- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.361
ben ölüyorum bizimkinin derdi şeyinde.banyo yaparmıyız diyor.tamam dedim yaparız
ahahahahaha lan ne biçim ilişkiniz var öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ölüyorum bizimkinin derdi şeyinde.banyo yaparmıyız diyor.tamam dedim yaparız
bu duvarı.
ee güzelmiş yufarlaklar filan var ne yapacan?
ahahahahaha lan ne biçim ilişkiniz var öyle.
ağlama acı gerçekler bunlar
nemlenme oldu kör olasıca duvarda mecbur kaplıcam.bu arada o duvarıda ben yaptım.
valla bilmiyorum ama bizde devam ettik çok ara vermedim 4-5 gün verdim sonra devam.antibiyotik ağrı kesici bana da verdi
iyi yapmışın üç hafta sonra zaten tekrar adet geliyor bi ayı boşa geçirmiş olcaktın kanama oldumu sendede hafif oldu bende
nesini beğenmedin?
tuğlasını harcını sen mi yaptın?
ben ne becerikliyom bilmion sen.
biliyorum biliyorum çok güzel banlanıyorsun
ped koydum ben çıkınca jonguil demişti koyu renk birşeyler gelmiş ama neden olduğunu bilmiyorum.adetin bitiminden hemen sonra dediler 5. gün gittim ben normalde 5 gün sürer bitti dedim çünkü randevu bulamıyordum
ahah manyağa bak ya.git lan.
ben gidiyom.işim gücüm var.senle uğraşamıcam daha fazla.
bizimde var anlarsın yaa
ped koydum ben çıkınca jonguil demişti koyu renk birşeyler gelmiş ama neden olduğunu bilmiyorum.adetin bitiminden hemen sonra dediler 5. gün gittim ben normalde 5 gün sürer bitti dedim çünkü randevu bulamıyordum
banyo yaparmıyız ne lan.