- 14 Mart 2007
- 269
- 2
- 118
- Konu Sahibi gün batimi
bendede aynı sorun var maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aynı sorun bende de var ama ben kendimce bi yöntem geliştridim makinayla aldıktan 2 yada 3 gün sonra tekrar jiletle alıyorum jilet o batıkların üstündeki deriyide alıyor böylece pürüzsüz oluyo sadece jiletle almakda çözüm diil ama makina ve jilet arkadaşlığını öneririmnaniknanik
geçen gün hangi bölümdeydi okumuştum masaj eldiveni batıklara iyi geliyor diye bu günde aslında teşekkür için konuyu ararken burayı gördüm. Arkadaşlar market ismi vermek sakıncalımı bilmiyorum (hani bildiğimiz heryerde olan kanguru amblemli ) 5.75 ytl ye selülif yazan iki adet eldiven banyo eldivenide deniyor selülitede iyi geliyormuş ben özellikle batıklar için aldım yıllardır çektiğim batıklardan ilk banyoda neredeyse kurtuldum şiddetle tavsiye ediyorum ve cildim nemlendirici sürmediğim halde yumuşacık oldu. sizede faydası olur inşallah....:teytey:
canım bu banyo eldiveni kanın hareket etmesinide sağlıyo dolayısıyla ciltte yenilenme güzelleşmede olur dene derim.canım senin adına cok sewindim darısı başımıza inşlh bizler de kurtuluruz yalnız benim bacaklar berbat durumda çok oynadığım için çıkamayan kıllarla izler oldu çok bana da iyi gelir mi acaba bu eldiwen seninde izler varmıydı :1no2:
bu eldiveni denersen hergün kese yapmak zorunda kalmazsın inan kullanım olarakta güzel bildiğin eldiven gibi giyiyorsun köpürtüyosun masaj yapar gibi ovalanıyorsun. Sana katılıyorum jilet berbat bir kaç kez yaptım çooook eskiden kesinlikle tavsiye etmiyorum.ya bişii sorucam jiletle alın geçer fln demişsiniz peki jiletle alınca daha çok çıkmıo mu yada sertleşmio mu kıllar?çünkü benim bacaklarım jiletle ala ala çok kötü oldular hem kalınlaştılar hemde çoğaldılarsenağlama o yüzden artık jileti elime bile almıorum bende makine kullanıorum ve ne yazık ki benimde batık problemim war..kese yapınca baya çıkıolar fakat bu sıcaklarda terden hergün kese yapmak gerekio o da olmuo yoruluorum resmen kese yaparken..ay keşke kesin bi çözüm olsa da kurtulsak bu dertten..