Bat'ı kasım'ın son haftası olanlar... Birlikte bekleyelim :)

yaşlar ilerledikçe ınsan dahada strese gırıyor sankı çocuk konusunda oyüzden en güzelı hiç beklememek

Maalesef öyle. Annem derdi de hiç umursmazdım, bir an önce evlen yaş geçtikçe çok uğraşırsın anne olacam diye... Kısmet bu işler işte, zamanı ne zamansa o zaman oluyor, kafaya takmamak en iyisi ama gel de takma

Son düzenleme:
İlk denememiz olmasına rağmen stres yapıyorum ben de ama görüyorum ki kendimizi sıkmaktan başka etkisi yok. Sabırla ve umutla beklemek en güzeli, böylece zaman daha hızlı geçecek.

Aşkımı Kasım ayında tanıdım, bir sonraki Kasım'da evliliğimize ilk adımımız attık, nişanlandık, sonraki Kasım'da yuvamızda ilk kışımızı birlikte bekledik, bu Kasım'da da bebeğimizin gelişi nasip olur inşallah

Son düzenleme:

büyüklerin gerçekten bır bıldıgı var ben buna kanaat getrdim bıraz onların dedıklerınede kulak vermek lazım artık ınanıyoırum=). dedıgın gibi kafaya takmamak en en güzeli ama mümkün degıl kafamdan çıkarıp atamıyorum başka işlerle ugrassam muhakkak günün farklı bır saatınde kendımı hamılemıym dıe düşnürken buluyorum.

benımde kasıklarım da acayip bişler oluo ama bılmıyorum yaa kürtajdan sonra normalmı acaba kanamamı az gördüm dıe mı böle oluo bılmıyorum =( adet günümede var daha evde test var ama yapmaktan yana degılım daha gecen pazar yaptım çünkü. adetım yaklaştıkça anormallesırse bendeki durum ancak ozaman yapıcam

Seni de ekledim canım ama bugün haber ver bize :)

Akşam üstü bi gelir gibi oldu çok hafif bir lekelenme şuan çıt yok. Kasık ağrım var hafif şişkinlik ve midem bulanıyor umarım psikolojik değildir cok dua bekliyorum kızlar :-/ hafta sonu eşim süpriz bi yere tatile götürcekmiş kafam dağılsın diye bende ona süpriz yapsam. bugün görüştüğüm bi arkadaş direk görür görmez ben bişey demeden hamilesin sen dedi.. beklemek çok zor ya..

Son düzenleme:

bnce de hamişsinnn

benim bat 18 kasımdı fakat o tarihi bekleyemedi bile hasta sonu sürprizi yaptı bana meshur kırmızılar oysa bu ay herşey çok iyiydi sanki Rabbim sen herşeyin en iyisi bilirsin

Haber var mı merak ettim durumunu, eşine sürpriz yapabilmişsindir umarım.. Ay sonu yaklaşıyor hepimiz için gerilim dolu bekleme zamanı geliyor.. İnsallah bu ay yüzümüz güler

arkadaşlar selam nasılsınız,
adetimin 22.günündeyim öğlen 12 dee ovulasyon testi yaptımm (öylesine ne çıkıcak merak etmiştim) ve daha önce görmedğim iki çizgi yani pozitif sonucu gördümm bu ne demk arkadaşlarr ??? 22.günde yumurtluyor olabilirmyiimm ?? anlamadım kiii bilgisi olan varsa ya da aynı deneyimi yaşayanlarrr lutfen cvp veriinn

Ben hasta oldum kızlar cumayı ctsiye bağlayan gece felaket bir sancıyla uyandım hemde
bu arada kızlar istanbulda eşimle güzel bi kontrolden geçmek için önerebileceğiniz bir dr. Var mı? Biz 6.ayımızdayız eşim 40 yaşında bi kontrol yapmak istiyor.

Hayırlısı olsun canım umarım kısa zamanda beklentilerin sonuçlanır. Doktor konusunda benim de fazla bilgim yok ama forumda istediğin bilgilere ulaşırsın.

Diğer arkadaşlardan BATı dolanlar neler yaptı, aldılar mı güzel haberleri, paylaşırlarsa biz de mutlu oluruz..

Geçmiş olsun cnm.. Ben erdem hastanesinde Ayşe hanıma gidiyorum çok memnunum.. Çok yoğun bi kadın çok bekliyorsun ama beklediğine değiyor.. Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…