- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi foreigntrader
-
tşk ederim canım...amin inşallah..tez zamanda..
Bizde sorun yoktu canım...benim 10 yaşında kızım var hiç 2. çocuk düşünmüyorduk kızım çok istiyor ve 2 senedir başımızın etini yiyo diye korunmayı bıraktık bi tane daha olsun dedim hemen doktor kontrolünden geçtim sorun var mı yok mu die smear testimi yaptırdım dr onay verdi folik aside başladım ve bu ay hamile kaldım..darısı isteyen herkesin başına...
canım soğan kürü okey ama maydonoz kürünü yapma bence. çünkü maydonoz kürü aynı zamanda ödem attırdığı için erken gebelik kayıplarına da yol açıyormuş bilgin olsun.
benimde 29 yada 30 kasım.. seninle aynıyız canım.. hadi hayırlısı bakalım..belirtin varmı hiç.. bende bayağı var ama sonuç nasıl olur bilemiyorum.. sabırla bekliyorum.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun rabbim her isteyenin duasını kabul etsin inş.
merhabalar benim adet tarihim 26 kasım. 19 kasımda idrar testi yaptım ve hamile çıktım hemen kan testi yaptırdım düşük pozitif gözüktü sanırım daha çok yeni adet tarihi gelmeden teste çıkmaz derlerdi ama doktorumla görüştüm döllenmeden 8 gün sonra test sonuç verebiliyormuş şimdi adet tarihimi bekliyorum. gecikme olur olmaz doktoruma gideceğim. inşallah allah herkese hayırlısını veriri
KızlaarrBenim kırmızılar gelmeye başlıyo sanırım, lekelenmeler başladı göğüs sızlamalarım bi anda bıçak gibi kesildi zaten anlamıştım bu sabah yine yok yaniii :84:
KızlaarrBenim kırmızılar gelmeye başlıyo sanırım, lekelenmeler başladı göğüs sızlamalarım bi anda bıçak gibi kesildi zaten anlamıştım bu sabah yine yok yaniii :84:
Kızlar birşey sormak istiyorum.. Hamile kalmak için meryem suresi okunuyormuş şifa oluyormuş.. Duyan bilen bilgisi olan varmı acaba ??
CANIM ne gbi değişikler hissetinde test yaptın benimde adetim 28 kasında bende yapmak istiyorum ama sonra adet günümü bekliyim diyorum ne gbi değişlikler var sende?
gögüslerde şişkinlik yalnız ben bunu heray hissediyorum adet belirtisi gibi, bunu adetten ayıran fark çok acıyor olması üstüne bile yatmakta sıkıntı çekiyor insan onun haricinde baş dönmesi bulantı vs hiçbir belirti yaşamadım halende yaşamıyorum. doktor kontrolünde yumurtlama günlerine baktır bence ben o şeklide hamile kaldım doktor ultrason ile bakıyor yumurtaların çatlama zamanına ilişki günlerini söylüyor.
bende adetime 2 hafta kala göğüs şikayeti yaşadım ve halla yaşıyorum kolum dahi değse acıyor normalde göğsüm adetime 4-5 gün kala şişiyor ağğıyor bu ay böyle oldum kasıklarım desen yine öyle sol tarafıma ağrı giriyor ara ara adetim 28 kasım ve ilişkimi 28 ekimde adet olduktan sonra düzenli olarak yaşadım yumurtlama zamanımı hissettim akıntım ve ağrımla inşlh tutmuştur benimde dua et bana da :)
kızlaarrbenim kırmızılar gelmeye başlıyo sanırım, lekelenmeler başladı göğüs sızlamalarım bi anda bıçak gibi kesildi zaten anlamıştım bu sabah yine yok yaniii :84:
Bana mı sordun biricik.??Kan testi reglden sonra mı yoksa önce mi yapılacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?