• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık Sorunu Yasayan Var mi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi gün batimi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım bende aynı sorundan dertliyim..ama çözümünü bulmuşta değilim en eski izim 3 senelik bu zamana kadar geçmediyse bundan sonrada geçmez heralde:1no2::bbo:

aynı dert malesef sir ağdaya başlamayı düşünüyorum

Bende de aynı sorun kıl dönmesi....
Arkadaşlar bir dermatoloğun web sitesi war yeni keşfettim, her türlü cilt sorununuz hakkında soru sorup yanıt alabiliyorsunuz. Bu lekeler için de yeterli soru yanıtlar war aslında orda. Onlara bakabilirsiniz. Ancak burda link wermem doğru olur mu bilmiyorum...

Ben bir de size benim uyguladığım şeylerden bahsedeyim. Derideki yüzeysel batık izleri için hergün ayrı ayrı gülsuyu, elma suyu, limon ve E witamini içeren herhangi bir nemlendirici uyguluyorum. Madecassol ya da bepanthen de olabilir. Gerçekten çok derin değilse zamanla faydasını görürsünüz.

arkadaşlar selam, size bu konu ile ilgili ufak bir önerim var ben uygulamaya başladım izler gidremi bilmem ama cilt pammuk gibi oluyor

bir kap toz şeker ve yumurta beyazını karıştırın vücuda sürün. Biraz bekledikten sonra ovalayarak çıkartın. Duş aldıktan sonra bi limonun suyunu masaj yaparak cilde sürün kuruyunca üzerine bebek pudrası sürüp o gece öyle kalın sabah duş alın.

Umarım faydasını görürsünüz sevgiler

ben bepanthen kullandım bi ara çok fazla olmasada biraz lekenin rengini açmıştı :uhm:

aynı sorun bende de var kese mese işe yaramıyor ben haftada bir kere mutlaka kese yaparım ama nafilee
en iyisi o kıllara hiç dokunmamak dokundukca yara oluyo.bende artık bayondan sonra ve kılları aldıktan sonra bepanten sürüyorum şimdi leke daha az

Kurabiye,
dur da biraz da ben mutlu edeyim seni; bende de aynı sorun var!...:(
hamileyken hep jilet kullandım canavar gibi güçlendiler ve dışarı çıktılar, ilginçtir o sırada ağdayı denediğim bir bölgede artık tek bir kıl bile çıkmıyor ve cilt tertemiz ama diğer kısımlarda (karnım burnumdayken dayanamamıştım acıya ağdayı sürdüremedim) aynı sorunu yaşıyorum hala

Siz mutlu olun diye alin bir tane dahaaaa....:)))))
Bendede ayni sorun var ben makine yapiyorum ee tabii sonra cikmayan tuyleri gorunce insan illa kurcaliyor...Ve leke birakiyor.Kese biraz iyi geliyor gibi ama tabiiki cozum olmadigini ogrendik buradanda...

"ayl@ Kurabiye,
dur da biraz da ben mutlu edeyim seni; bende de aynı sorun var!...:(
hamileyken hep jilet kullandım canavar gibi güçlendiler ve dışarı çıktılar, ilginçtir o sırada ağdayı denediğim bir bölgede artık tek bir kıl bile çıkmıyor ve cilt tertemiz ama diğer kısımlarda (karnım burnumdayken dayanamamıştım acıya ağdayı sürdüremedim) aynı sorunu yaşıyorum hala"

Ama aylanin yazdigi ilginc geldi bana...Hamileyken agda denedigi yerde cikmamis ya; bak senin yuzunden bu tuy probleminden kurtulma belasina bir dogum daha yapicam...:Roflol::Roflol::Roflol:

Aynı sorunu bende yaşıyorum kalan kalıyor yapacak birşey yok...

Aynı saoun bendede var amaaan boşwerdim artık baktıkça sinirlerim bozuluyor.Tüyler derini altında kaldıkça elime alıyorum bir iğne delik değik ediyorum bacağımı şimdi yara bere içinde bronzlaştım o lekeler dahada çok belli oldu.Aman aman sakın kızlar siz siz olun o batıkları çıkarmaya çalışmayın bende kendimi tutmaya çalışıyorum artık bacaklarıma bakmamaya çalışıyorum.Yoksa hemen elim iğneye gidiyor:))

sanırım en ıyısı bol bol kese yapmak nede olsa ölu derı gıder alltan kıllarda cıkar gıbı gelıyo..

selam arkadaşlar bende makinayla alıyorum ve aynı sorun bendede var.sebebi tüylerin güçsüz oluşundan deri üstüne çıkamamasıymış.evet jilet onları çıkarır ama neden hazır güçsüzlenmiş bir tüyü coşturalım ki.
arkadaslarında dediği gibi kese ama bunun için cok güzel bir ürün var .ben kaplıcadan aldım ama marketlerdede gördüm.banyo eldiveni yada selülit eldiveni diye satılıyor.bildiğiniz eldiven elinize takıp sabunlayın hem sabunlanırken hemde acayip keseleniyorsunuz.kullanımıda kolay sert bi eldiven.benim bacaklarıma iyi geldi biraz düzeldiler.

bende makine kullanıyorum.bendede aynı sorun var. önceleri iğneyle çıkartırdım. öyle yara iz falan olmadı. ama artık bıraktım. offff içerde kalan kalsın birde onlarlamı uğraşacağız yaaaaa:oklava:

Bende de var maalesef,düzeltmek için henüz bi şey yapmadım,kese yapayım bari.

slm kızlar bacaklarımda batık oluyo eskiden böle bi problemim yoktu taki makineyle almaya başlayana kadar şuanda berbat durumdalar yara gibi ben de sürekli onlarla uğraşıyorum cildiye uzmanına gittim bi işe yaramadı son çare ingrow go aldım doktorumun alma onlar para tuzağı demesine rağmen senağlama sonuç hiç bi işe yaramadı werdiğim parayla kaldım demem o ki böle bi problem yaşayan varsa sakın merak edip de o kadar para verip bu tür kozmetik ilaçlar almasın bu arada çözümünü bilen varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum...:1no2:

aynı problem bendede var malesef bende makine kullanıyorum ama ondan öncede vardı yani ne kullanırsam kullanıyım (bütün epilasyon yöntemlerini denedim diyebilirim)bu problemden kurtulamadım,başka bir önerisi olan varsa çok mutlu olurum

canım bence hemen makine kullanmayı bırak ve çok zor ama iki ay kadar da alma... bırak hepsi uzasın sonra da ağdayla alırsın... başka türlü düzelmez heralde... :sm_confused:

bellacım walla yıllardır uğrasıorum bu problemle 3 yıl önce basladı makinayla alıodum 2 yıldır kullanmıorum makina jilet yaptım bi süre olmadı ağda yaptım olmadı bi türlüdüzelmiodoktorum karışım hazırlattı alkol falan wardı o da gecirmedi artık eteklerimi unuttum resmen giyemiorum kızlar cidden makinayla almayın mafedio benden sölemesi çünkü kılları kırıyomus kılın biri içerde kalıo biri cıkabilio off oofff önerilerinizi bekliorum

Arkadaşlar batık genelde makineyle alınca oluyor sanırım.Epilasyonu yaptıktan bir gün sonra sIkI bir kese yapın bacaklarınıza ya da peeling şansınız var sa yapın,ölü hücreleri temizleyin güzelce,o zaman batık olmuyor ben bu şekilde arındırdım bacaklarımı.Deneyin belki sizde de işe yarar...

Back