Neden Olduğu Iltiaba çok Iyi Geliyor..ama Ben Epilasyon Aletini 15 Günde Bir Uyguluyordum şimdi Ise Daha Nadir ,ayda Bir Kullaniyorum..ancak Bu şekilde Azalttim..ha Bu Araad Ihtiyol Pomad In Kokusu Kötü Ve çamaşiriniza Lekeyapabilirben Onun Için Kremi Sürüp üzerinede Peçete Koyuyorum,çamaşirimla Direkt Temasini Engelliyorum..sevgilerimle

Arkadaşlar Benim Doktor Arkadaşim Bana Ihtiyol Pomad Isimli Bir Krem önerdi Bana Iyi Geldi..çokta Ucuz Ben 1.7 Ytl Ye Aldim.+ Bu Krem Antibiyotikte Içeriyor Ve Böylelikle Batiğin Ypol Açtiği Iltihabi Ve Kizarikliğida Azaltiyor,ancak Kötü Bir Yani>>>kokusu Ve çamaşira Leke Yapmasi ,bende Kremi Sorunlu Noktaya Uygulayip üzerinede Peçete Koyup,çamaşirimla Temasi Azaltiyorum..birde Ben Epilasyon Aletini 15 Günde Bir Kullaniyordum Artik Ayda Bir Falan Kullaniyorum Oda Baya Faydali Geldi Bana ..sevgilerimle..

Arkadaşlar Benim Doktor Arkadaşim Bana Ihtiyol Pomad Isimli Bir Krem önerdi Bana Iyi Geldi..çokta Ucuz Ben 1.7 Ytl Ye Aldim.+ Bu Krem Antibiyotikte Içeriyor Ve Böylelikle Batiğin Ypol Açtiği Iltihabi Ve Kizarikliğida Azaltiyor,ancak Kötü Bir Yani>>>kokusu Ve çamaşira Leke Yapmasi ,bende Kremi Sorunlu Noktaya Uygulayip üzerinede Peçete Koyup,çamaşirimla Temasi Azaltiyorum..birde Ben Epilasyon Aletini 15 Günde Bir Kullaniyordum Artik Ayda Bir Falan Kullaniyorum Oda Baya Faydali Geldi Bana ..sevgilerimle..

güzelim bu kremi ne zaman sürüyosun.makineyle aldıktan sonra mı yoksa hergün mü bide sürüp yıkıyormusun yoksa cildindemi kalıyo.cevap verirsen sevinirim ya bendede çok batık özelliklede bacaklarımda.

evet benim de batık problemim var. bacaklarımdakiler geçti gibi ama bikini bölgesindekiler geçmiyor. oynayıp iz yapmamak lazım. eğer olursa bepanthen sürün, bayağı faydası oluyor. deniztuzuyla keselenmek işe yarıyor çok. ben denedim.
bir de dediğiniz bu pomad nasıl kullanılıyor acaba? eczaneden reçetesiz alabiliriz herhalde di mi? ben skin ingrow go kullanmıştım. o bayağı çıkarttı ama çok işe yaramadı.

bende de çok oluyo ve beni deli ediyolar bend ayanamayıp kurcalıyorum cımbızla almaya çalışıyorum bidaha da yara oluyo valla çözüm bulmayı ben de çok isterim

İhtiyol bildiğiniz kara merhem kıl dönmelerinde kullanıyor bendede sürekli bulunur ama iltihaplanınca kullanıyorum birde ayrıca doktor bir tane daha yazdı o da içinde eritiyo...Ayrıca bikini bölgesinde ki batıklar sürtünmeden dolayı çok oluyor arkadaşlar sürekli çamaşırla temas halinde kese iyi çözüm tersine doğru birde peeling:)

banada kuaförüm banyodan sonra ponza taşı yapmamı önermişti çok bastırmadan ponza taşı yapıyorum batıklarr hep çıkıyor ama biraz yanma oluyor 5-10 dk sonra yanmada geçiyor

Back