• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık Sorunu Yasayan Var mi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi gün batimi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar aynı sorun bende de var ama ben kendimce bi yöntem geliştridim makinayla aldıktan 2 yada 3 gün sonra tekrar jiletle alıyorum jilet o batıkların üstündeki deriyide alıyor böylece pürüzsüz oluyo sadece jiletle almakda çözüm diil ama makina ve jilet arkadaşlığını öneririmnaniknanik

Kızlar aynı sorun bende de var ama ben kendimce bi yöntem geliştridim makinayla aldıktan 2 yada 3 gün sonra tekrar jiletle alıyorum jilet o batıkların üstündeki deriyide alıyor böylece pürüzsüz oluyo sadece jiletle almakda çözüm diil ama makina ve jilet arkadaşlığını öneririmnaniknanik

slm coquette jileti aşağı doğru mu yukarı doğrumu yapıosun doktor bana mutlaka aşağı doğru yao demişti ama o da bi işe yaramıodu ve ben baya oynadım bu batıklarla izler var onları nasıl geçirebilirim kızlar bunun için kullandığınız şe yarayan bi ilaç var mı?:1no2:

evet bende yukarı doğru yani tüylerin çıkış yönünün tersine doğru yapıyorum ama sakın traş köpüğü kullanmayı unutmayın yoksa çok kötü oluyo bol köpüklü olsun bütün ölü deriyi atıcaktır ohh mis gibi oluyo teniniz:1hug:

Ama aylanin yazdigi ilginc geldi bana...Hamileyken agda denedigi yerde cikmamis ya; bak senin yuzunden bu tuy probleminden kurtulma belasina bir dogum daha yapicam...:Roflol::Roflol::Roflol:[/QUOTE]

çocuğum kolay büyüseydi, ikici çocuk fikri bu nedenle bile cazip gelecekti, dene bence:)

ya ben her banyoda keseyle hatur hatur keselerim bacaklarımı ama bi bende mi etkilemiyo bu kese?? batıklardan ben de bıktım...

farklı yöne bakıyolar :Roflol: ya zaten adımı kullanan bi üye de var offf kopyacı muamelesi görcem yakında senağlama

pamukprenses ikimizinde resmi ayniymis:1shok::dilcikar:

kabak lifi çözüyor bunu hem selülitleri de yok ediyormuş aktardan alın kabak lifi ucuzda

Malesef bendede bu sorun var,canım.Ben epilatörle alıyorum,sonra deri altı tüyleri iğneyle çıkarıyorum

geçen gün hangi bölümdeydi okumuştum masaj eldiveni batıklara iyi geliyor diye bu günde aslında teşekkür için konuyu ararken burayı gördüm. Arkadaşlar market ismi vermek sakıncalımı bilmiyorum (hani bildiğimiz heryerde olan kanguru amblemli ) 5.75 ytl ye selülif yazan iki adet eldiven banyo eldivenide deniyor selülitede iyi geliyormuş ben özellikle batıklar için aldım yıllardır çektiğim batıklardan ilk banyoda neredeyse kurtuldum şiddetle tavsiye ediyorum ve cildim nemlendirici sürmediğim halde yumuşacık oldu. sizede faydası olur inşallah....:teytey:

bnde normalde hep ağda kullnardım acil durumlarda makine kullnyrm. ve dedğinz gbi batık oluyo.bn bnu hallettim braz uzamasnı bkldm. bazı batıklarıda çkardm. snra ağdaya devam ettm. şu an nerdyse hiç batık yok.bnce çözmü ağda makineyi acil durumlar dışnda kullanmayın.zamanla azalma bile oluyor.

geçen gün hangi bölümdeydi okumuştum masaj eldiveni batıklara iyi geliyor diye bu günde aslında teşekkür için konuyu ararken burayı gördüm. Arkadaşlar market ismi vermek sakıncalımı bilmiyorum (hani bildiğimiz heryerde olan kanguru amblemli ) 5.75 ytl ye selülif yazan iki adet eldiven banyo eldivenide deniyor selülitede iyi geliyormuş ben özellikle batıklar için aldım yıllardır çektiğim batıklardan ilk banyoda neredeyse kurtuldum şiddetle tavsiye ediyorum ve cildim nemlendirici sürmediğim halde yumuşacık oldu. sizede faydası olur inşallah....:teytey:

canım senin adına cok sewindim darısı başımıza inşlh bizler de kurtuluruz yalnız benim bacaklar berbat durumda çok oynadığım için çıkamayan kıllarla izler oldu çok bana da iyi gelir mi acaba bu eldiwen seninde izler varmıydı :1no2:

ya bişii sorucam jiletle alın geçer fln demişsiniz peki jiletle alınca daha çok çıkmıo mu yada sertleşmio mu kıllar?çünkü benim bacaklarım jiletle ala ala çok kötü oldular hem kalınlaştılar hemde çoğaldılarsenağlama o yüzden artık jileti elime bile almıorum bende makine kullanıorum ve ne yazık ki benimde batık problemim war..kese yapınca baya çıkıolar fakat bu sıcaklarda terden hergün kese yapmak gerekio o da olmuo yoruluorum resmen kese yaparken..ay keşke kesin bi çözüm olsa da kurtulsak bu dertten..

canım senin adına cok sewindim darısı başımıza inşlh bizler de kurtuluruz yalnız benim bacaklar berbat durumda çok oynadığım için çıkamayan kıllarla izler oldu çok bana da iyi gelir mi acaba bu eldiwen seninde izler varmıydı :1no2:
canım bu banyo eldiveni kanın hareket etmesinide sağlıyo dolayısıyla ciltte yenilenme güzelleşmede olur dene derim.

ya bişii sorucam jiletle alın geçer fln demişsiniz peki jiletle alınca daha çok çıkmıo mu yada sertleşmio mu kıllar?çünkü benim bacaklarım jiletle ala ala çok kötü oldular hem kalınlaştılar hemde çoğaldılarsenağlama o yüzden artık jileti elime bile almıorum bende makine kullanıorum ve ne yazık ki benimde batık problemim war..kese yapınca baya çıkıolar fakat bu sıcaklarda terden hergün kese yapmak gerekio o da olmuo yoruluorum resmen kese yaparken..ay keşke kesin bi çözüm olsa da kurtulsak bu dertten..
bu eldiveni denersen hergün kese yapmak zorunda kalmazsın inan kullanım olarakta güzel bildiğin eldiven gibi giyiyorsun köpürtüyosun masaj yapar gibi ovalanıyorsun. Sana katılıyorum jilet berbat bir kaç kez yaptım çooook eskiden kesinlikle tavsiye etmiyorum.

arkadaşlar pfb vanish diye bir krem varmş başka bir forumda üyeiğim var,orda bir arka doktor tavsiye etmş ve çok işe yaramış.batıkları kaybolmş.ben şahsen kullanmadım ama bakmayı düşünüyorum çünkü bnm de çoook batığım var.googla yazınca sitesi fln çıkıo,bir de ben de o kese gibi eld,venlerden kullanıorum ve o da gaye iyi oldu.hepsini geçirmedi ama eskiye göre daha iyi bacaklarım.süprizzzzz

Derya Baykal'dan bir formül :

limon , greyfurt , kivi gibi meyve özlerini deniz tuzuyla karıstırıp sorunlu bölgeyi ovuyoruz geceden yapıp yıkamazsanız daha etkiliymiş batıklar için

Back