- 9 Şubat 2013
- 1.288
- 157
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.401
Hayirlisi olsun inss sagsalim kucaginada àlirsin...canım 6 ekim di sat ım
hic dr gittinmi kontrol icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun inss sagsalim kucaginada àlirsin...canım 6 ekim di sat ım
Hayirlisi olsun inss sagsalim kucaginada àlirsin...
hic dr gittinmi kontrol icin
Tamam canim kolay gelsin....Amin canım gittim ultrasonda görünmedi 1.5 haftalıktı kanda çıktı 295.85 gibi birdeğer işte bu hafta perşembe tekrar gidicem
canım misafirim gelicek sonra konuşalım olur mu görüşürüxzz y,ne:))) ilgine teşekkür ederim:)
düzensiz demedi canım çok küçük şüpheli dedi. ultroson resminde. 3.9 mm yazıyo kesenin boyutu snrım o. 17 gün geçti adet olmadım göğüslerim şiş ama hala hamileyim deyip sevinemiyorum daha 22 sine çok var inşallah bebeğim benimledir. gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını bile duycam eğer meleğim benimleyse 7 hafta 4 günlük olcak ozamn bu arada vajinal ultrosnla baktı
Sen bana party verme....
kustum sana....
padisahin kizida olsanda kustum.....
topicin sahibi olsanda kustum....
kustum kustum beyaaaaaa......
o limonu az yeee beni delirtme, bi rçok kadın limonu doktora gitmeden düşük yapmak için kullanır... DİKKATTTTT
tencereleri kim yıkıyo ???
Amin...inşallah. ..gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerinde başına inş.
İnşallah inşallah. ..tatlım hayırlı olsun bebişin darısı bu ay bizim de başımıza inşallah
Amin amin insallahhhhh...Aallah tamamına erdirsin canım darısı bize olsun
Valla mi...acaip bi sekilde gozlerim oynak dolaştım resmen..arka arkaya bi sag bi sol seyiruodu durmadan...ben bilirim bacım. ayrıca göz seyirmesi kesinlikle bi belirti eet.
Vay bee...sana tek bunu solesem garanti bilirdin..gerci yine bildinhihihi evet.gözüm çok seyirdi benim.ben o an anladım hamile olduğumu.
Hahahahahahahahahaha :)))göz göz.sus.yine banlancam.
noldu ya topiğimize kimse uğramaz oldu ....neredesiniz bacılar?? tabii hafta sonu ya herkes çalışmalarını rahat rahat yapıyor dimi
ben çok hastayım :2::2::2:
Neden kuzum neyin var grip mi oldun?
evet ya çok kötüyüm:2:
evet ya çok kötüyüm:2:
Elüf doktora gitme ilaç verir ya hamileysen
doğru canım. ilaç kullanmayı unuttum ben gebelik düşündüğümden beri.
Elüf doktora gitme ilaç verir ya hamileysen
Gitsin test yaptırsınnn baktırsın bişe yoksa ilaç alsınn kız kötüyüm diye sayıklıyo... Söylesin doktora da yaaa bu aşamada ağır grip olmak cok ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyo ki bebekte... Bu da ıyı bişe değil... Kaş yapıyım derken göz çıkmasın yani bence :44: