- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #10.961
doğru diyorsun istiyorlarsa buyursunlar gelsinler amma nazlı çıktılar...millet çatır çatır doğuruyor bize ne oldu anlamıyorum
parmağında oynattı sıpa.yok şu gün çalış yok şunu ye yok bunu yap bu ne yaaa
ben hayatıma devam ediyorum isterse buyursun gelsin burdayım
heç sorma ya biz 2 yıldır perişan olduk gelse de bizi normal hayata döndürseya bide korunduğumuz zaman daha iyiydi bide aman akmasın aman ayağımı dikeyim kokusu zaten cabası
kokuyor mu bide kız :18: ben almadım koku mokusiz normal hayatınıza devam edin o gelir zamanı gelince
evet ya hafif de olsa alıyorum bi an önce vakit geçip yıkanayım diye bekliyorumöyle yapmaya çaba gösteriyoruz canım... ayıptır söylemesi ayağa kalkınca akıyor mu ??ben ayağa kalkınca yarısı akıyor neredeyse yarım saat ayaklarımı dikiyorum halbuki
valla ben ayaklarımı karnıma çekip biraz sağa biraz da sola dönüp yatıyorum sonra akmıyor
alala sonra ayağa kalkıyorsun ve hiç akmıyor, gıı yoksa o yüzden mi hamile kalamıyorum ben...hep nasip gelsede deneyimli biri olarak el atsa şuna onun bu ay aktı mı hiç acaba
cumadan önce gelmez o.akmıyor benim 1 saate yakın yatıyorum ama
valla ben ayaklarımı karnıma çekip biraz sağa biraz da sola dönüp yatıyorum sonra akmıyor
anladım tatlım neyse bakalım giden gidiyor gerisi akıyordur
canım ya kıyamam acıdım kız birden.sen anlatırken kendimi görüyorum
benim görümcemin 3 sağlıklı doğumu iki de düşüğü var. bana sürekli sağına yat diyo. niye ki :44:
anladım tatlım neyse bakalım giden gidiyor gerisi akıyordur
gidiyorda bir şey yok ne yapıyorlar acaba içeride
canım benim de akıyor. bir saattan fazla yatıp denedim sırf akmasın diye. ama akıyor. bunun bi önemi yokmuş, içeri ulaşanlar kalırmış.
akan yavrucaklara üzülüyor insan. zaten az
bilmiyorum rabbimin hikmeti için belkide ama ben soldan yumurtluyor olabilirim diye sola da dönüyorum sağa dönünce yumurta soldaysa ne olacak?
bi anlasam hadi bizim spermler başı kuyruğu kopuk yolunu bulamıyor sizinkiler ne yapıyor
yani.. ama tecrübelerine inanıp herkesin dediğini yapar olduk. en iyisi yastık koyup sırt üstü yatmak
sanki benim olduda
evet canım ya orda önemli olan spermler varsa diye korkuyorum zaten elimizde bi iki tane harekti sperm var onuda kaybediyormıyuz bu şekilde belli değil
ben bilsem çekeceğim kulağıni senin görevin yumurta döllemek ne kaytarıyorsun yürü bakayım diyeceğim de elime geçmiyor kiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?