Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Hayirlisi olsun inss sagsalim kucaginada àlirsin...
hic dr gittinmi kontrol icin

Amin canım gittim ultrasonda görünmedi 1.5 haftalıktı kanda çıktı 295.85 gibi birdeğer işte bu hafta perşembe tekrar gidicem
canım misafirim gelicek sonra konuşalım olur mu görüşürüxzz y,ne:))) ilgine teşekkür ederim:)

Amin canım gittim ultrasonda görünmedi 1.5 haftalıktı kanda çıktı 295.85 gibi birdeğer işte bu hafta perşembe tekrar gidicem
canım misafirim gelicek sonra konuşalım olur mu görüşürüxzz y,ne:))) ilgine teşekkür ederim:)
Tamam canim kolay gelsin....
Ben reglimin gecikmesinîn 6.gunu degerim 1 359 cikti.....
randevum taaa onumuzdeki ayin 16 da ultrasona girecekmisim oncesi cok erkenmis.....
saglikli olsunda gec olsun....

düzensiz demedi canım çok küçük şüpheli dedi. ultroson resminde. 3.9 mm yazıyo kesenin boyutu snrım o. 17 gün geçti adet olmadım göğüslerim şiş ama hala hamileyim deyip sevinemiyorum daha 22 sine çok var:KK43: inşallah bebeğim benimledir. gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını bile duycam eğer meleğim benimleyse 7 hafta 4 günlük olcak ozamn bu arada vajinal ultrosnla baktı

Canim ultrason kagidinda kac haftalik oldugu yaziyor mu?

Son düzenleme:
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerinde başına inş.
Amin...inşallah. ..
tatlım hayırlı olsun bebişin :emir_bebek: darısı bu ay bizim de başımıza inşallah :KK49:
İnşallah inşallah. ..
Aallah tamamına erdirsin canım darısı bize olsun:KK16:
Amin amin insallahhhhh...
ben bilirim bacım. :KK51: ayrıca göz seyirmesi kesinlikle bi belirti eet. :KK52:
Valla mi...acaip bi sekilde gozlerim oynak dolaştım resmen..arka arkaya bi sag bi sol seyiruodu durmadan...
hihihi evet.gözüm çok seyirdi benim.ben o an anladım hamile olduğumu. :KK52:
Vay bee...sana tek bunu solesem garanti bilirdin..gerci yine bildin :p
göz göz.sus.yine banlancam. :KK52:
Hahahahahahahahahaha :)))

Elüf doktora gitme ilaç verir ya hamileysen

Gitsin test yaptırsınnn baktırsın bişe yoksa ilaç alsınn kız kötüyüm diye sayıklıyo... Söylesin doktora da yaaa bu aşamada ağır grip olmak cok ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyo ki bebekte... Bu da ıyı bişe değil... Kaş yapıyım derken göz çıkmasın yani bence :44:

Gitsin test yaptırsınnn baktırsın bişe yoksa ilaç alsınn kız kötüyüm diye sayıklıyo... Söylesin doktora da yaaa bu aşamada ağır grip olmak cok ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyo ki bebekte... Bu da ıyı bişe değil... Kaş yapıyım derken göz çıkmasın yani bence :44:

hemen çıkarmı ki testte :KK53: normalde de ilaç içmeye karşıyım ama ben :KK53: bolca c vitamini tüketsin :KK56:

tavuk suyuna çorba yapanın yokmu bacım:KK56:

Bende felaketim kızlar 2 gündür hapşırık,burun akıntısı-tıkanması,baş ağrısı vs vs...
Dün İstanbula gittim birde günübirlik eşimin işi dolayısıyla ayaklarım ağrıdı gezmekten birde yol yorgunluğu. :2: :2: :2: :2: :2:

X